Mino Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Evet arkadaşlar dün bir kaç yazı yazmıştım bu ailelerle ilgili. Ertesi günü (bugün) Bilgisayarıma 106 adet Sobig.FAMM virüs denemesi yapıldı. Bir kere M1TV de bu elemanlar hakkında bir telefon görüşmesi yapmıştım. İnternete girdiğimde iki dakikada 200 alarm almıştım. Ondan sonra da bir ay içinde kanal kapanmıştı... Aramızda köstebekler dolaşıyor. Siz siz olun forumda konuşurken gözetlendiğinizi bilin arkadaşlar... "BİG BROTHER İS WATCHİNG YOU!!!" hesabı bir olayla karşı karşıyayız... Aman dikkat edin benden söylemesi. Paranoya gibi algılayabilirsiniz ama başıma iki kez geldiği için yazmaya gerek duydum... Sizin bilgisayarınızın sağlığı açısından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 soz konusu adamlar seninle ugrasmaz. susturmaya niyetlenseler milyonlarca kitlelere hitap eden bir suru arastirmaci, gazeteci, televizyoncu var. onlari icra ederler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ayrıca insanların ne düsündügü yada konustugu hic önemli degil , birseyler yapabilecek konumdaki sayılı insanla coktan ilgilenmislerdir.Bu isler hemen heryerde böyle yurur zaten[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 evet ilgilendiler. ama artik pek yapamiyor/yapmiyorlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar