Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi dk oblomov bi yanlışın var bg de gelip sıkıştırırsan önümde 5 ally arkadan 2-3 rogue girerseniz kalısınız ama Stonetalonda alt charımı gangledin die geldim 8 kere kestim 1 kere kesebildin bu pazar AV de Method Vs. Enraged var ama ben yokum.Şansın var ama madem beni kesiyosun BG de gördüm yerde mounttan inip sana mark atıcam haha bu arada squad la Ihme ye selamımı söledi Ihme ( 2300 damage yedi ve öldü) Squad( 2600 yedi 5kişi arasında öldü ) adamlar BG de 2 kişi beni KOvaladılar :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 biz böle her öldürdüğümüz adamı ve vurdugumuz damage i yazsak burda kavga çıkar.bende gittim illuvatarla dans ettim oda wave attı arkım döndüm öldüm :D[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 47 priest war 60 olunca mc yapabilcek guild lazım bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 pvp server?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Stonetalonda bg den çıkmışım üstümde ne zehir ne başka malzeme kalmış öylesine maden dolanıyodum zevkine dalayım dedim şehre :p Neyse geldin kestin hadi bişey demiyorum ama normal bi zamanda çıkma karşıma affetmem :) Birde tuzak kurup üstüne oturmuşsun sanki ben görmüyorum ya hehe. Tuzağı çözdüm, hadi sana bi gülücük atayım, selam vereyim diye görünür olayım dedim gene kestin çokhhh ayıp ettin :p Bg'de 3-5 alliance demişsinde garibim alliancelar toplanamıyoki bi. Ne zaman girsem horde eziyor. Av'de de aynı Wg'de de. 3-5 alliance'a karşı tüm horde geliyosunuz zaten. geri kalan 3-5 allianceta dana gibi dolanıyo mapte. Kazanmaya hasret kaldım valla bg'de :) Random grupla olmuyor. Birde özellikle shamanlar hem yüksek dps'leriyle hemde healleriyle ve diğer bilumum özellikleriyle çok çektiriyolar bize. Horde tarafı daha bi birbirini kolluyor. Palanın dibinde geberiyorum adamların umurunda değil. Neyse çok dertliyim zaten :p Boach eğer alliance priest isen 2 guild şu an mc yapıyor. Biri method biri sanctuary. sanctuary'nin kurucuları Türk'ler. method şu an mc'de daha iyi ama bunda guildin daha eski olmasının ve çoktan beridir mc'ye aşina olmalarının payı var. Sanctuary'de şu an mc'de deneyim kazanıyor ve gün geçtikçe dahada iyi olacaktır. Eğer alliance isen durum böyle ve her zaman bekleriz :)[signature][hline]Darkstorm - undead priest - BL Lucielee - human rogue - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 sylvanas da bol bol raid yapan, dayanışmanıın fazla olduğu, seviyeli bi guild var mı? türk kaynaması gerekmez. hemen girmeyi düşünmüyorum 45 olunca girmecem. şu an guildim çook sıkıcı da :D alliance 42 night elf hunter ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 methodu tavsiye ederim gerçe Enraged la 40-40 alterac valleyde yenildiler iyi bare 60 ol giant seti tammlada beni kesicek bi hunter olsun aranızda Lucileeyede selam AV nin birincisi kimdi bi sordun method guildine bakalım ^^[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ulen yarınız elimden geçtiniz :D Eternal Rage gm Kaghan lvl 22 ud priest :p 1 aylık surem bitmişti para çektirtmedim öss vardı tekrar baslıycam aam 0 dan pvp-rp serverında[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 şimdi ben burda sefil bi lvl 1 horde açsam 20 filan oldumda beni guild chatin o güzel yeşiliyle yeniden tanıştırcak bi yer warmı[signature][hline]do or do not there is no try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hm msg ını yeni görmüşüm dolis. method a girmek için 60 olmak gerekiyo sanırım. başka şartları var mı? bilen?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bir dostumla beraber Sylvanas'da horde oynamaktayız ancak gördüğüm kadarıyla horde tarafında guild olmadan instance yapmak bayagı bi zor. Level 20 civarlarında Mage ve Priest'e açık bir guild'imiz var mı? :)[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Pm actn / gaddar / Inspiron türk guildleri var adımı ver yardımcı olurlar[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Earenwen, 21 Ağustos 2005 00:06 tarihinde demiş ki: hm msg ını yeni görmüşüm dolis. method a girmek için 60 olmak gerekiyo sanırım. başka şartları var mı? bilen? lvl 60 olmak sınıfına göre yeterli ekipmana sahip olmak,talent buildini bildirmek değişiklik yapmadan önce haber vermek ( guild yetkilisine ) yeterli derecede instance ve pvp bilgisine sahip olmak vs. vs.vs.[signature][hline]Sylvanas - Daldal - Night Elf Druid Silvermoon - Gaxx - Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu serverda tauren warrior oynayacaktım ki, taurenimin şeklini şemalini nickini ayarladıktan sonra gelen "that name is unavailable" mesajı beni dumur etti. çünkü "Hione" nickini tek kullanıcak manyak ben sanıyodum. burdan sesleniyorum o hione kimse, sil o charı. O.o[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Hmm genelde pek paticikde konusan biri deilim lorath adımızı yazmıs bari updateliyim imzamda karakterim görülebilir.[signature][hline]http://wow.allakhazam.com/profile.html?484961 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Serverda lag sorunu varmı? Burda horde char açmayı düşünüyorum A/H ratio iyi diye duydum.[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 %30 falan alliance %70 horde var sanırım sylvanasta ^^ alliancelarda bi sorun var gibi bg kazanmak imkansız :D. bg ye girersin healer ark değilse heal bekleme hiç :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 walla serverin ratiosu 55 horde 45 ally gibi yakın bi rakkam sylvanas horde a gelenler genelde bana whisper atıyo yapabildiğim yardımı yapıyorum guild bulmak olsun item para vs. vs. :) şu anki hordedeki takımımız: Carnophage / Zulkarneyn / Jena / darkwish / dolis / lorath bunlar Afflictionda olanlar. Gordy / azunai bunlarda ascend guildinde olanlar. hepimiz aynı internet cafeden oynuyoruz bunun yanı sıra ally tarafındada yardımcı olabilirim. larodar ( lvl 60 method druid ) :)) timcage 60 paladin hepimiz aynı cafe çok hoş ally horde kardeşliği oluyo hehe :) serverimiza bekleriz son günlerde serverda sıra olmaya başladı ve bunun yanı sıra full PVP var ne kadar ben karışmasamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 nere o cafe ? istanbulda yakın bi yerdeyse bende gelirim Char Angelique 60 Humanist Mage :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 orange kafedir kesin :) kadıköyde rex e yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 eet aynen öle orange cafe earwen sende gel buyur cafemizde allience olsun timcagele larodar yanlız kalıyo ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben geliyorum zaten ama sıcak yuvam varken kafede kasmıom, siz ortam yapmışsınız ayrı. zaten görmüşsündür beni, bi ara paso geliyordum. benim arkadaş lyciren geliyor hep, lorador BFD falan yaptıryormuş :D edit: gidin görün orangede horde alliance kardeşiliğini, AB çok komik oluyor :D -Kestim seniii!!! muahhaha [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:40 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ne güzel tarif ettiniz ooh elimle koymuş gibi bulurum artık :). Neyse oyunda Larodar la konuştum onla haberleşip gelicem artıkın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ayıp ettin buyur gel sylvanastan herkezi bekleriz bide öle birbirimizi kestik die dalga geçmiyoruz hatta larodarla yanyana gelip AB nin ortasnda dans falan ediyoruz haha :) lyricieni biliyorum seninlede tanışmak isterim eawnslamdca işte neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya tarif ediecek gibi değil ki, caferağanın önünden sağa dönecen, hastaneyi geçecen, ilerlicen ilerlicen... kafam karıştı işte gördün mü? şöyle deniyeyim, 6yol dan bahariyeye çıkıyorsun, kfc nin olduğunu sağa dönüş var, ordan girme :D bi sonrakinden gir düz git, simit sarayı gibin bişey var, ordan da sağ dön. "oda bar" ın yanında.. ama sen boşver kesin yanlış anlattım, lorador a sor :D edit:@dolis sallama ben gördüm bi kere , lorador seni ben kestim demişti ,yerlere yattım xD senin karakter ne, görürsem selam veririm. kapıdan girince ben earenwen demiim şimdi :) [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:44 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar