BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Evet diğer topiclerde kaynıyor nickler. Burada sadece oynayanların nicklerini alalım. Eğer oynayan kişi sayısı yeterince yüksek olursa bölümünü açtırmak için sırar ederik :P Nick : Heraktes Lvl : şu anlık 32 Class : Gunner ve Gun Maker[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 =) server geldikten sonra yardım etmeye çalışırız :P Bende silahımı kaybetmiştim kötü durumdaydım da şimdi biraz daha iyiyim =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Nick : Zikenzi :D Mavi elbiseli Lvl : 20 Class : Cane ve Medicine Producer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bellow ben gene başlayamadım bu oyuna :D[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Nick: Gaea Class: Archer Level: 16[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: walimu55, 02 Ocak 2006 19:13 tarihinde demiş ki: Name:Fire Surfer Tip:Mavi elbise Class:Cane LvL:11 Su anlık :):):) Biraz odunc para lazım 50 k gibi cane alcamda yardım ederseniz sewinirim mentor seçtiysen eğer level 20 ye kadar bekle derim. iyi para veriyorlar o zaman alırsın yeni silah. ben öyle yaptım mesela. 120 k verdim silaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 server şu an kapalı ondan başlayamamışsındır :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 thadox lvl 12 cane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Leader Lvl. 25 veya 26 (ikisinden biri hatırlamıyorum :) ) archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cane olmasaydım Gunner olurdum. bi koyuşta alıyorlar izliyorum milleti hayretle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ama cane ler ilerde baya iyi oluyorlar horutmları özellikle =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eheh ben başladım lvl 3 te bıraktım :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 neden ? sevmedinmi ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Takharomishiogunpowd lvl 14 spear 15 olucam para dayanmio oyunda yaw cok zor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 O levelda neye para harcıyosun ki? Benim o lvllarda 250k falan param vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben lvl 30 da yaklaşık 1m para harcadım ya :)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Apocrypha level 10 :D mavi elbiseli daha fazla bakmak nasip olmadı. Finaller bitince dağıtacam ortalığı :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bugün oyunda feci lag var başkalarında olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 alla alla şimdi de oyuna girmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pks1907 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Leader, 03 Ocak 2006 17:32 tarihinde demiş ki: O levelda neye para harcıyosun ki? Benim o lvllarda 250k falan param vardı :D silah zırh spear booku lvl az gelirde az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Düşük levellarda elde ettiğin maddeler zenginlerin işine çok yaradığı için hemen satılıyo fazla bişey bırakmıyo gerçi. Bu arada quizlere katılıyosunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 dün lag olduğu için quizlere katılamadım en fazla 30 k topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla spear a merak sandım eğer 2.karakter açarsam spearman olucam :D şu an levelim 26 nick : Zikenzi oyunda dün bir kaç türk daha gördüm yardımcı olabilirim. not : animal fur olanlar bana verebilirmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: BeIlow, 02 Ocak 2006 19:14 tarihinde demiş ki: =) server geldikten sonra yardım etmeye çalışırız :P Bende silahımı kaybetmiştim kötü durumdaydım da şimdi biraz daha iyiyim =) neden kötü durumda olduğundan da bahset istersen :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar