Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cukulata mı Cikolatami?

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Ben bu nutelllalarda sokellalarda Cikolata yazisini heç göremiyorum valla bi arkadasimda dedi Cukulata diye bi madde kouyolar ona kimyevi felan cok tehlikeli diye ee ben bu yasa geldim hergun bi ögün yerim :D Yani sunun dogrusunu bilen varmi beyler bu kahverengi güzel tadli seyin icindeki Cukulata nedir? ismi bile komik adasfdas[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

çikolata tabiki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler o çukulata bikere :D ahahah... valla bkz. nutella[signature][hline]"Our enemies number untold billions and they will fight you with tooth and claw, with starships and guns, with vile sorceries and corrupt illusions. They are armed with all the strength that evil can muster. But you, brothers, have something more. "You are armoured by the Emperor himself. Righteousness is your sheild, Faith your armour and Hatred your weapon. So fear not and be proud, for we are the sons of the Sanguinius, the Protectors of Mankind. Aye, we are indeed the Angels of Death." -Commander Dante
Sosyal ağlarda paylaş

TDK ya göre çikolataymış.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Bonjo da ardından demiş ki:
avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum...
az kaldı az bekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...