Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock and coke 2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben gene korn gelsin istiyorum...bi de limp bizkit[signature][hline]hani bi gün özlersen
geri dönmek istersen gel
hiç düşünme bir an bile
bir bakışın yeter
Mesaj tarihi:
velvet revolver gelse süper olur dünya gözüyle slash i duffı görmek süper olurdu ha diğerleri gelmese de olur yani sadece o ikisi gelse yeter bana:)[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
ya ben şunu cok merak ediyorum henüz hiç gitmedim gitmek gibi bir niyetimde yokda rock and coke a gidenler hiç eğleniyo gibi gozukmüyorlar ne biliyim kalkıpta gittiklerine gore sevdikleri gruplar cıkıyodur ee ozaman deli gibi eğlenmeleri gerekir televizyondan izlediğim kadarıyla oyle konser alanının bir kısmı tepiniyo diğierlerinde hareket yok[signature][hline]
Mesaj tarihi:
slash gelsin sen gör beni:)mutlu görünmeme sebeplerinden birisi bence her sene çamur deryasında kamp yapmak olabilir rock and coke yetkilileri özel çaba harcıyor galiba yağmur yağacak günlere getirmek için organizasyonu[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
radiohead
mogwai
sigur ros[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
Red Hot Chilli Peppers,Moby,Dream Theatre ama nerdeeeee???
Gene abuk sabuk nerde aç şarkıcı var getirirler....[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer,
Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer,
Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü;
A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Mesaj tarihi:
said:
Feeblemind, 04 Ocak 2006 09:42 tarihinde demiş ki:
ya ben şunu cok merak ediyorum henüz hiç gitmedim gitmek gibi bir niyetimde yokda rock and coke a gidenler hiç eğleniyo gibi gozukmüyorlar ne biliyim kalkıpta gittiklerine gore sevdikleri gruplar cıkıyodur ee ozaman deli gibi eğlenmeleri gerekir televizyondan izlediğim kadarıyla oyle konser alanının bir kısmı tepiniyo diğierlerinde hareket yok

Sana öyle geliyo deliler gibi eğlendik bu sene. Yağmur yağdı falan diyip eğlenemediğimi sananlar oldu ama bence yağmur da ayrı bi güzeldi. Her türlü gidilmesi gereken bir festival en az 1 kere. Çünkü Türkiye sınırları içerisinde bundan daha iyisini bulmazsınız. Hem festival, hem sayısız grup, hem 2 gün boyunca ve sadece 80 milyondu yani bence mükemmel fiyat. 80 milyona çıkan gruplardan iki tanesini izleyemessin festival olmasa.[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
said:
ShadowFury, 03 Ocak 2006 23:41 tarihinde demiş ki:
Rapçi çıkartırlar yine, sonra parmaklar havaya=)

yaptıgın ayıp bişey müzigini dinlemiyorsun saygılı ol bari sizin gibiler yüzünden böle saglam takılan metalcilere bile laf atılıyor[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış
Türlü güzel renklerini senden almış
Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim
Senden güzelini yapmak bana mı kalmış
Mesaj tarihi:
parmak göstermek biraz ağır bi hakaret olmuş olabilirdi ama bir tepki göstermemekde çok hafif olurdu. adında rock geçen bi festivalde rap in işi olmamalı. oraya giden insanlar rock ve metal dinlemeye gider, rap dinlemeye değil.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam
Mesaj tarihi:
@-Cleglaw-
abi tepkimi istiyorsun konser alanından uzaklaş işte bu kadar rap dınlemıorsan sevmıorsan oradan uzak bı noktaya gidersin yanlış bişeymi sölüyorum?[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış
Mesaj tarihi:
abi niye terkediyim ki? o terketsin sahneyi :lol:[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Mesaj tarihi:
abi o para kazanmak için gelmiş oraya hiç terkedermi bi dahaki konserlerde rapçilerin gelmesini istemiyorsanız dedıgımı uggulayın:-p zaten sevmiyorsun nıe bekliyorsunkı orada
bıde duyduguma göre
1-metallica
2-slipknot
gelicekmiş bilgisi olan?[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış
Mesaj tarihi:
lolipop parası yetmiyor mu ona:D[signature][hline] estranged
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
said:
-Cleglaw-, 04 Ocak 2006 13:40 tarihinde demiş ki:
parmak göstermek biraz ağır bi hakaret olmuş olabilirdi ama bir tepki göstermemekde çok hafif olurdu. adında rock geçen bi festivalde rap in işi olmamalı. oraya giden insanlar rock ve metal dinlemeye gider, rap dinlemeye değil.

O zaman o kadar tepkiliyse insanlar rap'e gelmesinler festivale..Süper bir tepki bence seneye çıkmaz rapçi olur biter,ha sen orda durup onu dinliyorsan orta parmağı çıkarmak ayıptır..[signature][hline]D'akmor
so 80's

Haklıyım tabi!
Mesaj tarihi:
öyle bir şey olmaz. iki kez düşün. benim 2 yıldır beklediğim gruplar gelicekte ben bi adam için festivale gitmicem... saçmalama allah aşkına.[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin.

Mesaj tarihi:
said:
Hardter, 04 Ocak 2006 13:48 tarihinde demiş ki:
abi o para kazanmak için gelmiş oraya hiç terkedermi bi dahaki konserlerde rapçilerin gelmesini istemiyorsanız dedıgımı uggulayın:-p zaten sevmiyorsun nıe bekliyorsunkı orada
bıde duyduguma göre
1-metallica
2-slipknot
gelicekmiş bilgisi olan?

ikiside gelmez keske gelseler ahhh ahhh!!!bence him gelcek..
Mesaj tarihi:
rhcp gelsin.
Bg zaten gelio..
bi o kaldı bence. :P[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
RHCP'nin bi konserini izledim, tamamen çıplaklar ama cinsel organlarına çorap takmışlardı.Çok ilginçti ama burda yapmazlar heralde LöL.

Zaten biz de yeni bi "live at slane castle" beklioruz, onu deil =)[signature][hline]But the bards' songs will remain..
-----------------------------------
Paticik FM / Diandra the Wild-Elf
  • Yeni Oluştur...