Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

DEWIL_MAC_CRY said:

Elan_Morin said:

neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir.

Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey.

Biraz dikkat edin

Dediğim gibi biraz dikkat edin lüften şumanga spoilerlerini silelim çünkü resimlere bakıca ne olduğunu anlamak hiç te zor değil sağolsun arkadaşımız spoilerin kralını wermiş ellerine sağlık silin şunları we buraya birdaha mangadan spoiler olmasın ya...!!!

Sen niye kafana takıyonki ben geçen sana spoilerların kralını yağdırmıştım görmediğin şey kalmadı :P Hohohoho!
Sosyal ağlarda paylaş

VashTheStampede said:

DEWIL_MAC_CRY said:

Elan_Morin said:

neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir.

Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey.

Biraz dikkat edin

Dediğim gibi biraz dikkat edin lüften şumanga spoilerlerini silelim çünkü resimlere bakıca ne olduğunu anlamak hiç te zor değil sağolsun arkadaşımız spoilerin kralını wermiş ellerine sağlık silin şunları we buraya birdaha mangadan spoiler olmasın ya...!!!

Sen niye kafana takıyonki ben geçen sana spoilerların kralını yağdırmıştım görmediğin şey kalmadı :P Hohohoho!

zzz

sen bana 4 tane resim gösterdiin kim olduklarını tahmin ettim olay buysa bikaç resim gördüm ama komple manganın sayfalarını değil sadece onlardan bikaç kesit ki çoğu kişi görmüştür neyse bu konuyu burda tartışmaya bile gerek yok sadece koyacaksak mangadan kareler bölümlerigeçtikten sonra mangadaki farklılıklardan bahsedilse yeter gerisi gerekmiyor kanımca...

Sosyal ağlarda paylaş

nakerebanarimasen said:

aykutdmn said:

raw izledim.

Ore wa Nihongo ni shitteru yo :D

yapma be ustad :( japonca biliyorum dedigin cumle hatasiz olsun

Cümle doğru, ama; aksan farkı var. Bizim nasıl doğu, karadeniz ve ege şiveleri farklı ise aynısı Japonca'da da var.Sen daha iyi bilirsin bunları orada yaşadığın için.
Sosyal ağlarda paylaş

aykutdmn said:

nakerebanarimasen said:

aykutdmn said:

raw izledim.

Cümle doğru, ama; aksan farkı var. Bizim nasıl doğu, karadeniz ve ege şiveleri farklı ise aynısı Japonca'da da var.Sen daha iyi bilirsin bunları orada yaşadığın için.

abi bilmiyorum nerden ogreniyosun japoncayi ama shiru fiili ile ni kullanan gormedim aksan farki nasil oluyo anlamadim aksan farki duyunca belli olur grammer ayni nereye gidersen ukelalalik etmiyim de:)
Sosyal ağlarda paylaş

nakerebanarimasen said:

aykutdmn said:

nakerebanarimasen said:

aykutdmn said:

raw izledim.

abi bilmiyorum nerden ogreniyosun japoncayi ama shiru fiili ile ni kullanan gormedim aksan farki nasil oluyo anlamadim aksan farki duyunca belli olur grammer ayni nereye gidersen ukelalalik etmiyim de:)

nihongo WO(を) shitteru yo diecekti =)

ni denmio =) o aksan farkları sadece kelimeler bşaka kelimlerin yerini albilio da öle ana grammerler değişmio

ja nai - ja nee olabilio. veya yaşlı adam konuşuosa nanda yerine nanja! diebilio =) ama öle wo nun kullanımı farklı ni nin kullanımı farklı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...