GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sen merak etme kath biz verdik adama vericegimizi 190 kusur oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Tmm sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
protexor Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sizin lvlar kac? ne zaman basladiniz bende geri donmeye dusunuyorum ao'ya sifirdan basliyip. eger beraber takilirsak neden olmasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben atlantean *rk1* serverindayim burdaki insanlarin genelide bu server da min char imin adi rjkaard lvl 218 keeper omni yim mutsuzum gurursuzum keske clan olsaydim :p 1 seneden 15 ay oldu baslayalim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kofti Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 shadownlands den beri yeni ekler geldimi ? birde herkes rk - 1 de mi ? bende rk 2 clan karakteri var, şimdi oynıyanlar görünce heyecanlandım. yüklesemmi acep :) lvl 140 civarı adventurer omni - rk2 0 karakter açan olursa yazılırım [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 12:53 tarihinde, kofti tarafından güncellenmiştir ] msn bağlantısı için [email protected] [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 13:00 tarihinde, kofti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 alien invasion i saymazsak bisi gelmedi daha ama lost eden gelicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar