sniper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 İzlemeye devam et. Nip/Tucka yakışacak şekilde devam edicek senaryo.[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şimdi basliyor herkez cnbc-e basina gecen haftaki ozet[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Chris bu matt'ın yaşam kocunada çakarsa oha diyorum yani adam gelene geçene geçirdi. Abazanın önde gideni beni bile geçti yani :)[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Abi dizinin sonu süperdi :D Matt , Ava ile (yaşam kocuyla) girdiği iddiayı kazandı (fransızcadan A aldı) yaşam kocuda eğer A alırsa onunla yatacağını söyledi neyse bizim Matt malı karı pek niyetli olmadığı için posta koydu karıya senin sözünde durman gibi bi niyetin yok diye. Sonra karı dayanamadı kalktı sözünde durdu :D (Ulan bu matt o karıya nası çaktı kafayı yedim) Neyse sabah oldu Matt malı kalktı salondaki Corn Flakes'i yemeye başladı neyse karı geldi portakal suyundan bi yudum aldı ve işe gitti müşterim beklio die. Sonra bi anda Ava'nın oğlu geldi yarı çıplak :D Matt mal gibi kaldı sen kimsin die sordu Ava'nın oğluda ben Adrian Ava'nın oğlu dedi bakalım matt amca gelecek bölümde neler yapacak :)[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Reklamlar spoiler sıçıyor resmen, dizinin ilerki 10 bölümünü öğrenmiş oldum anasını satayım, çok küfrettim CNBC-e'ye ya![signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 bu benzerliği benden başka yapan var mı bilmiyorum.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 P.s: yanlis oldu... [Bu mesaj Hamish tarafından 24 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 benzio haa bu kutsi midir suksi midir neir onu tv de gormuştum gozler aha oyle pörtlekti[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 manken onlar inanmayın ameliyat sahte :D[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bu dizi her bölümüyle kendine bağlıyo.Son bölümde öyle olucanı tahmin etmiştim ama olunca OHA dedi yani. Cristian da acaip gaz önce kızdı hatunu görünce eheh normale döndü.ama o iğne sahnesi gene içimi kaldırdı.[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Allah entrika üstüne entrika Alalalaala.Matt karambolde doğmuş babası gerçek babası değil kendinden 26 yaş büyük karıyı yapıo oğlu görüo sonra oğlu bunu öpmek istio sonra anası bunnarın ilişksini görüo salalafesdffgvA İSEnafew üdfsd fdaw e 1 41[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Entrikalar entrikalar...Pazar günü izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu dizi süper ya..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 shawn a üzüldüm gerçekten ama orda şeytanı tabir ederken aynen christian nı belirtmeside dokunaklıydı :)[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Dedim nooluyor Stigmata'ya da el attılar korktum valla yakında cinde çağırır bunlar diye :D Neyseki düzeldi dsfsdfs :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 christian kutsiye benziyo harbidende lol[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bolumun basindan beri hafiften sezdirdi, agathanin sahte peygamberler hakkinda lafi, stresten patlak veren yara,mcnamara'nin troy'a bunlari ustune vura vura anlatmasi en sondada koydu bombayi.Dylan Walsh o ani mimikleriyle hareketleriyle bana gore gercekten guzel ifade etti. guzel bolumdu her ne kadar ilk baslarda nip tuckin ciddi ciddi oturup stigmatayi islemesine sasirsamda bolumun sonu icin muhtesem bi zemin hazirliyo. ayrica evet bende kutsiyi troya benzetiyorum ordanmi arak adamin tarzi acep[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yalnız christian ın matt in babası olmadığını öğrenince karısını boynundan sıkıp duvara yapıştırması hoşuma gitti.Acayip ağır konuştu ben de rahatladım sonunda julia dan gıcık alıyodum başından beri.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sonunda klise sahneside guzeldi.. kizin " inanacak bir sey kalmadi" lafi filan[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sezon son bölümü falan zannettim. Öyle şok etkisi yaratan bir bölümdü.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sean in yerinde olmak istemezdim..adam resmen coktu :/ daha oncede soledim sırf olay olsun diye matt olayını cıkardılar yazık oldu troy da istemezdi bole bi durumu kadın zaten cok pisman sean la matt arada kaynadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 dehşet bi bölümdü ya cidden baya etkiledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 harbiden bağımlılık yaratan bi dizi[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben 1-2 bölümü kaçırdım bundan önceki bölümlerden birinde matt gerçeği öğrendi mi?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bir önceki bölümde =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar