Lethious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 1-) İlkyardım çantasında hangisi bulunmaz? A) Gazlı Bez B) Yara bandı C) Sargı Bezi D) Salça İşte bu yüzden ülkemizden pek adam şöför çıkamıyor...[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam, hazırlayanı vuralım. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Salça mı hahaha ...[signature][hline]zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz zZzZZZZzzzzZZzzzzZZZZZZZZZzzzzzZZZz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hahah süper :) böl esorular mı soruyolar yaw :)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla bi arkadaşım girmişti de sınavda kopmuş yani[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Annem ehliyet alıcaktı. Ona yardımcı olmak için kitapla biraz haşırneşir olmuştum. Böyle aptal sorular çok :) Sayfalarca dönüp dolaşıp buji yi soruyolar.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çok soru var böyle gerçektende[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben 22 ekim sinavina girmiştim, orda elektirik çarpmasi ardindan aşagidakilerden hangisi görülmez gibi bi soru vardi.. Sonuçlar arasinda " kabızlık-ishal " vardi. Zor tutmuştum kendimi sınavda, bunu görseydim sınavda basardım kahkahayı acımazdım sınav mınav :))[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 uhuehueheue sargı bezi yazzsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ülkemin yollarında arabayla gezen sığırları şimdi anlayabiliyorum....[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAWWER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yollarda bu kadar trafik canavarının araba sürmesine şaşmamalıyız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Daha bugün bir adam köprüde tam 3 kez önüme kırdı selektör yaptım devam ettim. Tabi biraz hızlı devam ettim sonra ilerde trafik tıkandı adam geldi camı açtı üzerime kırıyorsun diyor. Bariz kavga çıkarmak istiyordu ama Allah'tan ben İstanbul trafiğinde hiçbir kavgaya karışmamaya özen gösteriyorum. Babamın beni nezaret köşelerinden toplamasını istemiyorum. Yani böyle sorulardan da ancak bu kadar şoför sonuç olarak.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar