Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nip/Tuck

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Abi dizinin sonu süperdi :D Matt , Ava ile (yaşam kocuyla) girdiği iddiayı kazandı (fransızcadan A aldı) yaşam kocuda eğer A alırsa onunla yatacağını söyledi neyse bizim Matt malı karı pek niyetli olmadığı için posta koydu karıya senin sözünde durman gibi bi niyetin yok diye. Sonra karı dayanamadı kalktı sözünde durdu :D (Ulan bu matt o karıya nası çaktı kafayı yedim)

Neyse sabah oldu Matt malı kalktı salondaki Corn Flakes'i yemeye başladı neyse karı geldi portakal suyundan bi yudum aldı ve işe gitti müşterim beklio die. Sonra bi anda Ava'nın oğlu geldi yarı çıplak :D Matt mal gibi kaldı sen kimsin die sordu Ava'nın oğluda ben Adrian Ava'nın oğlu dedi bakalım matt amca gelecek bölümde neler yapacak :)[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Sosyal ağlarda paylaş

bu dizi her bölümüyle kendine bağlıyo.Son bölümde öyle olucanı tahmin etmiştim ama olunca OHA dedi yani.

Cristian da acaip gaz önce kızdı hatunu görünce eheh normale döndü.ama o iğne sahnesi gene içimi kaldırdı.[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman
DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Allah entrika üstüne entrika Alalalaala.Matt karambolde doğmuş babası gerçek babası değil kendinden 26 yaş büyük karıyı yapıo oğlu görüo sonra oğlu bunu öpmek istio sonra anası bunnarın ilişksini görüo salalafesdffgvA
İSEnafew
üdfsd
fdaw
e

1
41[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bolumun basindan beri hafiften sezdirdi, agathanin sahte peygamberler hakkinda lafi, stresten patlak veren yara,mcnamara'nin troy'a bunlari ustune vura vura anlatmasi en sondada koydu bombayi.Dylan Walsh o ani mimikleriyle hareketleriyle bana gore gercekten guzel ifade etti. guzel bolumdu her ne kadar ilk baslarda nip tuckin ciddi ciddi oturup stigmatayi islemesine sasirsamda bolumun sonu icin muhtesem bi zemin hazirliyo.
ayrica evet bende kutsiyi troya benzetiyorum ordanmi arak adamin tarzi acep[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...