deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bana zorla okuttular mangayı, ne güzel animeden takip ediyordum yavaş yavaş, okumaya başlayınca da sömürdüm. Kötü oluyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ben bu konudaki yazıları okumuyorum bile genelde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 valla bende bleach mangaya burdaki spoilerlardan dolayı başlamıştım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 DEWIL_MAC_CRY said: Elan_Morin said: neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir. Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey. Biraz dikkat edin Dediğim gibi biraz dikkat edin lüften şumanga spoilerlerini silelim çünkü resimlere bakıca ne olduğunu anlamak hiç te zor değil sağolsun arkadaşımız spoilerin kralını wermiş ellerine sağlık silin şunları we buraya birdaha mangadan spoiler olmasın ya...!!! Sen niye kafana takıyonki ben geçen sana spoilerların kralını yağdırmıştım görmediğin şey kalmadı :P Hohohoho! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 VashTheStampede said: DEWIL_MAC_CRY said: Elan_Morin said: neden öyle düşündüğümü zaten söyledim, kişilikleriyle uyuşan tipler oluyolar. Kenpachi'nin Yumichika'nınkine benzer bi zanpakutou'ya sahip olması düşük bi ihtimaldir. Ne biliyim kidou based olsa bile muhtemelen kenpachi'ye boost yapacak özelliklere sahip birşeydir. Karşı tarafın zanpakutou'larını kontrol etme vs. gibi bir özellik zaraki'ye de uymaz zaten. Zaraki güçlü bir rakiple, kendi brutal gücünü kullanarak savaşmak istiyor. Karşı tarafı kendi zanpakutou'yla bozuşturmak gibi trickler yapmak zaten kendisinin de sevmediği birşey. Biraz dikkat edin Dediğim gibi biraz dikkat edin lüften şumanga spoilerlerini silelim çünkü resimlere bakıca ne olduğunu anlamak hiç te zor değil sağolsun arkadaşımız spoilerin kralını wermiş ellerine sağlık silin şunları we buraya birdaha mangadan spoiler olmasın ya...!!! Sen niye kafana takıyonki ben geçen sana spoilerların kralını yağdırmıştım görmediğin şey kalmadı :P Hohohoho! zzz sen bana 4 tane resim gösterdiin kim olduklarını tahmin ettim olay buysa bikaç resim gördüm ama komple manganın sayfalarını değil sadece onlardan bikaç kesit ki çoğu kişi görmüştür neyse bu konuyu burda tartışmaya bile gerek yok sadece koyacaksak mangadan kareler bölümlerigeçtikten sonra mangadaki farklılıklardan bahsedilse yeter gerisi gerekmiyor kanımca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 234 Ukikate ve Shunshui'nin Uhohana ile olan diyalogları gene yardı :P Bu gidişle Shirosaki Muramasa'yı yargılayacak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Nerde buldun ki 234'ü dattebayo en son 233'ü yayınladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Raw izliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Raw'dan diyalogları nasıl anlayacak ki :P , japoncası mı var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bugun saat 6 da yayinlandi televizoynda belki tv den izlemistirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 raw izledim. Ore wa Nihongo ni shitteru yo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 aykutdmn said: raw izledim. Ore wa Nihongo ni shitteru yo :D yapma be ustad :( japonca biliyorum dedigin cumle hatasiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bakayero >:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Gkgokhan said: bakayero >:] bakayarou olcak arkadasim, bende boyle siniftaki inek elemanlar gibi her boka atlayan antipatik tip:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Estafırıllah hacı, o senin kono reyiatsuluğun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 nakerebanarimasen said: aykutdmn said: raw izledim. Ore wa Nihongo ni shitteru yo :D yapma be ustad :( japonca biliyorum dedigin cumle hatasiz olsun Cümle doğru, ama; aksan farkı var. Bizim nasıl doğu, karadeniz ve ege şiveleri farklı ise aynısı Japonca'da da var.Sen daha iyi bilirsin bunları orada yaşadığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 aykutdmn said: nakerebanarimasen said: aykutdmn said: raw izledim. Ore wa Nihongo ni shitteru yo :D yapma be ustad :( japonca biliyorum dedigin cumle hatasiz olsun Cümle doğru, ama; aksan farkı var. Bizim nasıl doğu, karadeniz ve ege şiveleri farklı ise aynısı Japonca'da da var.Sen daha iyi bilirsin bunları orada yaşadığın için. abi bilmiyorum nerden ogreniyosun japoncayi ama shiru fiili ile ni kullanan gormedim aksan farki nasil oluyo anlamadim aksan farki duyunca belli olur grammer ayni nereye gidersen ukelalalik etmiyim de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Terkedin olum bu topaçı, Soooru sosayti türklerindir türklerin kalacak biladeeer ! Rukongai Ocak Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 234 kenpachi önermesi çöktü bu bölümde eğer ki dallama blöf yapmıyosa :D son sahnede senna yargıladı nasıl geçecek 1 hafta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Muramasa asrın şokunu geçiricek. Filler dediğin böyle olmalı veya 233 gibi. Aman ister filelr ister canon olsun işin içinde Shirosaki oldumu kaliteli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 nakerebanarimasen said: aykutdmn said: nakerebanarimasen said: aykutdmn said: raw izledim. Ore wa Nihongo ni shitteru yo :D yapma be ustad :( japonca biliyorum dedigin cumle hatasiz olsun Cümle doğru, ama; aksan farkı var. Bizim nasıl doğu, karadeniz ve ege şiveleri farklı ise aynısı Japonca'da da var.Sen daha iyi bilirsin bunları orada yaşadığın için. abi bilmiyorum nerden ogreniyosun japoncayi ama shiru fiili ile ni kullanan gormedim aksan farki nasil oluyo anlamadim aksan farki duyunca belli olur grammer ayni nereye gidersen ukelalalik etmiyim de:) nihongo WO(を) shitteru yo diecekti =) ni denmio =) o aksan farkları sadece kelimeler bşaka kelimlerin yerini albilio da öle ana grammerler değişmio ja nai - ja nee olabilio. veya yaşlı adam konuşuosa nanda yerine nanja! diebilio =) ama öle wo nun kullanımı farklı ni nin kullanımı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sen de iyice japon oldun başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 abi napiim japoncadan başka bişey duymuorum 1 aydır ingilizce bile konuşurken yanlışlıkla japonca şeyler katmaya başladım iice beynim allak bullak oldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 abi yare yare nasıl yazılıyo onu söyleyin bana :D bir de tam türkçeye çevirin her seferinde farklı geçiyo altyazıda my my falan diyolar, bizde ki ahhh ahhhhh mı bu efkarlı versiyonundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hasikome ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar