Draven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ingilterede gerceklesen, geleneksel Carling Festivaline gitmemle, hayatim boyunca asla unutamiyacagim bir hatira ve tecrube yasamis oldum. Metallica'ya gelmeden once, diger gruplardan bahsetmek istiyorum; SUGARCULT : Daha once hic duymadim, ancak green day den farki olmayan ucuz bir grup. Pop-punk sevenlere duyrulur. Benden sirf performans iki gulen surat aliyor. :) :) BIFFY CLYRO : Bunlarida daha once hic duymadim. Ancak sugarclut dan cok daha iyi. Orginal bir tarzlari var, grunge gibi ama degisik. yinede hosuma gitmedi. :) :) THE ALL AMERICAN REJECTS : Buda sugarcult dan daha berbat bir pop-punk birsey, igrenc yani, kari gibi bagiran vokalistleriyle bisey saniyorlar kendilerini. :( THE USED : Onceden duydum ama ancak sahne performanslari tamamiyle delirtici derece olan bir grup. Muzikleri her nekadar ilgimi cekmesede, vokalistin kalabaligi kontrolu harikaydi. Hz. Musa gibi iki yone dalgalari ayirirmis gibi ayirdi butun seyircileri ardindan birbirimize kosturduk ve carptik. Ardindan biriyle az daha kavga ediyordum, ancak adam kalabaliga karisti. :) :) :) GOOD CHARLOTTE : Tamamiyle IGRENC. Rezillik abideleri. Millet edilmek kufur birakmadi (ben dahil), surekli orta parmak gosterdi, ancak halen "oh you rule guys, we love you" gibi sarkastik yorumlar yaptilar. Sonunda butun millet sise atmaya basladi sahneye. Yani adamlar gene iyi durdu ben olsam aglardim onlarin yerinde. Tamamen igrenc, 5 tane aglayan surati hak etti :( :( :( :( :( PRIMAL SCREAM : Tarzlari ilginc. Garage rock ile klasik rocknroll karisimi birsey. Azdirici degil, ancak fena degil. :) :) :) SUM 41 : Performanslari iyi ama limitlerini gecemiyorlar. Sirf o kara gitarist butun grubu yurutuyor. Ufak bir iron maiden coveri yaptilar, harmonik gitarlarla solo attilar falan orasi hosuma gitti gerisi zaten tarzim degil. :) :) :) SYSTEM OF A DOWN : Simdiye kadar gelenlerden en iyi performansa sahib grup. Vokalistlerinin sesi baya iyi cikiyordu. :) :) :) -- Olay saat sabah 12 de basladi, butun yukardaki gruplardan sonra saat aksam 9.30 oldu ve buyuk bir sabirsizlikla Metallicayi bekliyorduk. Kapkaranlik gokyuzunun esliginde The Good the Bad and the Ugly den Ecstacy of Gold calmaya basladi ve butun seyirciler metallicanin geldigini anlayip delirdi. Ardindan Batterynin basi basladi, ama sahne halen karanlik. Hic birsey gorulmuyo, tam sarki hizlanmadan once isiklar Lars i gosterdi, yumrugunu havaya kaldirmis bekliyor, ardindan isiklar acildi ve james sanki çiğ et kefermis gibi batteryinin girisini calmaya basladi, o anda millet ziplamaya ittirmeye ve delirmeye basladi, ezilmeye basladim bende, hem bagiriyordum hemde yasamaya calisiyordum. Ardindan Harverter of Sorrow girdi, hic beklenmedik sekilde. Jamesin kalabalikla olan iliskisi harika. Mesela bir yerde soyle oldu. James -"Now, whatever I say, you are gonna say yes, alright?" Biz -"YEAAAH!" James - "Are you havin' a good time?" Biz -"YEAH!!" James -"Are you havin' fun?!" Biz -"YEAAAAH!" James -"No!" Biz -"YEAH!" James -"NO?!" Biz - "YEAH!" James -"......NO REMORSE!!!!!!!" Biz -"YEEEEEEEEEAAHRGGGGGG!!!!" Arindan sahne kiymaya dondu yine :) Kirk harikaydi, adamim sahne performansi okadar rahat ki, sololar falan hic sorunsuz ve purussuz caldi, calarken bir saga bir sola kosuyordu. James zaten ortami delirtti, zipladi bogurdu. Sesi tam formundaydi. Larsda baya iyiydi, yapabileceginin en iyisini yapti. Rob da iyiydi, biraz sebeklik yapsada (sahnede yere yatip calma, gitarini havalarda savurma falan) Bi ara ara verdiler, kirk ile lars yer degisti ve nothing else matters calmaya basladilar, lars gitar calisyordu (Baya kotu caliyo ama neyse) kirkde davul. Ardindan yerlerine geri gectiler ve james ve rob geri geldi, bu sefer nothing i gercekten calmaya basladilar. Load ve reload dan Fuel disinda hic birsey calmadilar. Black albumden sadece 3 sarki. Sarki listesi boyleydi: Battery Master of Puppets Harvester of Sorrow Welcome Home (Sanitarium) For Whom The Bell Tolls Frantic Sad But True St. Anger No Remorse Seek and Destroy Blackened Fuel Nothing Else Matters Creeping Death One Enter Sandman Yani kisacasi, metallica bu kadar yildan sonra halen genclerden bile daha azgin ve gucluler. Ister inanin ister inanmayin, sadece bunu yasiyan anliyabilir, yani metallica sanki yepyeni taze metallica. Bilmiyorum belkide insanin ruyalari gerceklesince boyle oluyor. :) :) :) :) :) Sitelerinden birkac resimler. Neyse. Benden bukadar. Boynum hala agriyor, belimde agriyo, ayalarimda agriyor. Biraz uyumam lazim sanirim. Bir dahaki konser raporunda gorusuruz[hline]Can't rain all the time.
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 rob amcam büyük adamdır onun gördükten sonra darwin'in evrim teorsine inanmaya basladm[hline]Infernal, the fallen paladin of Commanchero / Avatar of Bodom
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 süper ya gerçekten süper[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 one da çalmışalr kendinden geçmişindir[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 adam kendinden gecmis zati euheu zuper.[hline]ALI G. MY BITCH
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ehuu süper :)[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 üvee bende istiom :( süper ya.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Metallica nın performansı artık iyi olmaz diyenlere duyrulur. Ps: Bende istiyorum yaa gelsinler türkiyeye. :)[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım.
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ben de isteriiiiiim öeuıüüeee .... istanbula gelseler...[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Kirk hammet in les paul la işi ne yahu hangi şarkıda aldı onu eline[hline]Hulk-''Beni sizler yarattınız!..Adım da Halk olsun bari.''
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 kirk tahminimce sanitarium da almıştır. ve kirk un gibson gitarları da var neden şaştın ki bu kadar. Gibson les paul custom-black Gibson super 400 1958 Gibson Flying V 1960 Gibson Explorer Early Gibson Les Paul Jackson Randy Rhoads 5- black.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Fragrant Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 aarrghhhhhhhh bende istiorum! ulan herifler iki kez geldiler: ilkinde ikinci sınıftaydım, ikincisinde yeni keşfediyodum.. :-( bi daha gelirlerse iki elim kanda olsa gidicem.bu herifler ne yaparlarsa yapsınlar sahnede başkalar. sadece konser versinler bundan sonra, albüm yapmasınlar.gerek yok zaten sadece st anger'ı çalmışlar onu da çalmasalar olurmuş.. bu arada Kirk Fade To Black'i de les paul'le çalıyo. bkz:cunning stunts[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Abi SOAD hangi şarkıları çaldı......????[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Öl ya sinir krizi geçiriyodum okurken :( OF 1 hafta o sırada beklemeye razıyım yeterki gelsinler...[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Basçı hayatımda görüdüğüm en çok gorile benzeyen insan. Hemde en şebeğinden...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada...
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Tarist_Windveil, 26 August 2003 15:02 tarihinde demiş ki: Kirk hammet in les paul la işi ne yahu hangi şarkıda aldı onu eline[hline]Hulk-''Beni sizler yarattınız!..Adım da Halk olsun bari.'' abi valla kafa atarim ben sana.gitardan anlamayan bile bilir ya(bilmez ama ossun)gibson'ın üzerine gitar warmıdır ya???wardır stracocasterlar wardır onlarıda zaten stüdyoda kullanırlar gibson çok ok iyi bi gitardır o gitarın ölüsüne dünyaparalar istiolar.[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Natural_Jedi, 26 August 2003 19:54 tarihinde demiş ki: abi valla kafa atarim ben sana.gitardan anlamayan bile bilir ya(bilmez ama ossun)gibson'ın üzerine gitar warmıdır ya???wardır stracocasterlar wardır onlarıda zaten stüdyoda kullanırlar gibson çok ok iyi bi gitardır o gitarın ölüsüne dünyaparalar istiolar.[hline]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical Emin değilim ama sanırım stratocasterlarda 2 single coilf 1 humbucker manyetik var ve distortion tonlarda bu pek tercih edilmez stratocaster lar metallica nın sounduna uygun değil yani gibsonla karşılaştırma.Bende epiphone gotic var gayet memnunum(ne alaka :))[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 edit=ya kardeşim şu imzanın sonundaki bold tagını kapatsana sonuna [/b] koyacan sadece b değil [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 26 August 2003 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 frantic de, sanitariumda caldi kirk les paul u system chop suey caldi, diger sarkilarinin adlarini pek bilmedigim icin hatirlamiyorum, ama genelde melodik birseyler caldilar. spiders calinmadi.[hline]Can't rain all the time.
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 gibson var biliyorum da les paul olması garip geldi... çaldıgı şeye daha uygun bi gitar alabilirdi..gerçi o benden daha iyi bilir ama eheu[hline]Hulk-''Beni sizler yarattınız!..Adım da Halk olsun bari.''
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: abi valla kafa atarim ben sana.gitardan anlamayan bile bilir ya(bilmez ama ossun)gibson'ın üzerine gitar warmıdır ya???wardır stracocasterlar wardır onlarıda zaten stüdyoda kullanırlar gibson çok ok iyi bi gitardır o gitarın ölüsüne dünyaparalar istiolar.[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Sen kimsin de benle çok ''samimiymişiz''konusuyosun.Laflarına dikkat et.Gibson gibson ala alla les paul gibson u çogunlukla verdigi super ton için jazz,blues gitaristleri kullanır...Stratocaster la her turlu şey çalınır yeni yetme altilerin elinde bile var.Jackson kullanırdım ben nolursa olsun onların yerinde olsam. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 26 August 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 niye kalın çıkıyo mesajlar ? eh[hline]Hulk-''Beni sizler yarattınız!..Adım da Halk olsun bari.''
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ya abi les paul olmayabilir o esp nin ec serisinin kirk hammet signiture olan kh modelleri war: floyd rose tremololu ve emg aktif manyetikli maple gövdeli 'metal les paulu'. ayrıca les paul un blues ve jazz da kullnıldıgı iddai eden salamış olur les paul tam bir klasik rock gitarı 80s ve erken 90ların rock gruplarının wazgeçilmez gitarıdır(Guns N' Roses) distortionla çok iyi bir ton werir lakin kalın sap ve floyd birdge den yoksun olmasıu yanında gerçekten pahalı olamsı pek yayagın olmamasını sağlıyor.Kirk hammet Ride the lightning albümünü les paulla kaydetmiş.[hline]OSI Acc ı satıom..kelepir abi bariz
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 fade to black i les poaulla çalar mesela ama bluesda hep les paul kullanılır dorudur. jazz da pek görmedim les paul ama..
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 iyicve baktım kesin les paul o ve en sewdiğim model denilebilir siyah beyaz şeritli hayet pahalı bi gitar ..
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yok hoca tamamen eminim, kesinlikle gibson les paul, yani yazisini bile okudum. jamesinde var bitane, siyahli, oda gibson LP.[hline]Can't rain all the time.
Öne çıkan mesajlar