Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hmm kopya cdler dogru zarar veriyor galiba birde tozlu falan olan cdler...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Zarar veren kopya cd değil ki kalitesiz cd. Alırım bir orjinal TDK cd ona kopyalarım al sana kopya cd ama kaliteli cd.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Anladım... TDT midir ne onlar güzel...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 orc soru sordun 3 kere yanıt verdim sanırım anlamak istemiyosun? Açık açık anlattım daha ne diyim ki? Hayır playeri bin dolara mı aldın naaptın anlamadım ki.. sonuçta her okuduğu cd lensi eskitir ama temiz ve kaliteli cd daha az,kalitesiz,çizik ve pis bi cd daha çok verir[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Tamam anladık canım! Aptal diiliz![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar