Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet almak

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

yaw bende babama şükür araba için para derdi yok ama gözüm 2. 5 uzaktan bozuk gözlük takıom bu yaz 18 olcam ehliyet alcam bi kaç arkadaş ve babam bi sorun olmaz diyo ama içime dert oldu ehliyet almamda bi sorun olmaz di mi ? gerçi bu işler rüşvetle yürüyomuş ama uğraşmayalım :D[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR.

[Bu mesaj tikkycemal tarafından 03 Ocak 2006 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 03 Ocak 2006 20:06 tarihinde demiş ki:
rüşvetle alakası yok
gözlerin normal kontrollerde sınır üstü bozuk çıkarsa seni hastahaneye yolluyorlar ordan rapor alıyosun
ama bi sorun çıkıcağını zannetmem

saol bab benimki sınır üstü çıkar heralde diğer gözüm daha ağır hasta 4 çünkü belkide dahada ilermiştir 1 yıldır gitmiyom doktara :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bence korkacak birşey yok. Göz muayenesinde gözlüğünüzle iyi görüp göremediğiniz ve renk körü olup olmadığınıza bakılıyor. Ben geçtiğimiz ay ehliyet sertifikasını aldım. Bir ara gidip ehliyetin kendisini alacam.

Önemli not: sağ göz 6,00 miyop 0,75 astigmat
sol göz 5,00 küsür.
Buna rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.[signature][hline]I'm trapped in this world
Lonely and fading,
Heartbroke and waiting
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bence her koşulda alırsın ehliyeti ama göz kusurunu hasır altı edip trafiğe çıkarsan ehlyetin hayrını görebilir misin bilemem.

gözlük denen teknoloji göz kusurlu kişilerin, bu kusurunun normalizasyonu amacıyla yapılmış bir cihaz. ben de gözlük kullanıyorum ve şahsen bir problemim olmadı. seni korkutanın ne olduğunu tam olarak da anlayamadım :) yeni yasa ile gözlüklülere ehliyet verilmiyor mu yoksa?

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Sosyal ağlarda paylaş

Gözlük konusunda bir problem çıkacağını sanmam ama ben sağlık muayenesine gittiğimde başka bir adama kekeme olduğu için sadece kendisine ait olan özel aracı kullanabilir (sanırım kastedilen özürlülere ait özel araç) diye ehliyet vermişlerdi o yüzden tekrar sağlık muayenesine başvurmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben muayeneye lenslerimi ters takıp gitmiştim. 4 - 4.5 numara miyopum. Aradaki fark yüzünden sağ gözümle doktorun bana gösterdiklerini okuyamamıştım, lenslerimi aceleyle ters taktığımı söyledim. Sonuç olarak sadece ehliyetimin üzerindeki kullandığı cihaz ve protezler bölümünde GÖZLÜK - LENS yazıyor.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben elimle sag gözümü kapattim, sol ile okudum bi güzel.. Solu kapattim, sag göze elimle bastirmişim... Bulandi her taraf, ezberden salladim birşeyler, adam kafayi kaldirdi şöyle bi bakti bana... Yaa elimle bastirdim gözüme bulaniklaşti valla yok birşey dedim, iyi iyi neyse geç hadi dedi gittim :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

iyice yalanmis bu da :p

arkadaslar gercekten rahat olun. Gorunur sekilde kolunuz bacaginiz eksik olmadigi surece saglik muayenesinden saglikli raporu aliyorsunuz. Kontroller cok gevsek. Surucu kursunuzla anlasmali olan kuruluslar zaten aldigi paradan baska bir seye bakmiyor. Bi nefes alip veriyorsunuz, iki satir bisi okuyorsunuz, iki damla kan veriyorsunuz, uzerinde kan grubunuzun yazdigi bir kart aliyorsunuz. Bu kadar.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...