aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bu muramasa nın olayı nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Adam edit işte ichigo gibi ama ichigonun owner arkı varmış maramusayı kescekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 BLEACH Fade to Black : I call your name eli kulağında çıktı cıkacak db ye düşmesini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 1984'te çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 herkesin japoncası seninki kadar iyi olmayabilir,3 günlük dvdnin lölünü yapma bana naturel born troll -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sana puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "Lil' Jesus" said: türkçe alt yazısı yok mu? "Lil' Jesus" said: 1-2 bölüm izledim çok güzel ama çok geç kalmışım lan. ömrüm biter bu episodelar bitmez. haberi duyurmak istediğim hedef kitle sen değilsin zaten rahat ol -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 btw gtfo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet bi sebepden dolayı sublayan yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://www.megaupload.com/?d=TR4B6DXG cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ingilizce alt yazılimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bu raw sub yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Anlamıyorum nedir bu rukianın kaderi... Bi genel eve düşmediği kaldı. Ama savaşlar gerçekten inanılmaz keyif veriyor. Orgazm seviyesinde :D Ayrıca dattebayo olmayan ingilizce altyazılı versiyonu izledim. Dattebayo çıksın bir daha izleyeceğim. :D Ayrıca db öncesi izlemek isteyenler için... http://rapidshare.com/files/288024394/AS_BLEACH_MOVIE_3_Fade_to_Black_DVD-Rip_Softsub.mkv.001 http://rapidshare.com/files/288023693/AS_BLEACH_MOVIE_3_Fade_to_Black_DVD-Rip_Softsub.mkv.002 http://rapidshare.com/files/288023607/AS_BLEACH_MOVIE_3_Fade_to_Black_DVD-Rip_Softsub.mkv.003 http://rapidshare.com/files/288023418/AS_BLEACH_MOVIE_3_Fade_to_Black_DVD-Rip_Softsub.mkv.004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 izlenmez ya başkası db çıkarır heralde yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Thraine_Numeheru said: bu raw sub yok yoo ufak ingilizce altyazi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 vlc yada media player classic ile altyazıyla izleyebilirsiniz. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 dattebayo çıkardı sonunda. (fake yada troll deildir umarım) edit : ekleme fake değilmiş buyrun yorumlar aynı torrent farklı tracker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 :( Beğenmedim yani kötüydü filim baya bu kadar süre bunu beklediğime inanamıyorum şu 269. bölümdeki hitsugaya olayı bile bana bütün filimden daha falza haz werdi... Bidre artık soul society ile ichigoyu kapıştırmak için ne numaraları kaldı merak ediyorum zzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çooooooooooooooooooooooooooooooooooook kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben seyde kaldım, ağtal prensesli bi filler vardı, sonra tekrar combata devam ettiler, ufak kız buyuk kız oldui buyuk kız atkız oldu, sonra bıtakrım kacıncı bölümler onlar? soyliyebilirmisini bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 3.film Koca filmde adam gibi 2-3 sahne vardı Urahara'nın olduğu yerler ile Ichigo'nun bankai ile renjiyi dövdüğü yer.Gerisi boş. Bide yamamoto'yu acayip gerizekalı yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 film mük-kemmeldi nesini beyenmediniz bleachi bleach yapan her şey vardı, bankailer, son anda ortama katılanlar, kyouraku-ukitake beraber daldıkları sahne vs dolu doluydu bence. aşırı zevk aldım izlerken, özellikle kenpachi çıktığında durdurup bi sigara yaktım öle devam ettim euhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Cuce said: ben seyde kaldım, ağtal prensesli bi filler vardı, sonra tekrar combata devam ettiler, ufak kız buyuk kız oldui buyuk kız atkız oldu, sonra bıtakrım kacıncı bölümler onlar? soyliyebilirmisini bana. 192. bölümde ceylan kırması oluyo nel. gogıla sordum açtım onayladım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Rukiyeyi eskiden çok tatlı çizerlerdi filmde bile çok kötü çizmişler yahu. Nedir popülerliğini falan mı düşürmeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar