asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya bu film güzelmi? çok para harcandııına göre güzel olsa gerek ama ...!
Persky Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 güzel[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 füzyon.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Damardan girer o film ben sonunda agladim ..neredeyse[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
NotoriuS Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Buyur...[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yörüngeye oturcakmış king kong[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yanlış yer kardeşim =)[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 fragmanı güzeldi film de güzel sayılır herhalde.. gerçi ben by tarz filmleri beenmiyorum ama..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
contraddizione Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 izlemedim ama giden arkadaslarim cok uzun olmasindan asiri sikayetci:)onun disinda iiymis
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Gecen Hafta Penguen kapagi: King Kong elinde hatun. Gazeteci:King Kong abi 20 trilyon ciksa ne yaparsin? King Kong: Kariyi deistiririm!! mehueuh[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen [Bu mesaj Sie tarafından 05 Ocak 2006 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 seuhuaehuaehuaehaeuhae süpermiş ya :D Bulun o kapağın resmini :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 IPTV'e eklenmiş, babamlarda izledi ailece bende işte kenardan baştan sonra tekrar izledim de çocukken bu kadar etkilememişti film :( Gereksiz uzundu ama onun dışında hiçbir kötü yanı yok gibiydi filmin, ama gereksiz uzunluğu da filme rahat 2-3 puan kaybettirecek şeylere yol açtı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Jack Black ve Adrian Brody'nin oynadığı king kong'sa şahane bir filmdi. Uzun muzun abi görsellik de, senaryo da, oyunculuklar da muhteşemdi bence..
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 eski topiclerdeki eski imzalar niye çok komik olduğu düşünülerek yazılmış ama hiç komik değil genelde acaba
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand bu yeni imzalarda da var ben hatırlıyorum bunu :D
Öne çıkan mesajlar