jankis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Strangers On A Train - Alfred Hitchcock (1951) gözlük camı arkasından seyrettiğimiz Bruno'nun cinayet sahnesi .. tenis maçı sırasında herkesin kafasını bir sağa bir sola çevirirken sadece Bruno'nun sabit biçimde Guy'ı izlemesi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kurtlar vadisinde polat estetik olduktan sonra ilk kez elifi arar. Elif o sırada telefonda ali nin eski konuşmalarını dinler o sırada telefon çalınca birden açar ve heyecanla ali der . Çok duygulu bi sahne ağlar gibi olmuştum[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Shaun Of The Dead - Edgar Wright(2004) shaun ve ed'in ön bahçedeki iki zombiye müzik plaklarını seçerek fırlatmaları (ahaha) shaun ve ekürisinin winchester'a girebilmek için zombi taklidi yapmaları[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_k_Y Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Taking Lives [Hayatın Benim] adlı filimden: Filmin başlarında eleman yanındakine "Hemen hemen aynı boydayız" gibilerinden bir şeyler söyledikten hemen sonra onu iter, çocuğa araba çarpar ve ben tırsarım.. Aynı filimde [ortalarında] elemanın Angelina Jolie'nin yatarken alttan boğazına sarıldığ sahnedede tırsmıştım.. [Tamam unutulmaz bir an olmayabilir..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leprachun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bıyrın bakın dyo dyo[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aşık oluyorum galiba[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 aha tırstım anneeaaaaaaaaaa... al o saman DAAAAAAAAAAYT !!!!![signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Öldüren Oyun içerde kolyeyi unutan gencin gidip masanin ustunden kolyeyi almak istemesi ama kolyeyi cok alakasiz bi yerde gormesi.. The Ring kadinin kuyuya dusup kizi kucagina aldiktan sonra kizin iskelete donusmesi.. One missed Call japon filmi olmasina ragmen zevkle izledigim super bi gerilim.. kizin cevapsiz birakan numaraya baktiginda kendi numarasi oldugunu farketmesi ve mesaji dinleyip yanindaki arkadasinin cigligini duymasi.. Ayrica butun telefon calis sahneleri. inanilmaz geren bi melodi.. Wild Things Matt Dillon Denise Richards ve Neve Campbell'in meshur sampanya sahnesi.. The Shining Cocugun oyuncak bisikletiyle koridorlari dolasmasi ama stanley kubrick'in usta yonetmenligiyle bunun inanilmaz bi gerilim olmasi.. cocuk koridoru dondukten iki saniye sonra donuo kamera köseyi ne oldugunu kestiremiyosunuz.. ve en son sahnede Jack Nicholson'in ortada bulundugu parti resmi.. hala anlayamadim.. Star wars Darth Maul'u cübbeyle gördügümüz sahne.. kendisine taparim monitorumun ustune büstü var[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Leprachun naptın hoca yani ringten ölümüne tırsan bir süre insan varken o resmi koymak cidden yanlış. (bkz. ben)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: paspatur, 15 Ağustos 2004 13:03 tarihinde demiş ki: *** Back to the future: Martinin gelecekten gelip kız arkadaşı ve doktoru apar topar aldığı sahne.Buna benzer bir diyaolog vardı: MARTİN:doktor hemen gitmeliyiz acele et. DOKTOR:martin yeteri kadar hızlanamassın yolun başından harektlenmelisin. MARTİN:gideceğimiz yerde yola ihtiyacımız olmıcak doktor. der ve araba olduğu yerde havalanır. TO BE CONTİNİUE... *** BLADE: "FROST'a söyle BLADE av sezonunu açtı!!!" burada yannış bişey var, orada doktor geliyo marty ve kız arkını alıyo terminator 2 sıvı-metal elemanın parmaklıkların içinden geçerek atraksiyonunu ilk göstermiş olduğu sahne ve sonraki 10-15 dk :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Crow: Salvation (3. film) Alex'in "Ölmüş olmayı diliyorum" diyen Erin'e kardeşi Lauren'ın ölümünü izletmesi.Sahne uygusallığı ve hüzünü değişik bir bakış açısıyla göz önüne sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 band of brothers kacıncı bölüm bilmiyorum ama amerikalıların pusuya dustuklerinde bi askerin boynundan vurulup arkadaslarinin gozunun onunda kan kusa kusa olmesi[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 iyi kötü çirkinden tuco'nun küvette yıkanırken eskiden vurdugu adamın gelip onu öldürmeye çalışması :) ordaki diyalog favorimdir her zaman için kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama "birini öldüreceksen öldür, konuşma" şeklindeydi en sondaki 3lü düello sahnesi ve ordaki müzik (ehe ayrıca tuconun silahının boş oldugunu ögrenmeside ayrı komedi) tuco'nun mezarlıgı buldugundaki mezar taşını aramak için koştugu sahne (süperdir ecstasy of gold )[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 SOSİSLERİN SESSİZLİGİ dedektif fake Lecter la ilk gorusmeye gittigi zaman adamın tavanda yurumesi ve dedektifin "adama bak yaa yercekimi kanunu bile cignemis demesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Face Off - John Woo (1997) Sean Archer, Caster Troy'un kimliğine bürünür ve hapse girer. Ziyaretçisi Sean Archer kimliğinde Caster Troy'dur tam o sahnedeki kapının açılışı Travolta'nın duruşu ve tüm mimkler[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 requiem for a dreamde cocukla kizin beraber oldugu ama ekranin ikiye bolundugu sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 25. Saat filminde Edward Norton'un ayna karşısına geçip önüne gelene sövmesi Filmin en güzel sahnesiydi bence[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 25.Saat filmindeki o ayna önünde sövme sahnesi, Robert de Niro'nun dillere destan performans çıkardığı Raging Bull'daki ayna sahnesine baya benzer bu arada onu da belirteyim o daha bi etkileyicidir tabi de niro'nunki yani ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Freddy Vs Jason .! Filmin sonunda Jason ın freddy in kafası ile sudan cıkarken elindeki freddy in kafası hareketlenip,sırıtması Unutulamaz !! [Bu mesaj Popeye tarafından 11 Eylül 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 armageddon 14 kişi yavaş çekimle uzay mekiğine yürürken feci gaz tohumu olmuşumdur.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garlic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Reservoir Dogs Michael Madsen (Mr. Blonde/Vic Vega) Bence modern sinemanın en güsel sahnesidir... "Stuck in the middle with you" çalar fonda, şarkıdan anekdotlar verir, dans ederek şarkıya eşlik eder ve sonunda polisin kulağını keser... Müthiş bi oyunculuk.... Şaane.... oyunculuk demişken; Taxi Driver De Niro "Are you talkin' to me?"[signature][hline]Hell on Wheels - Motorcyclemania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Benim unutamadığım ve unutamayacağım an LOTR Return of The King den. Minas Tirith in işaret kulelerinin yanması üzerine Rohan süvarilerinin hazırlığı, Eomer in konuşması ve süvarilerin şehirden ayrılışı. ( Birde LOTR un müzikleri tabiiki. Tıpkı şu an yaptığım gibi. Dinlemek çok büyük zevk )[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 the nightmare before christmas (1993) - tim burton sally jack'e yiyecek birşeyler götürmek için profesörün onu kapattığı kuleden kaçacaktır. önce hazırladığı sepeti (ki içinde bir şişe şarap, ana yemek olarak bir balık kılçığı bir de tıpasını açınca içinden büyülü bir kelebekçik çıkan bir şişe vardır) iple indirir sonra kendini atıverir. (aha sahne burası) sally yerde ve paramparçadır. kamera nefis bir hareketle dönüp yüzünü alır. ve sally birden gözlerini açar *pıt* oturup saçından çıkardığı iğne iplikle kopan parçalarını yerine diker. sonra da güle oynaya sepeti jack'e götürür. *!fırk* aşk böyle bişeydir arkadaşlar. ben bunu bilirim bunu söylerim. [Bu mesaj Emaleth tarafından 14 Eylül 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 şabanoğlu şaban şaban ile ramazan elmasın kaybolmasından sonra ev ahalisini toplamış, soruşturma yapmaktadırlar. ramazan'ın gözü masada bir kasede duran elmaya ilişir. şaban'a sorar. ramazan: şaban bu ne? şaban: elma r: s koy ş: (yavşar) selmaaaa r: kıçına kooooyyy! ş: höst olur mu öyle şey? r: ulan elmanın kıçına s koy. ş: elmas. aa elmas, hırkız! yakaladım seni. [Bu mesaj Emaleth tarafından 14 Eylül 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 braveheart - mel gibson william'ın ordusunu gaza getirmek için yüzünde mavi boyalarla yaptığı konuşma ve sonundaki "freedom!" haykırışı... negzel threadmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar