senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 goonzu dur silkroadtır güzelde bunları oynamak için vakit lazim bayağı bildiğiniz skill kasmaya yönelik olmayan direk aksiyona dalacağım bir oyun varmı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yakında çıkıcak dofus-arena =) sadece pvp[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 dofus sux xD[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Guild Wars[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 EVE Online. Skill kazanmak, yaptigin seylerle baglantili degil. Skilleri, senin statlarina bagli sureler boyunca train ederek kazaniyorsun. Oyundan tamamen bagimsiz. Dolayisiyla sen online degilken bile egitim suruyor.[signature][hline]Basat-Galaxian Corp.-Gallente Federation (EVE) Camoka (EQ, EQ2, SWG-Corbantis-Yakinsehir)-Emekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 EVE den başka bu türde bir mmo olduğunu sanmıyorum. Guild Wars ' ta bile skillerin yetersizse kaybeden oluyorsun, skilleri de çalışıp almak zorundasın, hepsini baştan vermiyorlar.(bazı hazır skill şablonları var ama sen kullanamadıktan sonra..)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ben derdimi yanlış anlatmışım. benim istediğim gunz gibi birşeydi :) direk aksiyona gireceğim aman yaratik öldüreyim lvl atlayım derdi olmayan bir oyun. zaten yaza doğru eve-anarchy-matrix-swg den birini seçicem...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Planetside vardı sanki diyeceğim de hiç oynamadım, 3-4 yıl önce görmüştüm sadece. MMOFPS türünde, skill kasmak vs gerekiyor mu bilmiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Planetside oynamıştım trial ını berbat bişey ya... Neyse planetside dan 1000 kat güzel bi action mmo çıkacak yakında baya iyi bekleniyordu adını unuttum beilow söyler şimdi :P[signature][hline][b]"Sevgi düşmanınızı arkadaşınıza çevirebilicek tek güçtür." BOb marley amcamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Tabiki FoM'dan iyisi yok kesinlikle karakterinize bir eklenti yapmıyorsunuz ,öyle dandikte değil hastasıyım.Rakion var bide onda eklenti yapıyorsunuz ama çok etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben de tam bu aksiyon muhabbetini soracaktım. ama arkadaş sormuş ben de ilerletiyim birazcık. misal ben şöyle oyunları sevmiyorum: - abi ne oynuyosun? - diablo - amaç ne? - adam kesip lvl atlıcan. - e sonra? - daha çok adam kesicen lvl atlıcan. - soora dedik ak. - soorası yok olm işte adam kesip lvl atlıcan paso. ....... - abi ne oynuyosun - ebenin mını oynuyorum (ultima:)) yani verin benim elime bir aksiyon mmorpg gireyim çıkmayayım bi daha ama sakın ultima tarzı oyunlardan bahsetmeyin bulurum i.p. nizden yakarım çıranızı:P - bi sn lan çıkma netten. - nie ki lan noldu. - olm i.p. den adresini buluom. 40 sn durman lazım hatta:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gunz online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Level çok büyük limit oluşturuyor gunz'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi Sinir oluyorum Amaç ne soranlara oyunda ya. Ultima oynuyorum diyorum one? diyo Internet üzerinden Diablo gibi bişey diyorum hee amaç ne dio Vur uç kafı ignore layasım geliyo sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 abi iyi güzel de ben sevmiyorum işte o dediğin oyunları. diabloymuş ultimaymış. bi oyunda amaç olması lazım kardeşim. ben ne skime kasiim o zaman karakterimi. hayır diablo da bi nevi amaç var yine. ama senin gibi oyuncular (yani kötü olarak değil de)bi kere bitiriyo. soora lvl kasıo. hayıor ne zevk alıosunuz onu dein biz de öyle yapmaya çalışalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hah bak bu soruyu sor ciğerimi ye. bi kere level kasmanın adabı vardır Diablo misali single player oynanmaz bu oyunlar.Tek başına oynadınmı bi zevkide olmaz... Millet Knight online i öyle oynuyor fitil oluyorum ya.Adamlar single player mantığı ile oynuyorlar herkez öyle.Oyunlarda hep bi sosyal aktivite içinde olduğun için eğlence 2 katına cıkıyor.Level kasmak arka planda kalıyor daha cok muhabbet ön plana cıkıyor.Işte bu eğlenceli kılan tarafı işte benim Kasmaktan anladığım bu.Birde bazı oyunlarda level cap olunca, ondan sonra yapılan şeyler vardır.Mesela dark age of camelotta pvp var.Çokta kral bişey.Everquestte Tanri fantazisi yaparsin istersen.Oyunu kısır döngüye sokan şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar