Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King Kong !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel[signature][hline]Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır. Başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. iste aşk bu...
Mesaj tarihi:
Damardan girer o film ben sonunda agladim ..neredeyse[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
fragmanı güzeldi film de güzel sayılır herhalde.. gerçi ben by tarz filmleri beenmiyorum ama..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Gecen Hafta Penguen kapagi:

King Kong elinde hatun.
Gazeteci:King Kong abi 20 trilyon ciksa ne yaparsin?
King Kong: Kariyi deistiririm!!

mehueuh[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen

[Bu mesaj Sie tarafından 05 Ocak 2006 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
seuhuaehuaehuaehaeuhae

süpermiş ya :D Bulun o kapağın resmini :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
IPTV'e eklenmiş, babamlarda izledi ailece bende işte kenardan baştan sonra tekrar izledim de çocukken bu kadar etkilememişti film :(

Gereksiz uzundu ama onun dışında hiçbir kötü yanı yok gibiydi filmin, ama gereksiz uzunluğu da filme rahat 2-3 puan kaybettirecek şeylere yol açtı.
  • Yeni Oluştur...