tamirci Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 düşünürsünüz belki hayat neden böyle? dersinizki içinizden benden dolayımı olan herşey birinin elini tutabilecek kadar yakın olupta aynı anda bi o kadar uzak onu dünyanın en mutlu insanı yapabileceğini bilipte ondan kaçmak düşünürken elinde nargileyle masadaki paslı çiviye bakarken bana ne kadar değer veriyor ne kadar beni istiyor beni bi oyun olarakmı görüyor oynatırmısın kendinle o sevdiğin kişiyi yaşarmısın hayatını sadece onun istediği gibi sana dediğinde artık bitti diye diretirmisin böyle olmamalı herşey diye yoksa çekilirmisin yoksa köşene eski bir anı gibi ona o kadar yakın olduğun halde sanki bir ömür kadar uzak olduğunda sana ona söylemek istediğin binlerce şey varken beklermisin sadece 2 kelime söylesin diye uzaklaşırmı senden tek bir söz yüzünden hemde hiç aklında yokken öyle sadece estiğinden çekerken nargileni bakarken dumanına hayatındaki herşey o duman gibi kaybolurken sonsuzlukta dersinki içinden neden böyleyim ben bi hayalmiydi herşey yoksa bi macera bu kadar kolay bitermi dersin tamda kendini sevmeye bu kadar hazır hissederken onun hakkında düşündüğün şeyler gerçek mi çıktı yoksa kafanda kurduğun o binbir kötü düşünce sadece bir sıcaklıkmı aradı yoksa yeni yerine ısınırken kimseyi tanımadığı için mi seni seçti vakit geçirmek için birini bulunca gidermi dersin oda kuşlar gibi uçarmı senden uzaklara hayatından çok öteye otururmusun onun yanında hiç birşey söylemeden dakikalarca için içini yer konuşmak için ama susarsın haykırmak istersin konuş diye ona kalkarken başın döner nargilenin başından o an sana o kadar iyi gelmiştirki o sana unutmuşsundur bir anda onu sadece ayakta durma isteği vardır içinde toplarsın ardından kendini hayal değildir hiçbiri yanındadır yine o ama artık çok uzaktır sana koyulursun yola götürürsün onu mekanına ayrılırken gözlerine bakar tek bir kelime et diye sende aynını istersin bişeyler söylesin dersin tanımadığın bir ses gelir karşından bir tek şey söyler üzdüm mü seni der o ses ağlarcasına erkeksin ya yakıştıramassın kendine hayır dersin düşünmek istiyorum yarın görüşelim dediğinde susarsın sana bir sonsuzluk gibi gelen saniyeler boyunca öptüğünde seni yanağından o sımsıcacık dudaklarıyla yine unutursun herşeyi saniyedende az olan o süre zarfında bakıp gözlerine uzaklaşırsın ardından dudağında sadece sevdiğin bir şarkı ayaklar kendi halinde nereye giderse telefonun çalar ardından bozar o büyüyü bakarsın o arıyor düşünürsün açsammı diye açınca seni çağırır neden diye sorarsın sadece bişeyler söylemek ister bilirsin ama başka bir neden uydurur gidersin yanına bakarsın ona tekrar ayrılırken onun yanından bakarsın gözlerine uzun süre öpebileceğini bilirsin o sıcacık dudakları ama yediremessin kendine ben böyle biri değilim diye giderken yine düşünürsün hayat neden böyle... [Bu mesaj tamirci tarafından 05 Kasım 2004 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Çok güzel!Bravo!!![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 -iyi-[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 süper ya tam bu duyguları hissediyorum şu anda[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 bir zamanlar içinde olduğum duyguları çok iyi anlatmışsın. bence erkek/kız arkadaşı olan her insan bu yazıyı okursa birşeyleri anlayabilir bazı şeylere daha anlayışlı yaklaşabilir ;) [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 05 Kasım 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya zaten kötü durumdayım valla okudum daha kötü oldum ya. ne diyim çok iyi yazmışsın ya[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tek kelıme ıle mukemmel[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 +1 Sabit duygulara sahip olan herkişinin bunu anlamasını temenni ediyorum .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 çok güzel yazmışsın tamirci hll[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Gayet hoş.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 pff okumaya şendim biri bana özetleyebilir mi :D:D:D şaka şaka[signature][hline]...:::honour and glory don't have any meaning without sacrifice:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 sanki biri benim içime girip de bunları yazmış gibi hissettim.. mendili olan var mi ? :_([signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Çok iyi...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 saolun valla iyiki o gunkü gibi değilim şimdi valla[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Dogru soze ne denır kı..?[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 amma kafam bozukmus he o aksam ne yazdığımı bile hatırlamıyodum şimdi okuyunca anladım[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 valla nolursa olsun harika yazmıssın yani sahsen ben cok beyendim ve sanki içimde hissettim biran bunları[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EPyLEpSY Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 very nice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 saolun beyler[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaş bunu dergiye koycam diye tutturdu:P[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: tamirci, 15 Kasım 2004 19:35 tarihinde demiş ki: arkadaş bunu dergiye koycam diye tutturdu:P o halde başarılarının devamını dileriz :)...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yok ya ben istemedim ne biliyim öyle kendi kafamdan yazdığım bişi ne yaptığımı bilmeden fazla kişinin okumasını istemem[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elgard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: tamirci, 16 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: yok ya ben istemedim ne biliyim öyle kendi kafamdan yazdığım bişi ne yaptığımı bilmeden fazla kişinin okumasını istemem cok kişi okumasın istemiyorsun ama biraz once nebula konu dısı bolumunden okudum hemen zıplayıp geldim patiye acıkcası cok hos , güzel bir yazı ve hemde ne yaptığını bilmeden birde diyorsun. insan dusunmuyor değil acaba boyle bir yazı yazdıracak sey nedir diye?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 baya etkili bi yazı bence dergiyede yollamalısın[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Yav kafayı sıyıracam patiler kış gelincemi bu kadar güzel yazı yazıyorlar yoksa benmi çok şey kaçırdım ellerine sağlık[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar