ofs Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :D Sizce Sifremi değişeyimmi birşeyden Tırstım oyüzden değiştirecemde ya mail gelmezse Ben diyorumki değiştirmeden 1 Supporttan çekeyim eger şifre gelmezse sorumlusu sizsiniz ben simdi sifre değiştiriyorum felan diye işimi saglama alayım:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 eğer Bug online oynamamak itiyorsan şifreni değiştir. 1 aylık bi mola verirsin.... ;)[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 05 Ocak 2006 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayatta o riske girilmez[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 omfg :([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bencede o riske girlmez[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_bie_you Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 BiZim ArkadaŞ DeĞişTiRdi MaiLe BakTık GelmeMiş:( SoNra BiRiSi GeLdi JuNk MaiLiNe BaK DeDi BaKtıK Ki ŞiFRe JuNk MaiLe GeLmiŞ:D YiNe SeN BiLiRsİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Du bakalım allah büyük Değiştirmeden tüm itemlerimi 1 chara aktaracam neolur neolmaz:D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Valla ben de sifremi degistirdim mailime 5 dakika sürmedi gelmesi hemen degistirdim[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 2 güne değiştiririm :( risk almam lazım yoksa chat gide bilir[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: semihgunes, 05 Ocak 2006 14:04 tarihinde demiş ki: Valla ben de sifremi degistirdim mailime 5 dakika sürmedi gelmesi hemen degistirdim şans[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Ji_Ber, 05 Ocak 2006 14:04 tarihinde demiş ki: said: semihgunes, 05 Ocak 2006 14:04 tarihinde demiş ki: Valla ben de sifremi degistirdim mailime 5 dakika sürmedi gelmesi hemen degistirdim şans Bencede öyle gibi :)[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 teşekkürler Hepinizin yorumları için saolun[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sen böyle yopik açarmısın hiç ceek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 göt yiyosa değiş :d ay pardon :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sen böyle yopik açarmısın hiç ceek ? sen ilk önce topikin topic olarak yazılacagını ogren bu bir ikinci olarak mal mal konusma normal bir topic açmısın abiler agalar lütfen yardım edin boku yedim flnmı yazmısın bu son kendimi zor tutuyorum artik ... yirtsanda son bye lanet olsun size çakallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 05 ocak 2006, perşembe - 13:55 tarihe bakmadınız heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 15 yaşında bi çocuk için doğaldır.. forumtr de yaın yazıoydu sanırsam.. ben bıraktım ko u bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 15 yasında degilim bu bir ikinci olarak forumtrde üyeligim yok sadece donanimhaber paticik k2nin forumunda var başkada yok bilip bilmeden konusma hepiniz aynısınız çekemezsiniz neyse bişe demiyorum by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hadi lan ceek is video die bütün forumlarda videolar atıyorsun sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben olsam önce ezük char ile denerim sonra asıl charı ben değişirken öle ettim sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar