Mithr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Neverwinter Nights oynasan ^_^ Burada ankete Evet sikkiyla katilirsan player sayisi biraz artarsa Nwn serveri açılacakmıs.[signature][hline]Gwindon, 22 Kasım 2005 18:44 tarihinde demiş ki: kafayı yicem valla ibne olacam sonunda bidaha kızlara bakan top olsun!!! ---------------------------------------- BiohazarD, 27 Kasım 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Küçükken Domuza Domzi derdim.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 spellforce 1 i zor kaldırdı makina inşallah 2 de biraz daha insaflı olur :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya ben baldur's gate ve icewind tarzı rpg istiyorum tekrar tekrar oynamaktan gına geldi paso farklı gruplarla bitirip duruyom :( olmadı diablo oynuyom stres atıyom görev al yaratık kes rahatla :D
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya siz onu bunu bırakın oynayacak oyun var ama benim onları oynicak bilgisayarım yalan oldu yalan.. bozuldu lanet olası makine.. ve yapılmıo.. eski bilgisayara kaldım ve yenisini alana kadar da bayaaa bi sabırlı olmam lazım..
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Divine divinty dene güzeldi (eski ama) bide online rpglere ak derim zevkli oluyor
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Valla izometrik bakış açısı istiyorum diyenler(baldur gate,icewind dale,planescape..) ARCANUMu bir düşünsünler,yoksa çok şey kaçırırsınız.Tabi biraz eski... :)
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 frpyi bosver godfather geliyo... [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 22:16 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir]
Öne çıkan mesajlar