Aykan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hg[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Alıntıla
Turanbar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Asteroth, 04 Ocak 2006 07:12 tarihinde demiş ki: Tolkien'den alıntıysa, "Turambar" olacaktı o nick. Tabii isminin "Turan" olması ve kendi fantastik karakterini yaratmış olman gibi bi olasılık da var ki, Türk aklı diyorum ve kaçarak uzaklaşıyorum. Hoşgeldin bu arada. :) olasılık tabiki ... dediğin gibi tolkienden alıntı turin yada turambar yerine bunu kullanmayı tercih ettim. sebebi gerçek bir isim olması ( turan kısmı değil tamamı bir ispanyol adıdır..) ilerde oğlum olursa turan olucak adı o ayrı .. edit : teşekkür etmeyi unuttum saolun varolun.. [Bu mesaj Turanbar tarafından 04 Ocak 2006 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hosgeldin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hosgeldın[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 said: yalnız bir hususta boynu bükük kaldım. bu nick boş kalırmı bre patiler... :( turanbar yok ama turambarturin verelim biz sana... Alıntıla
deathcore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 lol sanki bu nick tanıyorum fake olmasın :P [signature] [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 14:59 tarihinde, deathcore tarafından güncellenmiştir] Alıntıla
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hehe yine de hoşgeldin takma kafaya :P Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.