DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 süper gitar herkese lazım ama çok pahalı[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 iyi de esp olsa bile o gitar bi les paul sonuçta. neyse. iyidir les paul. basları iyi diil ama.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yok abi les paul diince gibson oluo bu alet ec esp nin sesleri alakasız adma demiş ya blues gitarı ile çalnır mı hiç dedim ben de yane ec ise zaten tonu bildidiğin sert on ama les paulun tonu da salt blues flan deil[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Tarist_Windveil, 26 August 2003 21:35 tarihinde demiş ki: niye kalın çıkıyo mesajlar ? eh[hline]Hulk-''Beni sizler yarattınız!..Adım da Halk olsun bari.'' Uyuz etti benide biri sölesin suna imzasındaki tagını kapatsın[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic [b]nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 hayır efendim les paul diyince gibson olmuyo. nası jazz bass diyince fender olmuyosa.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Beyler host yani (noktali o gersi normal s ve t) Tamam gitar forumuna donmus ona bisi diyemem de kavga etmeyin lutfen, guzel guzel tartisin, karsinizdakin sizin kankaniz ya da sizinle ayni dusunen bir insan olmadigini hatirlayin. Kilitletmeyin soole guzel konuyu[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 lol ya horace le kawga mı edilir ama işleri bitince piskolojik destek wericek zaen sabırla bekliorum ve kendisine gözümsün! diorum[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yanliz horace, les paul denilen adam ilk dizayni gibson icin yapti, ve ilk les paul isimli gitar gibsondan cikti. fakat sonradan bi 'cesit' gitar haline geldigi icin, epiphone les paul, esp les paul, zart les paul, zurt les paul olarak gitti. olay tavuk yumurta gibi yani anlican. ama gecmise baklirsa koku gibsondan geliyo[hline]Can't rain all the time.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 tamam o konuda doğrusun... ama ortalıkta sürüyle lespaul var.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 evet, arabalardaki GT olayi gibi.[hline]Can't rain all the time.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 al di meola les paul DA kullanır. ayrıca onnar les paul kopyası da diil. tekrar ediyorum o bir stil. GTi gibi. Jazz Bass gibi. Les Paul stili gitarlar.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ilginc kelime degil abi. oyle bir his ki, ruya gibi. sabah eve geldim uykuya daldim. ogleden sonra uyandigimda, ruya gordugumu sandim, vucumdaki morluklar ve boynumdaki agrilari farkedince suratima bir tebessum olustu[hline]Can't rain all the time.
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 abi kocaman bi alanda oldu, boyle cimlik bi alan, millet arkada kamp yapiyodu, binlerce kisi vardi, en onden 20 mentre otedeydim, millet sIkIstirmaktan geberdim yani. onun disinda birisi olmus zaten, ama gormedim, sanirim millet pogo yaparken yer dusmus sonra uzerinden gecmisler, buda nefessiz kalmis olmus zavalli. battery ile basliyinca olay koptu abi organlarin her birini tek tek hissettim[hline]Can't rain all the time.
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 daha iyisi can sağlığı :-)[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 abi o karambolde telefona cüzdana nası hakim oluyosun?[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım.
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 biz konserde nası oluosak öle[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 genelde eller aşağı gitmio pek hem yer kaplamamsı açısından hem de oraya buraya sallamak daha eğlenceli oluo ondan bi el aşağı indi mi kolla götü pozisyonuna geççen bak biz delayla bişi kaptırdık mı hayır
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ben konsere gitmedim hiç belki. :) anlatın işte ya gitmesin cüzdan :D[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım.
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 hee cüzdan almıcan farklı cepelre daıtarak tek koycan parayı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 kosnerler hep karda kıştaydı telefonun da üstümdeki femuarlı şeyin iö cebine koyarıdm hep giydiğim okulda görmüşündür belki
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 hmm. parayı çoraba :D[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım.
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 kaptirmican abi cuzdani okadar, yok oyle korkup cuzdan goturmemek konsere. firsat vermiceksin hirsizlara, armut toplarsan onlarda seninkileri toplarlar. ben genelde cuzdanim cok sIkIsik (icinde para oldugundan degil, genelde gereksiz bir suru kart ve alisveris fi$i olur :-P ) yani biri ellese anlarim, ama sen zincir takabilirsin cuzdanina istersen. Yani bir cekerse anlarsin en azindan. telefonunuda pantolonun on cebine koy, yerse alirlar ordan. en kotu ihtimalde birisi alirsa ve gorursen ne yapicagini biliyorsun. bu tur seyleri anlatmaya gerek yok zaten. 'nasil kavga edilir' topigimi acsam acaba?[hline]Can't rain all the time.
Öne çıkan mesajlar