can Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ya yardım edin bi. saat ne kadar önemliymiş meğersem. bilgisayarı kapatınca saat duruo :D[hline]There's a heaven above you baby...
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 ayni sorun bendede var ve caresi yok 4 tane pil heba ettim duzelecek diye,hepsi birden bire bo$aliyor takinca(?!) garantiye gondermekten ba$ka $ansin yok sanirim :([hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Saatin pili ayrı deildirki. Bios pilidir o. Bios pili boşalsa sürekli default çalışır bios. Ayarlar tutulmaz bellekte. Eskiden pil bitince bilgisayar açılmazdı. Belki pilde deilde takıldığı yerde bir temassızlık vardır.[hline]This Cat Scratches Free.
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 fişi çekmedikçe zaten pilden kullanmıyo diye biliyodum ben sendeki başka bişeydir herhalde
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 5 yildir ayni bilgisayari kullaniyorum ve hep fisi cekili kaldi hatta 1 sene bile ole kaldi fakat hersey yerli yerinde valla :))[hline]Harvester - Deadly one...
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Sorun BIOS pili mi yoksa hdd'yle ilgili bi sorun mu? Emin misiniz BIOS pili olduğundan?
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 HDD'de problem olmaz saati hddye yazmıo çünkü :D Ya bios pilinde bişi var yada bios'un kendisinde. Ne zaman oldu bu olay ? Hep mi vardı yoksa belli bir süre sonra mı oldu.[hline]This Cat Scratches Free.
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 pil degi$tirsen bile duzelmez muhtemelen 7 aydir bilgisayarin fi$ini zorunlu olmadikca cekmiyorum,tekrar tekrar biosu ayarlamak istemiyorum(elektrikler kesilince ayarliyoruz tabi) garantiye gonderirsen hallederler.[hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 7 yıllık Bios pilim hala alındığı günkü gibi.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bendede bios pili hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar. Bir tek bios şifremi unuttuğumda çıkarmıştım o kadar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
can Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Ya bilgisayarımda vardı bir problem. Öylesine bir format attım, yine de düzelmedi. Bios fln anlamam ben bu arada.[hline]There's a heaven above you baby...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ya formatla bios un bi alakası yok ki.o tamamen hdd ile alakalı birşey
Öne çıkan mesajlar