Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.kiar.net


Lixad

Öne çıkan mesajlar

Şu an sinir küpüyüm patlamak üzereyim. Bu adresini verdiğim sitenin sahibi 2 hafta önce geldi bir program istedi benden ücret falan vereceğim dedi. İşte konuştuk şöle şöle yapabilirim dedim tamam dedi. Başladım 2 haftanın sonu yani bu gün program adam gibi çalışmakta tabi henuz 0 tets olduğu için hata çıkarabilir(emin diilim). Neyse adama yolladım programı adam başta programın sourcesini istedi,vermedim tabiki. Sonra ne biçim bu program bişi beceremiyosun dur cart curt etti kızdım bende laf ettim şimdi sanırsam bu akıllılar progrmaın o halinde hex le ip i değiştirip kullanabilceklerini sanıyorlar ama kabusları olacağımdan haberleri yok.

Ya herşeyden çok sinir olduğum deliye döndüğüm olay başta adama zaman değerli dedim öss ye gircem dersanem var dedim adam kesin sağşlam olcak mrke tme sen dedi ve böyle bir adilikle gecelerimi saatlerimi çaldılar küfretmemek için zor tutuyorum kendimi varya. Ama ama kabusları olcam bunu bilsinler.

Programın konsepti. Siz nette dolaşırken altta banner geçiyor ve siz burdan para kazanıyorsunuz. örnekleri var www.spedia.com falan. Program bitti isteyen sistemi kurabilcek olan var sa icq ma gelsin çoook uyugn koşullarda veririm ona bütün sistemi server-client-admin panel falan herşeyiyle.[hline]Alma?
Mater?


[Bu mesaj Lixad tarafından 26 August 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde başıma çok benzeri geldi. o yüzden kişi yada kurum adına tahahütname almadan çalışmaya başlamam.

hatta zamanında midnight isimli arkadaş gelip bi program istemişti hatırlarsanız.Burda ve ben o programı(basit olanını) o akşama hazırlayıp tahahütname istediğimi söylemiştim.midnight'da öle bişi veremem dedi.herkesin programına bakıp öyle kimi seçiceğine karar vercekmiş.

anlıyacağınız o zaman ceday 1 diğerleri sıfır dendiğinde benim için maç çoktan galibiyetle bitmişti. :-)

evet pisliğim[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Horace ben vermiyceğimi söyledim aprmaı aldığımda vereceğimi onların kafalarındaki fikir byük ihtimal progrmaı çalışır halde alıp kullanabilceklerini düşünüyorlardı sanırım.

Adam bana exe den sourcesini görebiliriz dedi daha ne diyima damlar hexle ip i değiştiriyorlar ve bana bunu diyorlar :)).Ama sonradan işlerin farklı olcanı görcekler hele bir programmı göreyim sistemin kabusu olacağım. Çok sinir oldum ya kaç gündür 3-4 saat uyku uyudum bu yüzden off of!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Freelancer'ların bir kurum adına çalışana kadar yaşadıkları bir dönem olsa gerek bu.

Çok üzüldüm. Fakat ne yazık ki kafaya takmanın sana bir yararı olmayacak, aksine zararı olacak.. Başka şeylere kanalize edebileceğin enerjin kendi içinde patlayacak.

Bence güzel bir votka-limon hazırla kendine.. Bir kaç gece bilgisayar başında fazla kalma.. ve adamlarla ilişkini her şekilde kes.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sitede SSS da okudum:

Kiar'a Nasıl Güvenebilirim?
- Milyonlarca insan güveniyor siz niye güvenmiyesiniz.

zuhaeuhaeuaeuh site daha açılmamış milyonalrca üye toplamış:D[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bardağın etrafına hafif tuz, sonra biraz limon.. Hatta şu piyasadaki iğrenç limon soslarından.. Üzerine biraz vodka ( absolut ise sek elbette ).. Oooh.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...