Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben bu nutelllalarda sokellalarda Cikolata yazisini heç göremiyorum valla bi arkadasimda dedi Cukulata diye bi madde kouyolar ona kimyevi felan cok tehlikeli diye ee ben bu yasa geldim hergun bi ögün yerim :D Yani sunun dogrusunu bilen varmi beyler bu kahverengi güzel tadli seyin icindeki Cukulata nedir? ismi bile komik adasfdas[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bizim eski müdür "çukulata" derdi belki o da nutellacıdır :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tadelle[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Çikolata!!![signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Killer, 04 Ocak 2006 16:44 tarihinde demiş ki: Çikolata!!! eh yani..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yemiyzzeemmm[signature][hline]Yok artık AliSami !![b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ikisinide kullanın ama sakın çükülata demeyin.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çikolata tabiki..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çuklat da iidir xD[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FRP-Druid Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çaklıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kendine yakışanı giydikten sonra ha çikolataaa ha cukulata...[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bi de bi reklam vardı. taffarel ,karısı ve çocukları oynuodu. danone reklamıydı galiba "bana göre şüt, onlara göre şukulada" diodu orda :D[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben bikere sınıfta yanlışlıkla çukulata yazmıştım ve rezil olmuştum...galiba dorusu çikolata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çuku çuku :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çikolata tabiki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok artik. ikisi de degil. cükülata o.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 çikolata[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bence sadece yiyin bunlari dusunmeyin[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 beyler o çukulata bikere :D ahahah... valla bkz. nutella[signature][hline]"Our enemies number untold billions and they will fight you with tooth and claw, with starships and guns, with vile sorceries and corrupt illusions. They are armed with all the strength that evil can muster. But you, brothers, have something more. "You are armoured by the Emperor himself. Righteousness is your sheild, Faith your armour and Hatred your weapon. So fear not and be proud, for we are the sons of the Sanguinius, the Protectors of Mankind. Aye, we are indeed the Angels of Death." -Commander Dante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 TDK ya göre çikolataymış.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ragga Oktay bu maddeye ÇOKOLAT der.....:)[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Şikolota[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ıhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 pikolata:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lan ben yapcaktım o espriğyi[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar