solo_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 TRT'nin Western Kusagi'na film secenleri ve zihniyeti kiniyorum. Yahu koca sezonda adam gibi bi western oynamaz mi? Western diye yanip tutus sonra sacma sapan filmler ciksin karsina. 10 haftada toplasan 20 el ates edilmistir onlarin da 3,5'i havaya. Silahsorler yok, duellolar yok nedir bu! cok kizdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 HAHAHAAH[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Lee Van Cliff, Clint Eastwood, Yul Brynner. Bu adamlar olmadan western mi olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yok ya güzel filmler ben seviyorum :D Bir ara çok sık iyi,kötü ve çirkin'i veriyordu[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 trt'de izleme abi dandik kanallar var isimleri aklıma gelmiyo pazar günleri veriyolar güzel westernler babam da bayılır :) yalnız hangi kanallar hakkaten aklıma gelmiyor şimdi isimleri ama :/[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar ben sana kanal 1in westernlerini tavsiye ederim. bu arada trtnin diğer filimleri güsel olur. teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 o zaman bana denk gelmiş herhalde. Ben 1 kere izledim o kuşağı, onda da İyi, Kötü, Çirkin vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kanal 1 de western'de 40-50'li yılların güzel filmleri de mevcut.Annem fena sarmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bize western izletip amerikan somurgesi yapmaya calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 trt o kadar kötü değil ya, eğer çok aşırı istediğiniz filmler var sa, trt ve cnbc-e yi mail yağmuruna tutun :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: dominic, 03 Ocak 2006 21:31 tarihinde demiş ki: bize western izletip amerikan somurgesi yapmaya calisiyorlar. Kobra Takibi'ni yayınlayarak da Alman sömürgesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: zgrw, 03 Ocak 2006 21:33 tarihinde demiş ki: trt o kadar kötü değil ya, eğer çok aşırı istediğiniz filmler var sa, trt ve cnbc-e yi mail yağmuruna tutun :) TRT'ye bu konuda mail attim ama gelen cevapta yayin anlasmalari olmadigini soylediler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: dominic, 03 Ocak 2006 21:31 tarihinde demiş ki: bize western izletip amerikan somurgesi yapmaya calisiyorlar. Lanet işbirlikçiler.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 iyi bence de.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yahu yeni fakettim de, Kobra Takibi ne kadar komik bi isim ya...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Werewolf, 04 Ocak 2006 11:35 tarihinde demiş ki: said: dominic, 03 Ocak 2006 21:31 tarihinde demiş ki: bize western izletip amerikan somurgesi yapmaya calisiyorlar. Lanet işbirlikçiler. lanet olası federallar[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 anca bu kadar cıkıyo gelip sinemalardaki gay kovboy filmini veremiyolar.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yeni açılan kanallarda western çok olur... western ve öğlen 12 ye kadar çizgifilm :D[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar