shapshal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Önemli Duyuru: Özellikle son zamanlarda 'lan', 'ulan', vb argo kelimelerin kullanımındaki artış rahatsız edici durumdadır. Bu tarz argo/kaba kelimeler kullanmamanızı, post etmemenizi rica ediyoruz. Yine aynı şekilde, küfürleri kısaltmalar yaparak kullanmanız hoş bir davranış değildir, kullanılmamalıdır.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hakaret etmemelisin bence de, evet sevmedigimi her fırsatta soylerim. sulu ve insanı kıran esprileri var zagayı da sevemiyorum bir turlu bu yuzden, millet hasta oluyor anlamıyorum[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben seviyorum bu adami.hic olmazsa salak salak espriler yapmiyor ya da ,gereksiz konusmuyor . cok mantikli.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 04 Ocak 2006 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 en azından o laflarını bi nedene dayandırabiliyo:)adamın bacak boyuna göre izlemeyelim tv yi[signature][hline]viva la vuotaggine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende sevmem bu adamı[signature][hline][b]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door to release my pain My sadness in the night ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben sevmiyorum.[nokta][en son söz benim, keserim biçerim] ehuhu[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Çok entellektüel bir adamdır. Öyle ki, esprilerini ve programlarındaki komiklik öğesini sadece hor gördüğü izleyicisini bir nebze de olsa eğitebilmek için kullanmaktadır. Kendi sözleriyle Zaga, medyayı bir ahtapota benzetirsek "ahtapotun kollarından biri olup, uzvundaki silahı ahtapotun kendisine çevirmiş bir başkaldırı"dır. Herkes sevmek zorunda değildir, ancak saygı duymak lazım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende hiç sevmiyorum sevilecek gibide değil çok itici birisi[signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ciddi ciddi konuşurken güldermesi hoşuma gider.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 severim, sevmeyenide sevmem[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 şahan !!!!!!!111[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: wildpervert, 04 Ocak 2006 22:13 tarihinde demiş ki: severim, sevmeyenide sevmem Aman Sev Beni Ne Olur...Boy Komleksine Girip Millete Üstten Bakan Şabalak 5 Para Etmeyen Bir Adam Bence..[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: dory, 04 Ocak 2006 22:04 tarihinde demiş ki: hakaret etmemelisin bence de, evet sevmedigimi her fırsatta soylerim. sulu ve insanı kıran esprileri var zagayı da sevemiyorum bir turlu bu yuzden, millet hasta oluyor anlamıyorum Bak bende seni anlamadım şimdi :-)[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Okan bayulgen bazen espiri kaynagini kaybedip etrafa satasan negtaif biri oluyo gerce hepo negativ bi tip o zaten ama bazen işin cıvkını ckariyo evet . Fakat genede yaptigi tarz etrafa satasma milleti kırma onda bi tarz yaratmiş karsi tarafta onu kırmaya calisiyo fln.. ilignc bi sov olup gidiyo aslinda gülerken dikatli izlerseniz orda konuk kisilerle gizliden laf dalisi yaptigni farkedersnz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Millet bu programa hayran kaliyor cunku agresif davraniyor.Ama onunla her dakika ve o gece cok guzel geciyor herkeste cok eglenceli olarak cikiyor programdan.Adam bence cok iyi biliyor isi ve Beyaz Show'a bakinca cokta tutulmuyor cunku muhabbet hep ayni ama Okan Bayulgen'e bakinca her turlu konu oldugu icin cok tutuluyor..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 okan bayulgen'i bende zaga döneminde hiç sevmezdim ama Televizyon Makinesi ile ne olduysa değişti gibi. Üstelik çok kültürlü ve bilgili bir insan.Piyasa da bir çok ünlüden hatta bence %90'ından daha büyük bir kişilik.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: DarKRideR, 05 Ocak 2006 00:02 tarihinde demiş ki: okan bayulgen'i bende zaga döneminde hiç sevmezdim ama Televizyon Makinesi ile ne olduysa değişti gibi. Üstelik çok kültürlü ve bilgili bir insan.Piyasa da bir çok ünlüden hatta bence %90'ından daha büyük bir kişilik. Evet zaten kültürsüz demiyoruz bizde ama kültürlü olmasina ragmen cok Negativ davranıyo. Etrafındakilere satasarak hit vurmaya calisiyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 benim sevdiğim bir komediyen. türkiye'de dersine iyi çalışan ve oldukça bilgili adamlardan birisi. işini yapıyor ve fikrini belirtiyor. fikrine karşı olabilirsin bu konudada özgürsün ama adam hakkında küfür etmeye hakkın olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hit vurmaya calisiyo falan degil bence.O adam tarzinda insanlar izliyor onu daha cok manyaklari var o yuzden baska bir grubu var onun diye dusunuyorum.[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Negativ(e) değil negatif olsa daha güzel okuncak sanki. Okan Bayulgen öyle her önüne geleni ezen birisi değil. Programına aldığı ya da laf söyleyipte yerden yere vurduğu tiplere bakıp ona göre düşünecek olursanız muhtemelen bakış açınız değişecektir. Demekki o tiplerin arasında hiç aklı yeten çıkmamış ki bugüne kadar hep Okan Bayulgen rezil etmiş, ordan oraya vurmuş. Değil mi?[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu herife gıcık olduuum kadar kimseye gıcık olmadım....aslında sanki ona gıcık oliim die dahada aptalca davranıo buzdolabı bile daha sıcak davranır bi insana...ama o damızlık tam bi odun bence ! sevenlerine saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aslında küfür demeyelim de harbi çok ağır konuşuyor Genellikle doğru konuşuyor ama çok çok ağır olduğundan ve birilerine dokunduğundan zararlı çıkıyor[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben pek katilmiyorum. okan bayulgen insanlarla ugrasiyor cunku millet onlada ugrassin ama o programi sunan bir kisi oldugu icin onun agirligi daha cok basiyor bu duruma ok! Ama bu adamin programi diger programlardan cok cok farkli ve farkliligini belirtiyor.Hic baktiniz mi dikkat ettiniz mi Okan Bayulgen'in programina.. Beyaz Show'a gore ya da diger Talk Show'lara gore daha cok dolup tasiyor ve saatlerce suruyor bu yuzden de o adam saat 00.00'dan sabahin 04.00'ina kadar kaliyor ise herkesede bu adam o programin hakkini veriyorsa herseye ok![signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 demek ki dolup taşmasının bir sebebi var. insanlar oturup izliyor ve değer veriyor. medya arkası bir kere süper oluyor. hem gençlerede iyi ve güzel mesajlar vererek bir bakıma eğitiyor. ayrıca okan bayülgen geçen günlerde rtük'ün yaptığı program yazım hatasını gösterdi. kendi programları cumartesi günü en fazla izlenen 2. program olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Dersine gerçekten ıyı calısıyor kafası bence normal bır ınsandan katkat daha ıyı calısıyor kı ole bır canlı yayını kaldırmak koaly dııl + olarak ole agır esprılerı yapmak her yıgıdın harcı dııl nabza gore serbetı cok ıyı verıyor dunya gorusu cok ılerı duzeyde bence + olarak ınsanları at gozlugunden cıkarmaya calısan bır ınsan gerek medya arkasında yaptıgı elestırıler bazılarına agır gelebılır ama cok haklı elestırıler yerınde bence boyle bır adam kabu ledın yada etmeyın bır daha gelmesı zor olanak...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar