Phalanx_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Japonyanın ınsanları savunabılecek gucu ve teknolojısı wardı ama soykırıma ugrayanların yapabıleceklerı hıcbırsey yoktu bu yuzden bende olsam soykırım yapana 2 kat daha fazla ceza werirdim. Ha birde ara sayfaları okumadım pek bası ve sonu okudum kılıcklar gürzler denmişte o kılıclar kılıcsız ınsanlara pek kalkmadı kalktıysada azdır genel olarak kalkan kısının de kılıcı wardı ama atom bombası aynı sey deıl savasla alakası olmayan bı cok ınsanın yasama hakkını elinden alıyorsun.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Phalanx_, 27 August 2003 03:41 tarihinde demiş ki: Ha birde ara sayfaları okumadım pek bası ve sonu okudum kılıcklar gürzler denmişte o kılıclar kılıcsız ınsanlara pek kalkmadı kalktıysada azdır genel olarak kalkan kısının de kılıcı wardı ama atom bombası aynı sey deıl savasla alakası olmayan bı cok ınsanın yasama hakkını elinden alıyorsun. tum dunyanin tarihinde dusman ulkelerin askerleri o kiliclari sivillere kullandilar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 amerikanın ne olduğunu bilmeyen varmı hala ?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ben varım. Bi anlatsana...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 viktorya cagi fransiskenleri gibi bisey mi bu amerika ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Öne çıkan mesajlar