Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Sorunum War....Yardım Edin :(

goliath

Öne çıkan mesajlar

1.Bugun öğlen itibari ile yamayı pc me cekip kurdum....
30dk gıbı zamanda (blizz patch download programını kullanmadım.Farklı bı ardesden çektim) PC me download ettım ve kurdum....

Fakat anlam veremedıgım bı durum var...oyuna gırmek ıstedıgımde cooook yavaş bı sekılde gırıodu ilk baslarda...Sanki aşırı lag varmıs gıbı...Zaten etrafımdakı kısılerın uzerınde isim olarak "Unknown Entity" gözküyor we 30 sn içerisinde "Disconnect" oluodum...

Serverlar downloadlardan dolayı cok yogun oldugunu dusundum...Aksam bı daha denıyım dedım...Bu sefer şifre onaylama ekranını geçemiyordum...

Saat Gece 1 ....Halen aynı sorun...WoW EU web sıtesınide açamıyorum...Açılıor da 15 dk da...WEB tabanında hatalar oluşarak...

Daggerspine Serverında oynuorum...Bır bılgısı olan warsa yardım etsin lutfen....

2.
Laptop kullanıorum....
P4 2.53 , 512 DDR , GF4 Mx440GO , .... vs
Makine ilte masa üstünde bir sorun yok...WEB de dolaşıyorum...MSN kullanıorum...Sorun yok...

Ama Oyunu açıp bıraz takılıyım oyun içinde ozellikle grafıklerın zorlanıcagı ekranlar olunca ınstance lar flm da dahıl...Makıne Shut Down oluyor...Anlam weremıorum...Isıma sorunu gıbı dusunuorum...bu Shut Down dan sonra PC yı acınca (Beklemeden) Windows acılıor...Kımı zmn kendını tekrar kapatıor.Kımı zmn hıc bısı olmamıs gıbı dewam edebılıorum...
Son bı kac gundur daha sık başıma gelmeye başladı...Warmı bu konu hakkında bı yorumu olan...ve cözümü olan?[signature][hline]Ronin... [Assassin]
Ailenizin Savaşçısı !!!
Madenci Ronin...(Exodus) [Assassin]
Ailenizin Demircisi !!!
Sosyal ağlarda paylaş

512 Ram'de oyunu oynamak için yeterli olsada. Kalabalık ya da çok hareketli ortamlarda yetmez. Belki senin bilgisayarında bu ram yüklenmesini kaldıramayıp kendisini kapatıyordur bir koruma olarak.[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command.
By Storm and Earth, Axe and Fire,
We come to claim this land."
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 05 Ocak 2006 10:05 tarihinde demiş ki:
512 Ram'de oyunu oynamak için yeterli olsada. Kalabalık ya da çok hareketli ortamlarda yetmez. Belki senin bilgisayarında bu ram yüklenmesini kaldıramayıp kendisini kapatıyordur bir koruma olarak.

Bak bu mantıklı olabılır...Cunku LAiPTOP ımda ram kapagının bu kapanma sırasında asırı derece sıcak oldugunu fark edıorum...

Dıger arkadas FX 5200 flm demıs...LAPTOPPPPPPPPPP
Malesef bunda VGA değiştirmesi soz konusu deıl :)
Ayrıca goruntusel olarak hıc bı sorun yok....

Bu oyuna gırememe sorunuda TT un DNS sorunlarından kaynaklanıor buyuk ıhtımal ile...sabah 9 sularında bu problemden arınmıstım...Ama aşırı lag war serverda...Patch den kaynaklandıgı bariz...Neyse bı daha bakıyım su oyuna...[signature][hline]Ronin... [Assassin]
Ailenizin Savaşçısı !!!
Madenci Ronin...(Exodus) [Assassin]
Ailenizin Demircisi !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...