aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Bu Zanpaktou Arcade çok iyi başladı, böyle devam ederlerse efsane filler olurlar. 230 Zanpakutou ArcadeZanpakutoular isyan ettiler, bakalım nasıl sonuçlanacak. Ayırca Byakuya'nın zanpakutou'suda tam ona göre ; bir samurai :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Oha iyiymiş.Raw izledim altyazı çıksın güzel olacak bu filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 offf hep istemistim zanpaktoulara yogunlasan bi arc, yasasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Abov oldum. Ne güzel arc ha, loruçi ve boğunto'lara BASAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ahaha matsumotonun zanpktosunun da memeleri kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Eylül 30'da 3. filmin dvd'si sonunda çıkıyor. DB'de onu bi 10 günde çevirse işte izlenebilecek sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 oha diyorum süper filler kafalardaki soru işareti... zaraki yönetirmi bu bölümlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kenpachinin Zanpakutosunu fillerda açık etmek istemiyorlar. Kenpachiyi pek ortalarda göreceğimizi sanmam. http://img252.imageshack.us/img252/2861/zan01.png http://img193.imageshack.us/img193/7820/zan02.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hmm yalniz bu zanpakto arc iyi guzel de, benim bildigim zabimaru normalde maymun burada insan olmus. Ayriyetten Zangetsu nun karizma bunlarin hepsini pataklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bence iyi düşünmüşler bounto-bakkouto gibi tiksinç olmayacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Theghosthand said: kenpachinin Zanpakutosunu fillerda açık etmek istemiyorlar. Kenpachiyi pek ortalarda göreceğimizi sanmam. http://img252.imageshack.us/img252/2861/zan01.png http://img193.imageshack.us/img193/7820/zan02.png adamın dediği de o zaten zaraki nin kılıcı sadece kılıç(!) olduğu için pataklar diyo adam shikai bankai olmadan captain seviyesinde zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ichigoyla krnpachi uzer bu arcta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Kenpachi'nin zanpakutousunun adını bilmediğimiz için, onu arc'da göreceğimizi sanmıyorum. Zaten göstereler bu bölümde gösterirlerdi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ben de bunu diyorum işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 mangada daha çıkmamış kanon birşeyi animede göstericekler ? şunu söylerken kendiniz inanıyormusuz cidden ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Inanmak başarmanın yarısıdır demişler :D Zanpakutou Arcade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 abi ben tam izah edemedim galiba kendimi, diyorum ki zarakinin zanpakutousu yok, kendisi söyledi bunu eski bölümlerde sadece kılıç yani birşey göstermeleri gerekmiyo dicekler ki zaraki baba senin kılıç da nasılsa spirit yok gel döv bu ibneler biz dövemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000106862/07.jpg Kenpachinin zanpakutosunun reiatsusu var hatta shikai halinde duruyor.Sadece kılıç değil o ama dövme işine gelince; Kenpachi alayını dövebilir bu haldeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben çözdüm abi olayı zanpakutouları azdırıp ayaklandıran eleman aslında zarakinin ki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 dede tayçonunki niye yok ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 filler falan ama baya güzel bölümler bunlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Gallant said: Hmm yalniz bu zanpakto arc iyi guzel de, benim bildigim zabimaru normalde maymun burada insan olmus. Ayriyetten Zangetsu nun karizma bunlarin hepsini pataklar. Kılıçlar asıl formların da değiller. Formları fiziksel bedenlere yerleştirilmiş.. Örn: Hyourinmaru > Son Form'u dağ gibi fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Fb6XzldysOU&feature=related Zabimaruyu soruyordunuz niye maymun değil diye.Bakın aslında ne olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Theghosthand said: http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000106862/07.jpg Kenpachinin zanpakutosunun reiatsusu var hatta shikai halinde duruyor.Sadece kılıç değil o ama dövme işine gelince; Kenpachi alayını dövebilir bu haldeyken. Ya çeviride hata var ya da ben yanlış hatırlıyorum.Shikai halinde sadece İchigo ve Urahara'nın zanpakutouları var diye hatırlıyorum.Kenpachi bildiğimiz düz katana kullanuyor, yani shikai bile açamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ismini bilmiyo ki shikai acsin. ichigonunki kendi hayvani reiatsusu yuzunden hep shikaide, ilk actiginda ismini soyledi, ondan sonra kapatamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar