Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

• Admin
[spo]Sado ve Inoue vaizard olamaz hepimizin bildiği gibi ichigo hızlı bir şekilde güçlenebilmek için ishidanın trainingine girdi ve göğsündeki zincir koptu bunun sonundada kendi hollowunu yenip gücü tekrardan ele geçirdi bu trainingi diğer 2si yapmadı.Inouein ichigonun reiatsusunu sezmesinin nedenide ichigonun fazla reiatsusu inoueye bu güçleri verdi veya tetikledi belli bir bağ oluştu.Sadonun gücleride vaizarddan daha cok hollowa benziyor [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Ishida değil Urahara'nın "training" di o. Bir de Vaizard olmaya çalışmadı zaten. Shinigami güçlerini geri kazanmak için kullandığı tekniğin yan etkisi oldu. Aslında diğer vaizard ların dönüşüm sürecini bilmediğimiz için bu konuda anca spekülasyon yapılabilir. Birçok kişi Ichigo'nun eşsiz bir Vaizard olduğunu söyler. Vaizard'ın tanımı Hollow güçleri kazanan Shinigami dir. Ama ichigo shinigami değildi Urahara ile çalışırken. Aynı anda Shinigami ve Hollow güçleri kazandı gibi birşey. Ama dediğim gibi diğer vaizardların nasıl bu hale geldiğini bilmiyoruz. Belkide ichigo gibi aynı teknik ile hollow gücü kazandılar. Belkide başka türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
[spo]Vaizard= shinigamiyken sonra hollow gücünü kazanan.
Arancar=Hollow iken sonradan shinigami gücü kazanana deniyor.
Sado ve inoenin güçleri bunlara uymuyor.Sadonun güçleri hollow temeline dayanıyor ileride bunu daha iyi görecez.İnoeninkinden emin değilim zaten kimse bilmiyor ve inanamıyor bu güce.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

evet sanırım 5 bölümlük bir filler olcak.Neyseki 2 sini geride bıraktık,bu arc bana gore sıkıcı oluyor ama bounto arc gibi bi fillerida kaldıramazdım ondan böyle yapmaları iyi oldu :) .

[spo]Mangada da 279. ch pek memnun etmedi beni :/ ama gelecek bölümde ciddi bir kavgaya baslarlar herhalde...[/spo]

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 15:36 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...