Carsamba55 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet arkadaşlar nasil basiliyor bilmiyorum size danişmak istedim hangi kağıtla _?[signature][hline]O Şimdi AsKeR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 elemantel scroll[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biri resmini koyabilir mi rica etsem ? büssürü var da[signature][hline]O Şimdi AsKeR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 elemantel scroll 1 tane var middle cllass olanıyla bascan[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 charondaki 1. sayfada sarı var üstünde elementel scrol yaziyo omu ?[signature][hline]O Şimdi AsKeR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 eğer elindeki +7 ve üstü bir grade ise High class scroll kullanmalısın. 1 sayfadaki elemental scrollu denemelisin. Garanti olsun dersen Blessed ile dene. +7 lere additional damage eklerken yanıyor dikkatli ol. Bende 2 item uçtu basarken.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar