ohoo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Beyler patch i calıstırmaya kalktıgımda sorunla karsılasıldı diyerekten kapatıo.Bi anlayan varsa yardım etsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 cozumu tekrar download etmen[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 yok sen dersaneden kaça kaça böle nah kazanıcan üniverrsiteyi.olm git ders çalış valla ya.Yani üstünde ne kadar hakkımız varsa o kadar soluyorum.biraz ders çalış aramızdan üniversiteyi kazanan biri çıksın da sevinelim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohoo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 olm ne kacması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sen kaçma boşver =) bundan sonra da kaçma hheeheh edit: ha bu arada demin aynı olay bende de oldu dl tam bitmeden hata inmiştir ama bitti gibi göstermiştir.yani dosya yanlış ve eksik yüklenmiştir.sen en iyisi tekrar baştan yükle[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 04 Ocak 2006 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya yinemi patch sorunu ya off ya pff ya hep yaaa aman yaaa öeeh ya :(:(:(:(:(:([signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 noldu genjuro bi sorun mu var ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o indirdiğin dosya eksik % 98 i complete o dosyanın o dosyayı wow folderına kopyalıcan sonra blizzard dowloaderı çalıştırcan 5 dakkadan yüklüo o % 2 lik kısmını.bol şans.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o sende %98 olmuştur bende yüzde 56 dayken bitti gösterdi.ha bi de garanti eğil blizz dlderın ordan dewam ediceği.repair yapabilirsin ma o zmnda bi salaklık yapıp tüm patchleri baştan yükletebilir . be care.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Beyler, EU Official Forumlarında Mirrorları gösteren Sticky post var. Niye eziyet çekiyorsunuz ki? :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 soul devam etti mutlu mesutum :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: SoulCube, 04 Ocak 2006 13:13 tarihinde demiş ki: noldu genjuro bi sorun mu var ? Benim bilgisayar zaten sorunlu kız tribi yapıo resmen 1.8 patch ini ble kuramıosun hatta oyunu bile yükleyemiosun gidip arkadasın hdd den attım oyunu da ole calıstırdım 1.8.1-2 yi yuklerken aynı sorunu tekrar yapmıstı 1.8.3-4 u kazasız belasız atlatmıstım şimdi yine gidip hdd i arkadasa göturmem gerekecek 1.9 için offf ya pff ya atacam bilgisayar ı cam dan pooof yok bole bişi ya nası bi oyundur bu yok bilgisayarın ısı sı bilmem kac derece olucak yok zart yok zurt senın modem in guzel deil gıt deıstır venısını al WoW için pfff :(:(:(:(:([signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 genjuro aynı şeyleri bende yaşadıgım için sna kesin çözümü söliyim. bendede oyun yüklenmiyordu. hatta buradan görebilirsin. şimdi ben de senın gibi hdd den alıp yükledim çalıştı. patch sorunu da senın gibiydi.ve en sonunda blizzardın kendi zımbırtısıyla full 277 mb patch i indirdim ve sorunsuz çalıştı. sen en iyisi 2 3 gün bekle 1.9 olunca o şekilde bl dlderdan indir.tek tek patch yapma.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 son zamanlarda tum downloadlarimda benzer bir corrupt sorunum var, nedeni ilk once opera browserim sanmistim ama ie dede durum degismiyor. bundan once hic patch sorunu yasamamistim gecmiste. simdi verilen linklerden hangi patch i download edersem edeyim bir hata mesaji ile karsilasiyorum kurmaya calistigimda. bir sekilde daha yeni indirdigim patch i corrupt buluyorum. baglantim KabloNET 512, eski netmaster cable modemlerden bir tanesini kullaniyorum,3 sene falan once satilanlardan. blizzard in kendi downloaderini acarsam ise bu seferde bir sure sonra MAC hatasi, security hatasi cikiyor ve bilgisayara reset atiyor. o ndenle blizzard in kendi downloaderi benim icin kullanilabilir bir secenek degil, sanirim benim nvidia onboard ethernet ile kendileri pek hoslasmiyorlar. benzer sorunlar yasayan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 patchi yükledim şimdi de bende hata verdi.patcı kurarken an qiraj bilmemne hatası veriyo.uyuşmuyo diyo.ne alaka an qiraj önceden varmıydı ki ppffff.ya böyle saçma iş nasıl olur ya hangi oyunda var bu patch saçmalıkları[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende onu diom ya bole sacma uyusmazlıklar veriodu bende de özellikle map file larda =/[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 www.hopelessheroes.co.uk/downloads/WoW-1.8.4.4878-to-1.9.0.4937-enGB-patch.exe buradan getright kullanarak 512 adsl ile ortalama 45kb hızında çektim. sorunsuz kurdum oyuna girdim.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 patch hata veriyosa blizardın repear exesini çalıştırın eksik ve hasarlı dosyalarınızı web den indiriyor, oyun dosyaları çok değiştiriyor o yüzden bozulma ihtimalleri yüksek[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aman abi sakın ya repair mı allah korusun :-o[signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 patch i hic calistiramiyorum ki, pre-patch diye bir error box cikartiyor basima. nerden download edersem boyle. blizzard in downloader i ile de benim ethernet karti pek hoslasmiyorlar, MAC error cikiyor, cat diye reset atiyor, 2-3 dk gidiyor internetim, bir kac restarttan sonra duzeliyor, o nedenle blizzard in kendi downloaderini da kullanabilmem mumkun degil. ilk defa verilen linklerden indirdigim tum patchler boyle bir yerlerde corrupt cikiyor. demin arkadaslardan birinin tavsiyesini uyguladim, error veren patch dosyasini wow dizinine koyup downloader i calistirdim, evet patch eksik gozukuyor. 94 u gelmis gozukuyor. ama yuzde 1 bile indiremeden blizzard downloadi basiyor reseti kasaya. o yuzden onunla tamamlayamiyorum. tum linklerde boyle corrupt indiriyorum patch dosyasini. bakalim, baska yerde indirip ordan cd ye yazacagiz artik, gorunen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ahanda su anki durumum - WoW un official pather i 76mb i indirio sonra patch 2 dosyasi corrupt patch edemiom ben dio.... -_- -oyunu tekrar calistirip patch etmesi icinr estart diyince 74-75mb dan tekrar dl edio son 1-2mblik kismi.... OFFF :([signature][hline]Rjkaard Keeper 217/19 RK1 Anarchy Online Hatratom lvl 43 Druid WoW Kul Tiras server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 %99 da takilmis durumda 10 dk dir eger yuklemezse parise ucuyorum bu gece :)[signature][hline]WoW EU - Frostwhisper Synthia, Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 99 ta takiliyor, fail ediyor, resume diyince tamamliyor, ama sonra da corrupt oluyor. bazen hic takilmiyor, ama olmasi gerekenden hizli yukluyor (kisaca hepsini yuklemiyor aslinda yani), gene corrupt dosya ile karsilasiyorum. [Bu mesaj Namessar tarafından 04 Ocak 2006 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Namessar, yükledikten sonra sana FTP serverı açarım oradan download edersin. Not: Etriel was here :)[signature][hline]Catswork By The Name Of Mother Nature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 selam etriel :) seni tekrar uzun aradan sonra gormek gercekten cok hos. bu arada blizzard downloader i reset attirmadan calistirmayi, patchi indirmeyi ve yapmayi basardim. blizzard downloader la sorun yasayan nforce4 anakart kullanicilari icin: -ethernet kartinizin web interface ine girin. -cpu utilization dan multimedia ya dondurun ayari. -apply yapin. -ardindan kartinizi force 100 full duplex e getirin, auto da birakmayin. eger gercekten 1 gigabit ethernet destekleyen bir agda iseniz yapacak bir sey yok, patch inene kadar vazgececeksiniz. ama kablo modem kullaniyorsaniz zaten 100 de calisiyor, force edin. -yine apply yapin. -nvidia hardware firewall u kullaniyorsaniz tamamen off yapin, ama bu arada bir nebze bile olsun basit saldirilara karsi savunmasiz kalmamak icin windows firewall u acin. -simdi downloadera az once yuklediginiz calismayan patchi tamamlaticaz, bunun icin indirdiginiz dosyayi alin wow un ana dizinine kopyalayin. - blizzard downloader i calistirin. sansliysaniz cok az bir kismi eksik ya da corrupted tir, onlari da hemen indirir ve patche baslarsiniz. sanssizsaniz cogunlugunu indirecektir. hepsini bastan indirmekten gene de iyi. bende downloaderin bilgisayari resetlemesi ile ilgili sorunu yukaridaki adimlar cozdu. onca manual indirdigim corrupt patchlerden en saglam olanini da rahatca kisa surede blizzard downloadera tamamlatmami da sagladi. ne zaman indirdim en son nforce suruculerini, basima o zaman gelmeye basladi bu isler. insan bazen driver upgrade falan yapma diyor. [Bu mesaj Namessar tarafından 05 Ocak 2006 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar