ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 F9Devil Badwolf Saolsun 2si beni Kırmadı geldiler gerçi ikisi ßir kere yattı vallahi tırstım:)) Neyse Sonra kestiler cok cabuk ikisinin yatması sebebi Badwolf ilk geldi DALDI 4 dk dayandı öldü Sonra9 cagırdım oda geldi tek daldı kaçarken oda yattı sonra ikisini kaldırmak için ressser oldu clandan ßiri kaldırdı ikisini parçaladılar sonra :p videoyu aksama upload edip sizlere gösteririm kısa çeke bildim ama güzel oldu[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 f9 ve badwolfu yatıran healerlara sevgiler :-) daha dün bi clana yardım için girdim 2 lvl 64 ve 1 lvl 60 wariour ki ne shelleri ne raptorları var redball bile olmadan kestiler[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: bubbaChucks, 04 Ocak 2006 15:40 tarihinde demiş ki: f9 ve badwolfu yatıran healerlara sevgiler :-) daha dün bi clana yardım için girdim 2 lvl 64 ve 1 lvl 60 wariour ki ne shelleri ne raptorları var redball bile olmadan kestiler helal olsun o klana:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hahahah nası yattıgını gorseniz bomba idi ya:D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sen upload et şunu da görelim :lol:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Su simge için ne gerekiyor 1 bilgisi olan varmı:p[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Anlatım tarzi biraz Sarsie tarzı olmuş ama güzel. Sadece şaka kızma :)[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 5m bi de 32x32 .bmp dosyasi olarak resim diyene hatirliorum[signature][hline]Owned By CamthalionTasardur o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 32x32 yapıp Knightonline klasorunun altındaki symbol bölümüne şeklin adını symbol yazıp Bmp image olarak kaydediorsun o kadr[signature][hline]BırakTım Deneyin Çok Guzel Oluor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hep keserken izlioduk bide yatarken görücez belki :D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 grade3 simdilik olurmu?[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: BesT, 04 Ocak 2006 15:50 tarihinde demiş ki: hep keserken izlioduk bide yatarken görücez belki :D Keşke ama keşke bunu akıl edip video çekseydim:([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: ofs, 04 Ocak 2006 15:36 tarihinde demiş ki: videoyu aksama upload edip sizlere gösteririm kısa çeke bildim ama güzel oldu :-?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: ofs, 04 Ocak 2006 15:51 tarihinde demiş ki: said: BesT, 04 Ocak 2006 15:50 tarihinde demiş ki: hep keserken izlioduk bide yatarken görücez belki :D Keşke ama keşke bunu akıl edip video çekseydim:( simdi videoyu çektin mi çekmedin mi anlayamadım ben.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ss almısım :p Badwolf yatarken amaF9 tam kalkdıgı zaman cekmisim ztn f9 ilk resledi sonrada badwolfu :p[Bu mesaj ofs tarafından 04 Ocak 2006 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sonlara dogru video aklıma geldi ondan :p[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 clanına hayırlı olsun ama badwolf harbiden bad bi kere bir rogue ile golemde basmaya geldi rogue ölünce town attı :D[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eyw:) Yerleri yazcadın unutma;))[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ıhh aklımda şimdi sınava gidecem dönüşte yazarım :)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Simgeyi yaptık ama kafada cikio simge pelerinde nasıl yapcaz :)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 grade 2 ol o pelerine gecer[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
new_bie_you Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Pelerinde çıkması için grade 2 olması lazım:D oldumu şimdi [Bu mesaj new_bie_you tarafından 04 Ocak 2006 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj new_bie_you tarafından 04 Ocak 2006 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 "create" :lol:[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ok aga:D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar