Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bildiğimiz gibi patch sonrası hep bir kaos oluyor. Cursegaming wowguru etc gibi portallar aşırı kalabalıktan ya kapalı oluyor veya update olmuş UIler addonlar hemen upload edilmemiş oluyor. Buraya herkes bildiği UI lerin addon ların ana sayfalarını yazarsa kolay ulaşım elde ederiz. Ben bugüne kadar hep curse gaming i kullandım ama sadece CTmod un ana sayfasını biliyorum. CTmod == www.ctmod.net (Bu formatta herkes bildiklerini yazsın hızlı hızlı update edelim anasayfalarından addonlarımızı. ) Salute[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 süfer bi fikir kardeş; ben yoğun bi arayış içerisindeyim şuan bulursam yazarım AddOn sitesi; ama neyazikki şuan benim favorilerimde kapalı..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul For the Horde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Halen çoğu meşhur UI nin updatei yok :/ Curse-gaming yarım yamalakta olsa aktif durumda arkadaşlar.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 www.ctmod.net www.discordmods.com ui.worldofwar.net www.cosmosui.com www.wowinterface.com www.curse-gaming.com/mod.php Hepsi, evet hepsi şu anda DOWN, biraz beklememiz gerekecek.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Curse, çökük bende.. WorldofWar.com'da almıyo bedavacıları şuan.. :l[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Mutation Team-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul For the Horde!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Gece geç saatte deneyin:)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Curse gaming te hafif hafif başladı updateler. Napalm ui comp ilk update oldu çektim hemen hoş bişeye benziyo zırva zırva hareketleri var hoşuma gitti. Bir süre bunu kullanıcam.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tornavida Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Titan Panel'in var mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar