FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet dostlar,bu devlet tam olarak hangisidir?[signature][hline]türk milleti var oldukça dünya medeniyet dengesi bozulmaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 beyler cevap hiç mi yok yahuu???![signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 enerji patlamasi mi var hayirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Bende merak etmeye başladım, biri cevap versin bari :)[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Osmanlının da ''turk'' oldugu tartısmalı da nese ...[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: AMO, 21 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Osmanlının da ''turk'' oldugu tartısmalı da nese ... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Özbekistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 osmanlı turk develtı degıl imparatorluktur diye kac senedır surda bı tarafımı yırtıyorum[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Viktor, 22 Aralık 2005 06:55 tarihinde demiş ki: osmanlı turk develtı degıl imparatorluktur diye kac senedır surda bı tarafımı yırtıyorum hun da turk degildi o zaman he ? e tarihte kurulan hemen her turk devletinin imparatorluk seviyesinde oldugunu dusunursek zaten tarihte turk devleti kurulmamistir . e zaten turk diye bisede yoktur . ufurukten mantik zinciri kurarak nereye kadar viktor ? selcukluyu turk kabul ediyorsun - selcuklu imparatorluk degilmis gibi - sonra osmanli turk devleti degil imparatorluktur diyorsun . sen ne diyorsun bir anlayabilsem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 turk develtı klasmanına cogunlugu turk olan develtlerı sokuyoruz genellıkle ama turkten fazla arap yasıyorsa bır devlette ustune ustluk bıde 10 cesıt azınlık dahılse gerıde kalanlara ve turk nufusu genel nufusun 4 te 1 ını asmıyorsa bız bu develte turk develtı dıyemeyız[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 :D anlasildi seninkisi kuru inat . imparatorluk icinde azinlik cogunluk tanimini gordum ya artik olsemde gam yemem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 viktor türkten fazla arabın veya herhangi bir milletin osm.'da yaşadığını nereden biliyorsun,ayrıca imparatorluk da sonuçta bir devlet değilmidir?biz türkiye devletine türkiye imparatorluğu mu diyoruz??[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Gokturkler var 250 sene kadar Hunlar var ama cok farkli kaynaklara gore farkli rakamlar cikyior.Tahmin 400-500 sene kadar. Selcuklu var yaklashik bir 300 sene kadar. Timur var yaklashik 200 sene.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Viktor, 22 Aralık 2005 13:19 tarihinde demiş ki: turk develtı klasmanına cogunlugu turk olan develtlerı sokuyoruz genellıkle ama turkten fazla arap yasıyorsa bır devlette ustune ustluk bıde 10 cesıt azınlık dahılse gerıde kalanlara ve turk nufusu genel nufusun 4 te 1 ını asmıyorsa bız bu develte turk develtı dıyemeyız Turkiye`nin bu gunku halini bir dusun. Osmanlinin arap yashayishindan daha cok amerkian yashiyoruz bugun. O zaman 10 cesit azinlik varsa bugun 30 cesit var. Turk nufusu 1/4 den de dusuktur kendini Turk olarak gorenler. Eeee Simdi T.C ne devleti o zaman??[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 22 Aralık 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 osmanlı türk devletidir bu her şekilde belli ispalanabilirde[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 bana anlatmayın gıdın arapalrın oldugu ermenıelrın oldugu yunanlıalrın oldugu bulgarların oldugu sırpların oldugu bır ortamda soyleyın bunu bakalım onlarla tartısın turklerle dolu olan ortamda astık kestık heryeı fethettık dıye boburlenmek kolay[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ama o fethettiğimiz yerlere türkleri de bolca yerleştirdik ve o ailelerin soyu vs vs vs..... ühüüü.ayrıca asıp kesmedik.[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ertugrul gaziye göç savaşında yardımlarından dolayı selçuklular tarafından ankara,sögüt ve domaniç verildi. selçukluların uçbeyi oldu. onun oglu osmangazide osmanlı beyligini kurmuştur ki oda osmanlı devleti oluyor.kurucusu türk olunca devlette haliyle türk devleti oluyor. en azından bilgilerde yanılmıyorsam bu sonuç çıkıyor. sonrasında osmanlı devleti sınırlarını genişlettikçe içine aldıgı birçok ırk oldu. buda osmanlı devletinin melezleşmesine neden oldu. son olarakta bu olay düşünceye dayalı türklük halini aldı. bunlar benim görüşüm tabii , dogru olduguna inanıyorum ama yanlışım varsa düzeltin bende ögreniim. bu arada bazı kafatasıcılar bu oluşumun son hali yerine ilk haline göre , gerikafalı bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti Türklügünü ırk olarak ayrıştırmaya çalışınca ülkemizde etnik ayrımcılıklar göze çarpar oldu. buda kesinlikle yanlıştır ve türkiyenin şuanki yapısına aykırıdır bunuda dip not şeklinde geçelim. tüm bu tartışmaların cevabını daha 100 sene öncesinden vermiş birisi var. bunca yıldır söylem olarak bildigim şeye son birkaç senedir anlam verebilmişimdir buda o söylemin sahibi kişinin ne kadar ileri görüşlü oldugunu bana birkez daha göstermiş oldu ; Ne mutlu Türküm diyene! - M.Kemal Atatürk not:hea bu son kısmın konuyla ilgisi var mı? tabii ki yok ama bu tür tartışmaların oldugunu görünce birazda gündemdeki olayların gerginligine kaptırınca yazmak istedim kusura bakmayın. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 22 Aralık 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 osmanlıdan sonra en fazla hükümdarlık kuran selçuklu devletidir....ayrıca bir ülkenin yöneticisi we halkının çogunlugu türkse o ülke türk değilmidir şimdi içimizde kürtler war çerkezler var lazlar var biz türk devleti deilmiyiz...... tabiki türk devletiyiz eeeee o zaman osmanlıda türk devletidir bu saçmalığı kim ortaya atıyorrr yok türk deil osmanlı devleti falannnn[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 anayasada ne dıyor turkum dıyen herkes turktur TC nın tum vatandasları turk sayılır nokta basbakanımız gıbı alt kımlık ust kımlık araya sucuklu kasar a gırmeden olay basıtce budur osmanlıda durum nasıl atıyorum 10 mılyon turk var 14 mılyon arap 3 mılyon yahudı 5 mılyon ermenı 8 mılyon rum 4 mılyon sırp topla alt alta 10 mılyon turke karsılık 34 mılyon azınlık var matematıksel dusunun ya turkler nufusun yuzde 20 sını kapsıyor sen bu develte nasıl turk dersın develtı yoneten padısaha turk dersen adam kellenı alıyor senın yasam sartlarına bakıyoruz turkler hep en altta hak ve ozgurluklere bakıyoruz basarısız dıploması yuzunden ek ayrıcalıkalr vs ıle turkler ve yahudıelr harıc herkesın keyfı yerınde bı bu ıkı gurupa ek haklar verılmemıs hadı sosylalerı gecelım sırf nufusun yuzde 20 sını olsuturan bır gurup ustunden nasıl develtı adlandırırsın tarıhe bakın hıcbır cok uluslu ımparatorluk ııcndekı kıtlelerı gectım kurucu kıtlenın adıyal bıle adlandırılmamıs roma imp? kutsal roma imp? (karıstırmamak ıcın sonuna tarıhcıler germen ekler) hadı onu gectık ıngıltereye bakın dırek buyuk brıtanya ımparatıorlugu veya bırlesık krallık der adamlar koken anglo saxon ingilizler ya kurucular kendılerı ama sıkıyosa ıngılız ımparatorluguyuz bız desınler o zaman bugun bıle United Kingdom kullanırlar england demez kımse neden cunkı hala cok uluslu bır portre var ıngılterede sızın kafanızı karıstıran bu gunle ortacagı bır tutuyorsunuz orta cagda mıllet bılıncı yok ben turkum kocum hadee seklınde egzmıyor kımse butun mıllıyetcılık fıkrıelrı fransız ıhtılalınden sonra cıktı ve ıhtılalden sonra parcalanan ve kurulan cogu devlet uluz develtı statusunu tasır ulus devletı demek bır mılelt ın kurdugu devlettır turkıye cumhurıyetı ulus develtıdır tek ulusa aıttır ıcınde baska uluscuklar barındırmaz fransaya bakın oyle ıspanyaya bakın oyle hep cogunluk develtın kurucu mıleltıdır o yuzden osmanlı turk develtı degıl bır cok ulusun kurdugu bır ımparatorluktur cıhan devletıdıryoneten aıle turk dııl her mılletın kanı gırmıs vezırlere bakıyoruz cogu devsırme develt kadrosu desen oda oyle karısık ılk mebus meclısı toplanıyor bakıyoruz nufusa orana gore hazırlanmıs vekıl kontenjanları turkıyede bunu demek kolay ama gıdın yabancı bır tarıhcıyle tarafsız bır tarıhcıyle konusun bunu sıze aynı seyı soylıycek osmanlı tek bır ulusun develtı degıl cok uluslu bır devlettır Turkıye Cumhurıyetı ıse osmanlıdan gerıye kalan turklerın kurdugu bır ulus develtıdır aynı sekılde yunanıstan bulgarıstan sırbıstan arap develtlerı ermenıstan vs vs de aynı statustedır[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Viktorun soyledıklerı cok mantıklı[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Osmanli Turk degildir kanitlari ile halen saklanmaktadir... SElcuklular Turktur...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Yarin oburgun 500 sene sonra T.C nin yonetimi biraz daha militer olsa hede hodo silahlarini icat eden bilginlerimiz sayesinde tum komsularimiza gecirsek topraklarini bi guzel hic etsek sinirlarimiz 20 katina ciksa o sonra aradan gecen bashka bir 500 sene sona bunun gibi bir forumda birileri tartishsa. T.C Turk degildi diye. Bazilarida evet zaten T.C amerikan kulturunun altinda kalmishti Turk olamaz onlar dese. Bende mezarimdan kalkip o adama 1 gece gozuksem sole bir carpsam da akillansa..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 23 Aralık 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @Viktor; anayasada ne dıyor turkum dıyen herkes turktur TC nın tum vatandasları turk sayılır nokta Buraya nokta degil noktali virgul konur cunki burada yazani sadece anayasa der. Sadece orada yazar. Cikarttirma bana simdi oteki anayasalari. 30 Sene sonra anayasada baska birsey yazsa atiyorum T.C ye vatandaslik bagi ile bagli olan herkez hebedir dese hebe mi olucaz biz. Ona bakarsan ayni anayasanin 5 onceki halinde T.C nin dini de Islam olarak gozukur. Benim soyum anayasaya bagli degil kusura bakmasin kimse. Turk tanimini 50 sayfa yaparim burda usenirsiniz okumaya.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Cok cizgi film izliyorsunuz Zannimca... :)[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar