Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunz Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Online mmofps diyebilirz ama kiliclar filanda var :D oyun direk duel modda silahini vs alip ortaya daliyorsun ve savasa katiliyorsun :) öle direk action mmo iste skill kasmayi sevmeyenler için birebir :) Ss ler de hosuna giderse ingilizcesi su anda open betada bekleriz :p

Gunz

[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.

Mesaj tarihi:
harika bişeye benziyor.Coh oynamasam vallaha gelirim...

*! gelsemi diye düşünür *

*! download eder *[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
evet fark ettim 20 30 dakka sonra oyundayım :-P
şöyle bi 30 40 dakka oyniyim sonra geniş bi açıklama yazarım
[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan

[Bu mesaj Erutan tarafından 14 Haziran 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla erutanla bi kaç gündür oynıcak oyun arıyoduk su gibi geldi direk dalıyoruz :D[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
bende ççekiyorum simdi :) gelirim bi saate bide oyuna ihtiyaç olunca msn den bi tik yeter :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Mesaj tarihi:
MMO değil de direk multiplayer online game gibi. Sadece karakterinin özelliklerini seçiyorsun ki bu zaten quake3'te bile vardı ama böle karakter yaratmıodun da renk falan seçiodun sadece..
Bi de şimdilik beleş olması güzelmiş tabi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!

[Bu mesaj McsPeyn tarafından 14 Haziran 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hoşa benziyo bakalm bakalm[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
süper lan oyun! level 2 oldum Level 2 yim level 4 adamları biçiyorum kılıç silahla cok güzel yaa!! oyun kesin girin.
Ama bi problem var.Serverlar dolu sürekli retry yapın COK GÜZEL OYUN!! SÜPER![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
olum kim buldu oyunu ne saniyorsun :P benn kesvedilmemis cevher :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Mesaj tarihi:
helal olsun kim bulduysa ehe[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Mesaj tarihi:
Puıhauzhauhzauh :^D sadfasdf Gittim verdim eline milletin geldim noobs only dio level 1 ile 5 arası girebiliyo Girdim level 1 dim verdim milletin eline millet LOL! LOL yarıldı böyle koptum gülmekten ilk 2 dakkada 6 kill yaptım 1. idim sonra nolduysa ölmüyo adamlar :D ama cok zevkli oyun kesin oynanması lazım.Level 2 oldum %50 xp lazım level 3 olmam icin

gunz online forumu isteriz fln ;-P
[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan

[Bu mesaj Erutan tarafından 14 Haziran 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gwindon Nick ne ?

benim artık bundan Sonra Sorj olcak nikim çok hoşuma gitti Klavyeye rasgele bastı bu cıktı eauheas nası bi basmaysa artık :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan

[Bu mesaj Erutan tarafından 14 Haziran 2005 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim hattim ölmüs sanriim bende feci bir lag var oyunda milletin pingi 999 2000 arasi degisiyor :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Mesaj tarihi:
o lag senden dolayi oluyor iste :D bende öldürdüm öldürüdm bi zevk alamiyom millet karsilik veremiyor :d[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Mesaj tarihi:
b@bbb

ya süper! level 5 oldum nihahha Paso 3 kere ard arda adam öldürüom bi assasinate oynadık cok güzel olda[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
Mesaj tarihi:
benim nick Bellow orda
ayni odada oynayakta lag olmasin bari :D[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 14 Haziran 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
sen pipinle oyna.Benle oynuyabilecek seviyedemisin lan sen? sdfsdf

lol
yanlışlıkla charı sildim lvl 2 de
bu aralarda oyun oynamak istemiyorum haftaya işşallah[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

• Yeni Oluştur...