mawiman Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Allahım BANA ÖYLE BiR GÖNÜL VER Ki: Bir kuruluşun tepe noktasında yetkili olsam bile, bunu asla başka sekilde kullanmamalıyım. Günlük yaşamda "ben" yerine, daha çok "sen" sözcügünü kullanabileyim... *** BANA ÖYLE BiR SEVGi VER Ki: Sonsuz bir hazine gibi bitmesin, çogalsın daha da sevdikçe, doldursun sarsın çevremi. Hatta düsmanlarımı da sevebileyim... *** BANA ÖYLE BiR GÜÇ VER Ki: Herkesten daha çok çalısabileyim, tutsak düşmeyeyim doganın koşullarına, eşim ve çocuklarımı da mutlu et ki, mutlulugu başkalarina da götürebileyim *** BANA ÖYLE BiR SAGLIK VER Ki: Düsünebileyim, konusabileyim. *** BANA ÖYLE BiR ERDEM VER Ki: ibadet edebileyim, iyilik etmeyi ve sevinçten bugulanmis gözlerle, tesekkür edenlere bir sey yapmadım, anımsamıyorum diyebileyim. *** BANA ÖYLE BiR YETENEK VER Ki: iyi eş, baba, anne, iyi komşu, iyi arkadaş, iyi vatandaş olabileyim. *** BANA ÖYLE BiR UMUT VER Ki: Bugüne kadar yapmış oldugum hatalar için karamsarlıga düşmeyeyim, herşeyden aklanmış olarak yaşama yeniden başlamak üzere bagışlanabilecegimi bileyim. *** BANA ÖYLE BiR ANLAYIS VER Ki: düşünebildigim, yargiliyabildigim, inandıgım, kahroldugum, varoldugum şu anda bu sözleri söyleyebildigim için şükredebileyim. *** BANA ÖYLE BiR TALiH VERKi : Yıllar sonra beni hatırlayanlar "herkese iyilik eden, tüm insanları seven, o düzeyde de sevilen bir kişiydi " diye konuşsunlar ve ben de huzur içinde olabileyim. *** BANA ÖYLE BiR iRADE VER Ki: Birgün yenilip, içimdeki şeytanın kurallarına dogru yönelirsem! bu bir düşünce ise düşüncemi, bu bir adım ise ayagımı, bu bir uzanma ise elimi durdurabileyim. BANA ÖYLE BiR SABIR VER Ki: Sükûneti bulayım, durabileyim, düşünebileyim.[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Cok sey istiyon aga[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sevgi kelebeği gibide yaşanmazki ama.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hakket haa[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 olmaz.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende istiyorum resmen bunlarıı amin ozaman bıde yuppıdık ozaman :)[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çay kahve?[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Allahın onları herkese verseydi dünya şimdi yaşanacak bi yer olurdu [Bu mesaj Buzx tarafından 02 Ocak 2006 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bana ölle bi yetenek ver ki, çok iyi bir tiyatrocu olabiliyim, Türk Tiyatrosunu bu kötü durumundan kurtarabiliyim. bana o kadar para ver ki; insanlara bağışta bulunabiliyim.. bana ölle bi sağlık ver ki, herkese, "neşeli ol ki genç kalasın diyebiliyim ve kendimi örnek gösteriyim" bana ölle güzel sebepler ver ki; sana İNANABİLİYİM. bana ölle iyi örnekler ver ki; dine sarılmış bi takım yobaz insanların ve cahillerin 'iman edenler' ve 'sana inananlar' olmadığına kanaat getirebiliyim kendim için bi şey istiosan ne olıyım....herşey insanlar için. ve en önemlisi bana yardım et de insanlar içinde delirmiyim...VarSaNnnnN... not: inanmak istiorm.[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Zeytin, 02 Ocak 2006 20:38 tarihinde demiş ki: sevgi kelebeği gibide yaşanmazki ama. :D eheh haklısın[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 baslık daha dikkat çekici olabilirdi[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 teletabi gibi olmuş bu abi.biraz manowar gibi olsanıza :D[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bencede başlık daha ilgi çekici olmalı. Hatta paticik açılırken direk bu topic açılmalı.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Sie, 02 Ocak 2006 20:36 tarihinde demiş ki: Cok sey istiyon aga Hakkaten :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Baslikta her harfi farkli renkle yazip, yildizlari da gercek yildiza donusturelim... Ilkokul ogrencileri gibi sen sakrak, gule oynaya konusmamiza devam edelim.[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bunların hepsi olduktan sonra yaşamanın ne anlamı kaldı...[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 gönül adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tanrım, sen beni nasıl biliyosan öyle yap! ama biraz kıyak geçmeyide unutma[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bune yahu allahım insan olmayayım gibi birşey olmuş[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: Sie, 02 Ocak 2006 20:36 tarihinde demiş ki: Cok sey istiyon aga azuhauha tepki super yaaaaaa[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 herkes el ele tutuşsa,dünya bayram olsa,hepimis polyana olsak... istemekle olmuo tabii :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Nerden buldun bunu yaaa.Böyle yaşayacağıma ölürüm daha ii ehehe sevgi kelebeği,kırlar,böcükler... :)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 abi ben de diyorum allah neden benim dileklerimi kabul etmiyor diye sıra warmış meğer pehh[signature][hline]All the properties of a liquid... filling every cup... serving every mouth... SelFTorture Rulz ! Legend of turkish hardcore & ultimate pogo system ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Polyanna Sedat[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Okuyunca içim böyle bir pırpır etti valla...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar