Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 accountta 2 adet char bulunmakta burnın legıonda troll warıor korgall serverında nıght elf rogue rogue fazla saglam deıl ancak warıoru begencegınızı umuyorum Ilgılenenler Bana Ozel msj yoluyla ulasabılırler. Arkadaslar Bıldıgınız Gıbı Oyuna Kayıt Olurken Yazılan Emaıl Adresı Deıstırılemıor Sonradan Icınız Rahat olsun dıye sıze o maıl adresını de vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu Arada Bl De Ally Charı Olupta Hord Charla Deıstırmek Isteyenler De Msj Atarsa Sevınırım Cunku Ally Oynamak Icın Satıorum Charıda Sılmeye Kıyamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 warriorin itemlar rank vs?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 itemler professionlar binek para vsvsvsvsvsvsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yaw Uzun Uzun Yazmak Istemedım Pek Bısı Yok 8/7 Valor Setı Var 4 Tane Trınket Var 2 Neck Var 4tane back var varıor sonucta heryerde baska bısı takıoz :) ama sole soyleyım epıc yok rare ıtem hepsı mount normal.roguenın de ıtemlarını sayamıcam aklımda deıl uzun zamandır oynamıorun onla cunku unutulmus bı char dıyebılırız. bu arada rank 6 warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bl De Ally Charı Olupta Skılan Varsa Takas Etmek Istıorum Zaten Ben Horddan Sıkıldıgım Icın Satıorum.Tekrar Blde sıfırdan Char Acıp Kasıcam Yada Bu Accountu Takas Edıcez Farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende var blde deişilicek ally char bende warrior istiyorum ama bana bole epicli felan lazım[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Olabılır Ozel Msj Attım Epıclı Olmasakda Hepımız Insanız :)[signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 up :([signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Beyler Ally Char Lazım Mage Yada Warlock Olması Lazım Gerısı Onemlı Deıl Yokmu Takas Eden Yada Su Accountu Almak Isteyen 2 tane 60 char var 1 tane 60 chara deıstırıoz ıste bedava serefsızım :)[signature][hline]Burnıng Legıon Lvl 60 Troll Warıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar