Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Selamlar , Master of Orion'u bilmeyeniniz yoktur sanırsam, daha önceki bilgisayarımda yükleyip müptelası olmuştum bu oyunun, bu aralar biraz nostalji yapayım diyerekten tekrar indirdim oyunu. Lakin XP yüklü bilgisayarda ve ben oyunu bir türlü yükleyemiyorum. .zip dosyası olarak indirdim, dosyayı "extract" ettiğimde, hem orion.exe hem de install.exe adlı iki dosya da, extract edilen dosyalar arasında. Orion.exe'ye çift tıkladığımda bir msdos penceresi açılıp kapanıyor, sonuç olarak hiçbir şeyin açılıp kapandığı yok. Install.exe'yi çalıştırdığımdaysa, "Hangi sürücüden yükleyeceksiniz?" sorusu geliyor, o ekranda da hiçbirşey yapamıyorum, donup kalıyo pencere. Şimdi sorum şu, Master of Orion, XP'de çalışmıyo mu, yoksa ben mi birşeyleri eksik yapıyorum? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... Edit : Bu arada oyunu Komut İstemi'nden çalıştırmaya kalktığımda "You must have at least 1024K of expanded memory" hatasını veriyor. Edit 2 : Heh Hardware Options menüsünde de "Your system does not have an EMS driver installed" demekte. EMS Driver ne oluyo tam olarak? [signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar [Bu mesaj Asteroth tarafından 03 Ocak 2006 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Asteroth tarafından 03 Ocak 2006 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
kymophobia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 DOSbox ile oynanaıyor. Standart XP oynatmıyor bende de...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected]
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 DosBox nedir ne değildir biraz açar mısın? Oyunu nasıl oynayabilirim yani kısaca? Böyle lafı atıp kaçmışsın, kıvrandırıyosun beni :-P[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
kymophobia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Program. Windows içinde Dos emulasyonu yapıyor. Google'da arayıp bulabilirsin. Bayağı da işe yarar yani.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected]
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Vayy be ne oyundu. ÇOK ama ÇOK uzun zaman oynadım Uzmanı olmuştum zamanında o oyunun.[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende halen master of orion 2 kurulu:) arada hard zorlukta deniyorum kendimi:)
LethE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hmm windows 95 versiyonu var MOO2 nin.. onu denedinmi?.. bulamazsan söyle arıyı mhdd yi benim.[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com]
Öne çıkan mesajlar