Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goonzu Oynayanlar


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Evet diğer topiclerde kaynıyor nickler. Burada sadece oynayanların nicklerini alalım. Eğer oynayan kişi sayısı yeterince yüksek olursa bölümünü açtırmak için sırar ederik :P

Nick : Heraktes
Lvl : şu anlık 32
Class : Gunner ve Gun Maker[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

=) server geldikten sonra yardım etmeye çalışırız :P Bende silahımı kaybetmiştim kötü durumdaydım da şimdi biraz daha iyiyim =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
walimu55, 02 Ocak 2006 19:13 tarihinde demiş ki:
Name:Fire Surfer
Tip:Mavi elbise
Class:Cane
LvL:11 Su anlık :):):) Biraz odunc para lazım 50 k gibi cane alcamda yardım ederseniz sewinirim

mentor seçtiysen eğer level 20 ye kadar bekle derim.
iyi para veriyorlar o zaman alırsın yeni silah.
ben öyle yaptım mesela.
120 k verdim silaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

server şu an kapalı ondan başlayamamışsındır :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama cane ler ilerde baya iyi oluyorlar horutmları özellikle =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben lvl 30 da yaklaşık 1m para harcadım ya :)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...