Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Kaç Milyon Yapar Rekor Olurmu ?


tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

Haha bu mu rekor kıracak.Sanmıyorum Gora'nin rekorunu geçsin toplasa toplasa 500.000 seyirci toplar.

Babam ve Oğlum'u seyretmeyen kalmadı ama görüyorsun hala 1.5 milyon kişi izlemiş.



Şöyle diyelim şu diziyi izleyen büyük kesime bak.Kendini halk kahramanı sanan sokak serserisi itler.BU herifler sanmam sinemaya gidip para verip izleyecek.

Gerçi bu böyle anlaşılmaz :D Herkes korsan kullanıyor ben KV'yi sevmediğim için ekleme yaptım uaheuhae :D

Ama şu var.KV gerçekten sadece beyin yıkamak için yapılmış bir dizi ve amacına ulaşmış.Bu yüzden belki ama bu tipler sinemaya para vermez...

O yüzden kıramaz.Korsan cd satıcıları köşe olur gene.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık

[Bu mesaj DarKRideR tarafından 01 Ocak 2006 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de düşündüm bunu hatta bi arkadaşla idaaya bile girdim..kurtlar vadisinin diziden gelme büyük bi izleyici kitlesi var reklamı ii yapılmış bi film olcak yani o açıdan çok fazla izleyici çekmesi muhtemel..gora yı geçebiliceini düşünüyorum bence geçer[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi zamanar deli yürek mi ne öyle bi dizi vardı yine millet seyretmişti bayağı onu. dizi biterkene bi filmde yapmışlardı. o film ne kadar adam topladıysa buda o kadar toplar.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu deliyürek kadar kolpa olmaz..hem burda anlatılan şey şuan olan güncel bişey ve insanların ilgisini çekebilir..o yüzden bence deli yürekle karşılaştırmak yanlış olur..bi de bu film avrupa da falan baya tutuyomuş işte ırak savaşının gerçekleri die lol[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de malesef sinema kültürü olmadığı için rekor kırması imkansız.Bende buradaki herkesle iddiaya giriyorum.Eğer Kurtlar Vadisi GORA'yı geçerse;

Pati'deki tüm bölümlere "AMulululu Jemba Jemba" diye post atmayan ne olsun siz söyleyin...

İşte ülkemizin mütevazi en çok izlenenler listesi(tüm zamanlar ve tüm filmler);

1- GORA =3.450.193 seyirci ile
2- Vizontele =3.308.120
3- Vizontele Tuuba=2.894.802
4- Titanik =2.844.022
5- Eşkiya =2.571.133
6- Kahpe Bizans =2.472.162
7- Asmalı Konak =1.791.396
8- YÜzüklerin Efendisi : Yüzük Kardeşliği =1.745.059
9-Truva =1.691.355
10-O Şimdi Asker =1.657.051



işte bizim üllkemizin sinema kültürü.tarihimiz boyunca en çok izlenen filmimiz malesef 3.5 milyon kişi.Bu iyi bir rakam ama 70 milyonluk nüfusa oranla hayal kırıklığı bile değil.

İşte durum böyle olup gelir gelmeyince yüksek bütçeli filmler çekilmiyor.Yüksek bütçeli filmler olmazsa malesef tutulmuyor.Tutanlar var misal Babam ve Oğlum.bu listeye çoktan girdi bile bu liste 1 Ocak 2005'e ait :D Ama zaten başka film gelmedi o zamandan beri.Babam ve Oğlum 1.5 milyondaydı en son her geçen gün artıyordu.

Neyse konu bu işte.Bizdeki kültür şudur arkadaşlar;

Sinemaya ne gideceğim vcdsini alır hep izlerim.VCD dedikleri de keşke orjinal olsa da emeğe saygı olsa.Korsan piyasa malesef bitiyor herşeyi.

işte Kurtlar Vadisinin de sonucu bu olacak.Eminim listeye bile giremeyecek hadi tv'den hatrı var hemen izlemek isteyenler gidecek diyelim ama ;

Yıllarca beklenen GORA bile bu kadar az hasilat yapmışken sanmıyorum.Düşünsenize hatırladığım kadarıyla 1 ay kadar korsan tezgahlarına düşmedi bile.Ben ilk hafta gitmiştim arkadaşlar sinemaya gitmiyor korsanını arıyordu hep adamlar 1 ay bulamadılar.Kadiköy'e bile gittiler ama 500 metre ötedeki sinemaya gitmediler.

İşte ülkemizin durumu bu.Gerçi neredeyse tüm Avrupa'nın sorunu bu.Sonra Hollywood filmlerine bakıp "vay anasını adamlar yapıyor" diyiyoruz.İşte aramızdaki fark bu.Adamlar yapıyor ,biz ağzımız açık bakıyoruz...[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet haklısın korsan gerçekten türk sinemasının önüne geçen büyük bi engel.Ama umuyorum ki 10 milyon dolar bütçeli kurtlar vadisini birileri izler ve gora yı geçer hatta hedef olan 7.000.000 a ulaşır böylece türk sinemasının yolu biraz da olsa açılır 20 milyon dolar bütçeli filmler gelmeye başlar ilerleyen zamanlarda ve bu böyle artarak gider..umuyorum[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kurtlar Vadisi gibi bi filmle açılacaksa hiç açılmasın. Komedi ve Aksiyon yerine gerçek şöyle sanatsal sinemamız öne çıkmalı. En azından Babam ve Oğlum şu listede lider olmalıydı. Gora'dan çok dah kaliteli sanatsal açıdan. Bi tek küfür duyup gülmeye giden bi seyirci olduğu için zor tabi :([signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böyle ucuz oyunlara başvurmasınlar. Dizi DaVinci Şifresi'nden sonra nasıl yön değiştirdi. Tarikat falan filan oldu. Şimdi bi de arasına milliyetçilik duygusu serpiştir tam olsun di mi??

Şöyle kaliteli bi mafya filmi çeksinler, ucuz reklam değil kaliteli reklam yapsınlar koşa koşa giderim. Ama bu sezon bence baya kötü zaten KV'de. O yüzden yani.[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi geçen sezon baya bişi izledim yine. Olayları tam bilmiorum gerçi ama milliyetçiliği ön plana çıkarmak ve tam illuminati modayken damardan tarikat ve idam cezasıyla girmek bence öyle olaylar.

Ayrıca bu sezon da izledim baya. Çok kötü olmuiştu. Hele ilk 4 bölüm falan rezaletti. İnşallah Sharon'ın oynadığı bölümde Çaykur reklamı falan koymazlar...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum.
"Senin baban Superman oldu"
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@burninglife yok zaten milliyetçiler gidecek diye bir şey söylemedim , ama insan daha bir keyif alıyor öyle hissettiği zaman.

Ucuz oyun olduğunu sanmıyorum bence , milliyetçilik serpiştirilmesinin gişe yapmak için olsa bile kullanılması pozitif bir yöndür ; kaç tane film var ki senin duygularını kabartan?Allahın japonu korelisi online oyunlarda bile milliyetçiliğini koyarken ,bizim gibi bir ülkede kat kat olması gerekirken insanların kaçtığı bir hallerdeki milliyetçi duygunun bi şekilde çıkarılması gayet önemli bir noktadır kanımca..[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...