oradaburada Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Serverlar ilk geldiği sıralarda girebiliyordum ama 3 ten sonra sürekli bu aşamada kalıyorum. ayrıca wow-europe ,paticik e ara ara bağlanmıyor. aynı sorunları yaşayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 var ?[signature][hline] Orc Shaman Wolfsore NE Hunter Hatce -Fixed a bug where Shamans sometimes died while in combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leeon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 malesef var hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 evet banada oluyor...[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bendede ole oluo bazen. Telekomdan olabilir sorun ...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bence patch ile alakalı, öncelikle 1.9u dl etmeye çalışıyor çünkü haliyle. Ben diğer linklerden indirdim, şimdi yükleyip öyle deneyeceğim ama sonuç yazmama var bir on dakika. Siz zaten yaptıysanız bilemem, sonuç yazmaya geldiğimde görürüm ancak =][signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla ben www.curse-gaming.com dan indiriyorum patch exe sini ondan sonra yukluyorum.wow louncherdan yuklemeye kalksak ohooo .toplam 5 dk suruyor butun olay.ama problem su hala oynadmız server gelmediiiiiiiiiii.kardesim deli gibi para veriyoruz 2 3 tane server hep gec geliyor ve nedense bu hep bizim(arkadaslarla beraber oynuyoruz 20 kisi falan) oynadıgımız server oluyorrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 patchle alakası yok bir iki saat önce rahat giriyodum şu anda tık yok. geçendede olmuştu kafayı yedirtiyo blizz insana. edit:girdim ben şu an.bide girerken komiğime gitti şu yazı. tip:there is no cow level. [Bu mesaj elesso tarafından 04 Ocak 2006 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben yine takıldım, yani alakası yokmuş patchle falan. Neyse, bekliyorum bakalım.[signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 patch indirmedim daha bilemiyecem[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bir süre beklemeyi deneyin. Ben yemek vs yedim geldim girmişti oyuna :)[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-general-en&T=750315&P=1 its fine , learn2patch...[signature][hline] [Bu mesaj carignano tarafından 04 Ocak 2006 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Perşembe girersiniz temiz temiz. Yeni bir şey değil ki bu her patch te böyle oluyor.[signature][hline]Corald | Pain Train | Magtheridon Cecille < Hate > Ragnaros In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Chris_Metcalf, 04 Ocak 2006 20:29 tarihinde demiş ki: Perşembe girersiniz temiz temiz. Yeni bir şey değil ki bu her patch te böyle oluyor. Bundan gerçekten nefret ediyorum. Ne güzel dönemin son vizesini de verip rahat rahat oynarım diyordum :([signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 biraz sabır auth. oldugunda alt+tab yapın patıde takılın bıraz sora gırı n=)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Şuan girdim sıradayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar