Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Soul Slayerler ve Bankailar

Rukia nın soul slayerı gayet sağlam. Çokta uzun sürmesede, Grimjow u buza tuttu ilk haliyle. Numeroslardan birini tek hamlede aldı. Küçümsememek gerekir. Bankaisini çok merak etmiyorum gerçi ancak Uruhara nın Bankaisi çok sağlammış gibi geliyor. Abarai Renji ve Uruhara Kisuke diyaloğu:

-Why don't you train Sado? Uruhara-San?
-My Bankai is not suited for training

Ben bundan sonra çok merak ettim açıkçası Uruhara nın bankaisini.

Sosyal ağlarda paylaş

rukianın bence bankaisi yok :)
benim bildiğim kadarıyla uraharanın bankaisi çıkıyor ilerki bölümlerde direk desturaction bi bankai. yani mangada gösterdiği şekilde bi sahnede bi arancar yüzünü çiziyor uraharanın uraharada off ya salak gibi eğlendim adamla şimdi bu iz kalıcı olacak falan diyor. sonraki karede bankai diyor. sonraki karede o eskidende kapıştığı ama yarım kalan arancarı 2 parça halinde görüyoruz. yani tam olarak belli değil bankaisi.

zarakinin bankaisini bende merak ediyorum yani heralde aizeni falan tınmaz. zaten şu an aizenin zanpaktousuna karşı koyabilen bi o kör fallen shinigami var bide zaraki. o da kesilince kestiği yerden farkediyor aizenin nerde olduğunu.

hadi hepsini geçtim aizen bankai derse noolcak onu merak ediyorum.
hayır bide ichigo aizeni yiycek diyolar o nasıl olacak o da çok garip. daha grimmijov a bişi yapamıyo. 11 sn geçince.

bu arada o 11saniyelik combat bleachte izlediğim en sağlam combattı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
benim bildiğim kadarıyla uraharanın bankaisi çıkıyor ilerki bölümlerde direk desturaction bi bankai. yani mangada gösterdiği şekilde bi sahnede bi arancar yüzünü çiziyor uraharanın uraharada off ya salak gibi eğlendim adamla şimdi bu iz kalıcı olacak falan diyor. sonraki karede bankai diyor. sonraki karede o eskidende kapıştığı ama yarım kalan arancarı 2 parça halinde görüyoruz. yani tam olarak belli değil bankaisi.

Lütfen spoiler kullanalım.Doğrusu mangada Urahara ile ilgili böyle bir sahne yok ama neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...