xrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Nefr, 05 Ocak 2006 13:38 tarihinde demiş ki: said: BlackRose, 04 Ocak 2006 12:56 tarihinde demiş ki: kimse yazdı mı bilmiyorum ama bence bunlar bu alanı bitiremediler zaman kazanmaya çalışıyorlar :p Bence de olayın özü budur abi, adamlar serverların bazılarını 9 saat geç açtılar diye 23 sayfa söylenmiş millet sabaha karşı üşenmeyip, kalkıpta yetiştiremedik demeye tırsıyorlardır =P bizim server 24 saatten fazla süredir kapali :).[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla orasını da anlamış değilim, benim runecloth bandajdan aldığım reward ile (RC kumaşlar içinde en kıymetlisi olduğna göre) düşük level balıktan aldığım reward aynı ayarda hatta yeri gelmişken şunu sorayım; gidip 10 hede verip aldığımız rewardlar ile bineğinin üzerinde gezen heybetli elemana 30 hede verdiğimizde aldığımız rewardlar arasındaki farkı bilen var mı? yani ben birinden hem rewardı alıyorum hem rep geliyor, atın üstündeki eleman sadece reward veriyor (rep veriyor mu farketmedim, chat ekranındaki o bilgilerim kapalı) ve içlerinden çıkan şeyler arasında hiç fark göremedim abana epic vs çıkma şansı daha mı yüksek diye ona 30 hede veriyoruz?[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 05 Ocak 2006 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Keza Noldrassil, toplam 6 server salı gecesinden beri kapalı.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 linenle runeclothun rewardları arasındaki tek fark verdiği chest. linenden aldığınızda level 30 civarı item çıkar, runeclothla alınanda 50+ çıkar.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Canim cekti ya. Sözde az girecektim bi de ama su farm event tam bana göre ya : ) Silk'i alliance topluyordur bizde umarim, simdi bakicam, nasi SM farmlarim : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2006 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Phlox, 05 Ocak 2006 14:10 tarihinde demiş ki: linenle runeclothun rewardları arasındaki tek fark verdiği chest. linenden aldığınızda level 30 civarı item çıkar, runeclothla alınanda 50+ çıkar. ben de o farkı soruyodum zaten :D tamam o zaman bu fark için değer ama ben runeclothtan da adam gibi bi reward alamadım henüz :) silk, linen ve runecloth topluyor alliance[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ah den 1 g a 5 stack papatya aldim iyi rep geldi valla :)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar