Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goonzu Oynayanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet diğer topiclerde kaynıyor nickler. Burada sadece oynayanların nicklerini alalım. Eğer oynayan kişi sayısı yeterince yüksek olursa bölümünü açtırmak için sırar ederik :P

Nick : Heraktes
Lvl : şu anlık 32
Class : Gunner ve Gun Maker[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
=) server geldikten sonra yardım etmeye çalışırız :P Bende silahımı kaybetmiştim kötü durumdaydım da şimdi biraz daha iyiyim =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
said:
walimu55, 02 Ocak 2006 19:13 tarihinde demiş ki:
Name:Fire Surfer
Tip:Mavi elbise
Class:Cane
LvL:11 Su anlık :):):) Biraz odunc para lazım 50 k gibi cane alcamda yardım ederseniz sewinirim

mentor seçtiysen eğer level 20 ye kadar bekle derim.
iyi para veriyorlar o zaman alırsın yeni silah.
ben öyle yaptım mesela.
120 k verdim silaha
Mesaj tarihi:
server şu an kapalı ondan başlayamamışsındır :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
ama cane ler ilerde baya iyi oluyorlar horutmları özellikle =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
ben lvl 30 da yaklaşık 1m para harcadım ya :)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Mesaj tarihi:
said:
Leader, 03 Ocak 2006 17:32 tarihinde demiş ki:
O levelda neye para harcıyosun ki?

Benim o lvllarda 250k falan param vardı :D

silah zırh spear booku lvl az gelirde az :D
Mesaj tarihi:
Düşük levellarda elde ettiğin maddeler zenginlerin işine çok yaradığı için hemen satılıyo fazla bişey bırakmıyo gerçi. Bu arada quizlere katılıyosunuz dimi?
Mesaj tarihi:
valla spear a merak sandım eğer 2.karakter açarsam spearman olucam :D

şu an levelim 26
nick : Zikenzi

oyunda dün bir kaç türk daha gördüm yardımcı olabilirim.

not : animal fur olanlar bana verebilirmi :D
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 02 Ocak 2006 19:14 tarihinde demiş ki:
=) server geldikten sonra yardım etmeye çalışırız :P Bende silahımı kaybetmiştim kötü durumdaydım da şimdi biraz daha iyiyim =)

neden kötü durumda olduğundan da bahset istersen :D :D
  • Yeni Oluştur...