Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

mumkunse animelere agliyan sizliyan kadin modeli koymasinlar.
agliyan sizlayan olcaksa erkek karakter olsun.
sinirlerim kaldirmiyor bazen, yaslandım herhalde.
üçyüzbin dakika sizlanan agliyan dişi karakterler cok yoruyor beni .
bleach izlerken yine karsilasinca buraya dedim patliyim bi :)
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Ikkaku zaten Captain level, bankaisi olması normal. Ikkaku'nun captain olmayıp Kenpachi'nin takımında yer almasının tek sebebi Zaraki Kenpachi ile teke tek kapışmak istemesi.

Ayrıca zaten Zaraki Kenpachi'nin "Bankai" dediği gün manga da anime de biter bence =) Aizen, "E oha be arkadaş, ben oynamıyorum" der gider =)[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]captain level olayi da ayri bi geyik oldu arrancar lardan vaizardlardan sonra, artik yeni bi level lazim; hem kaptanlar arasindaki farki belirgin olarak gorebilecegimiz hem de villain lerle savaslara rahat rahat uygulayabilecegimiz falan ..

manga da mesela daha da karisti isler, hueco mundo da kimin eli kimin gtunde belli diil resmen, rukia renji falan hepsinin basina bi espada verdiler; o combatlara simdi bakinca durum umutsuz direk ama bi sekilde kiviricaklar, yine altust olucak butun guc dengesi teorileri

zaraki nin bankai diyecegi gunu ben de bekliyorum sabirsizlikla hehe hatta bi espada dan da bankai duyarsak o da cok cilgin olur heralde.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Orası öyle, güç dengesi diye bir şey yok Bleach'de. Mantık, "İyiler her zaman kazanır". Bir allahın kulu ölmedi Soul Society'de daha.

Ichigo Zaraki Kenpachi'yi, Byakuya'yı döver; Zaraki Kenpachi'nin dalga geçtiği Ichinose'den dayak yer.

Cidden güç dengesi diye bir şey yok, "DM konuşuyor" yani.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

50. bolumden sonrasini bulmak kolay, burada var onlar da, oncesi icin nereden bulunur hic bi fikrim yok su anda. dattebayo 50 den sonra sub'lamaya basladi sanirim, oncesinde lunarinkileri cekiyoduk. ama onlarin sitesinde bulamadim link. bleach exile da var direct dl linkleri ama hizlari cok parlak diil gibi ve ayni anda 1den cok dosya dl etmene izin vermemeye calisiyo (2. dl ye baslamak icin bekletiyo bi sure). kolay gelsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...