Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Aizen Aizen sağlam canım inkar eden yok zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hueco mundoya girdiklerinden beri bekliyorum etraflarını sarsınlar powerplay bankai getsuga tenshou falan ishida patlasın chado saydırsın yumrukları falan diye ama yok. hayır olacak şeyde belli yani ama yinede uzattıkça uzatıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Merak etme az kaldı. Hueco Munda arc'ında çoook güzel bir combat bekliyor seni.Biraz daha sabret B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 o kadar filler sabretmişim beklerim yani sorun diilde manga okuyan bi arkadaşımda çok bayıklaşmaya başladı diyince üzüldüm ben. yoksa kendoya bleach yüzünden başlamış biriyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çıkmış indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 DB 146 Bleach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kötüydü, beğenmedim. Şu ana kadar Hueco Mundo Arc ını hiç sevmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bence güzel bölümdü. Nel'i çok güzel yapmışlar bence. Epey güldüm hoşuma gitti ama biraz daha hızlandırıp artık akşon'a girselerde fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu bölümüde pek beğenmedim bundan onceki bölüme göre gene güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nel in rukiayı kıskanması olayına çok güldüm ben ya :D ama cidden hueco mundo bölümleri baymaya başladı. bankai bankai hollow mask falan beklerken rukianın dandirik zanpaktosunun işi halletmesi hiçte eğlenceli olmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 rukia nın zampaktosuna laf yok :) nel in rukia yı kıskanmasına ve renji nin yorumuna ardından ichigo nun o ilginç bakışıyla soylediği lafa bende baya bi güldüm :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eglencelik bolum olmus hele pelerin muhabbeti ve devami epey guldurdu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Soul Slayerler ve Bankailar Rukia nın soul slayerı gayet sağlam. Çokta uzun sürmesede, Grimjow u buza tuttu ilk haliyle. Numeroslardan birini tek hamlede aldı. Küçümsememek gerekir. Bankaisini çok merak etmiyorum gerçi ancak Uruhara nın Bankaisi çok sağlammış gibi geliyor. Abarai Renji ve Uruhara Kisuke diyaloğu: -Why don't you train Sado? Uruhara-San? -My Bankai is not suited for training Ben bundan sonra çok merak ettim açıkçası Uruhara nın bankaisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nel süper ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben asil zerakininkini merak ediyoum. bankai deidgi gibi gocer anime gibime gelior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Uraharaninki allah cikariyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Zaraki Bankai dediğinde ekranda "Game Over" çıkacak - Spidee den çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 rukianın bence bankaisi yok :) benim bildiğim kadarıyla uraharanın bankaisi çıkıyor ilerki bölümlerde direk desturaction bi bankai. yani mangada gösterdiği şekilde bi sahnede bi arancar yüzünü çiziyor uraharanın uraharada off ya salak gibi eğlendim adamla şimdi bu iz kalıcı olacak falan diyor. sonraki karede bankai diyor. sonraki karede o eskidende kapıştığı ama yarım kalan arancarı 2 parça halinde görüyoruz. yani tam olarak belli değil bankaisi. zarakinin bankaisini bende merak ediyorum yani heralde aizeni falan tınmaz. zaten şu an aizenin zanpaktousuna karşı koyabilen bi o kör fallen shinigami var bide zaraki. o da kesilince kestiği yerden farkediyor aizenin nerde olduğunu. hadi hepsini geçtim aizen bankai derse noolcak onu merak ediyorum. hayır bide ichigo aizeni yiycek diyolar o nasıl olacak o da çok garip. daha grimmijov a bişi yapamıyo. 11 sn geçince. bu arada o 11saniyelik combat bleachte izlediğim en sağlam combattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 spoiler diye bişey var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 said: benim bildiğim kadarıyla uraharanın bankaisi çıkıyor ilerki bölümlerde direk desturaction bi bankai. yani mangada gösterdiği şekilde bi sahnede bi arancar yüzünü çiziyor uraharanın uraharada off ya salak gibi eğlendim adamla şimdi bu iz kalıcı olacak falan diyor. sonraki karede bankai diyor. sonraki karede o eskidende kapıştığı ama yarım kalan arancarı 2 parça halinde görüyoruz. yani tam olarak belli değil bankaisi. Lütfen spoiler kullanalım.Doğrusu mangada Urahara ile ilgili böyle bir sahne yok ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben direk okumadım bunu zaten emin değilim manga okuyan bir arkadaşım anlattı. spoiler nası konuluyo bilmiyorum ben balonum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 haahaha sallıyor adam ya boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 duyduğumu anlattım sadece yau.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Spoiler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 BALONU VARMIŞ ARKADAŞLAR AAAA. ahaha bahaneye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar