BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Evet diğer topiclerde kaynıyor nickler. Burada sadece oynayanların nicklerini alalım. Eğer oynayan kişi sayısı yeterince yüksek olursa bölümünü açtırmak için sırar ederik :P Nick : Heraktes Lvl : şu anlık 32 Class : Gunner ve Gun Maker[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 =) server geldikten sonra yardım etmeye çalışırız :P Bende silahımı kaybetmiştim kötü durumdaydım da şimdi biraz daha iyiyim =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Nick : Zikenzi :D Mavi elbiseli Lvl : 20 Class : Cane ve Medicine Producer :D
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bellow ben gene başlayamadım bu oyuna :D[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Nick: Gaea Class: Archer Level: 16[signature][hline]In flames we trust.
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: walimu55, 02 Ocak 2006 19:13 tarihinde demiş ki: Name:Fire Surfer Tip:Mavi elbise Class:Cane LvL:11 Su anlık :):):) Biraz odunc para lazım 50 k gibi cane alcamda yardım ederseniz sewinirim mentor seçtiysen eğer level 20 ye kadar bekle derim. iyi para veriyorlar o zaman alırsın yeni silah. ben öyle yaptım mesela. 120 k verdim silaha
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 server şu an kapalı ondan başlayamamışsındır :P[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
Leader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Leader Lvl. 25 veya 26 (ikisinden biri hatırlamıyorum :) ) archer
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cane olmasaydım Gunner olurdum. bi koyuşta alıyorlar izliyorum milleti hayretle.
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ama cane ler ilerde baya iyi oluyorlar horutmları özellikle =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 eheh ben başladım lvl 3 te bıraktım :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
Ani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Takharomishiogunpowd lvl 14 spear 15 olucam para dayanmio oyunda yaw cok zor :D
Leader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 O levelda neye para harcıyosun ki? Benim o lvllarda 250k falan param vardı :D
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben lvl 30 da yaklaşık 1m para harcadım ya :)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Apocrypha level 10 :D mavi elbiseli daha fazla bakmak nasip olmadı. Finaller bitince dağıtacam ortalığı :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bugün oyunda feci lag var başkalarında olan varmı ?
pks1907 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Leader, 03 Ocak 2006 17:32 tarihinde demiş ki: O levelda neye para harcıyosun ki? Benim o lvllarda 250k falan param vardı :D silah zırh spear booku lvl az gelirde az :D
Leader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Düşük levellarda elde ettiğin maddeler zenginlerin işine çok yaradığı için hemen satılıyo fazla bişey bırakmıyo gerçi. Bu arada quizlere katılıyosunuz dimi?
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 dün lag olduğu için quizlere katılamadım en fazla 30 k topladım.
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla spear a merak sandım eğer 2.karakter açarsam spearman olucam :D şu an levelim 26 nick : Zikenzi oyunda dün bir kaç türk daha gördüm yardımcı olabilirim. not : animal fur olanlar bana verebilirmi :D
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: BeIlow, 02 Ocak 2006 19:14 tarihinde demiş ki: =) server geldikten sonra yardım etmeye çalışırız :P Bende silahımı kaybetmiştim kötü durumdaydım da şimdi biraz daha iyiyim =) neden kötü durumda olduğundan da bahset istersen :D :D
Öne çıkan mesajlar