BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İstoç 6. Ada. No:68 Mahmutbey/İstanbul benim acil kadıköyden bu adrese gitmem lazım bilen varsa nasıl gitcegimi anlatabilrimi tam olarak nerde mahmutbey bilmiyorum anlatın size sıgındım ne kdar cabuk olursa oakdar ii olur [Bu mesaj BullDoG tarafından 05 Ocak 2006 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 otobüsdurağına git hareket amirliğine sor mahmutbey'e nasıl giderim diye çok acilse bilen birini bekleme yani burda..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 daha gitmeme 1-2 saat var ondan suan on bir bilgi alıyım dedim otobus numarsı degil mahmutbey nerde bilmiyorum neresi orası[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yok mu bilen ciddi lazım ya en ufak bir tarif yeter suranın yakınlarında deseniz yeter[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cok acilse taksiyebinseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 harem e in edirne tarafına giden otobüslere bin mahmutbey gişelerinin yakınında olması lazım ben otobandan gelirken hep görüyodum istoç u.sen muavine söyle o indirir seni.otobüsün sağına otur yada görürsün zaten gişelere gelmeden[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar