ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kaaan, bolca kaaann[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok seviyorum bu diziyi.emzirme kısmı çok iiidi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sean ın eli sekiyor yannız yalan olur mesleği hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kötüymüş... edit: eh be christian, eh be christian[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 18 Eylül 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İlk defa izledim bu diziyi, başta "18 yaşından küçükler izlemesin" dedi, neler oluyor dememe kalmadan kestiler hatunu. Şimdi de bacak omza yapmış herif.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: elektrot, 18 Eylül 2005 23:28 tarihinde demiş ki: Valla şu an ekranda görmüş olduklarım karşısında şok olmuş durumdayım. Kadının suratını paramparça ettiler, şimdi de dikiyorlar. u nubi? =P[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 This is Nip/Tuck alışmaıs zor olur biraz :-p[signature][hline]Zerging as intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 harika bi dizi harika bi bölüm tekrar basladıgı icin cok sevindim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kacirdim ve torrent falan hicbisi bulamiyorum . yardim edebilcek varmi ya? tekrarida yok...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Christianda zati gelen geçenle yiyişio.Bu seferde bebeğinin dadısıyla yiyişti.[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Disappear, 19 Eylül 2005 15:42 tarihinde demiş ki: kacirdim ve torrent falan hicbisi bulamiyorum . yardim edebilcek varmi ya? tekrarida yok... tekrarı var cumartesi[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Syn, 19 Eylül 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Christianda zati gelen geçenle yiyişio.Bu seferde bebeğinin dadısıyla yiyişti. christiandan bi ucan bide kacan kurtuluo adam 60 yasında kadınla beraber oldu mıdesiz dfg :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kırk yıl düşünsem bi insanın burnunun böle kırılacağı aklıma gelmez gelsede hadi lan der geçerdim..... iiice abartmaya başladılar daha ne görcez bakalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ayağı içerde kalıp kangren olacak[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 cok guzel bolumdu :) ilah troy abimiz 2 bolumdur reddediliyo hele gecen bolumde o zenci kadının adamı bozması cok fenaydı.. giderek guzellesiyo dizi sean in durumu 40 yas bunalımları troy abimizin artık eskisi gibi her istedigiyle beraber olamaması..sonu cok guzeldi dünkü bolumun matt okadar cok durdu ki bi an Yes diyecek zannettim..durup durup No diyince dumur oldum.. :) olması gerekende oydu bence hersey cok guzel gidiyo du orda itiraf etse hapse girecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben bu chirstian kadar ballı bi adam görmedim.olay ayağına gelio resmen :) Shawn da ezikti baya :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kendı kendıne burun amelyatı yaparken, bi daha yemek yememe kararı verdım ben. ama dayanamadım sonra.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Seyredemedim geçen bçlümü ya noldu biri özetlesin :( Chris kimle yiyişti gene :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya... dünkü bölüm ilginçti. acaba cidden kadavra kullanıyor mu araba firmaları?[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 geçen bölüm güzeldi yahu.. mesela o dağcının gelip bunlara hayat hakkında bişiler sölemesi, sean ın hayatı yaşıycam diye yaptığı malaklıklar ancak troy un oğlunu almak için yaptığı girişimleri dizinin iki dandik erotik sahneden ibaret olmadığını bağırır gibiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Sufenta, 17 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: ya... dünkü bölüm ilginçti. acaba cidden kadavra kullanıyor mu araba firmaları? o karısınında vermediği adam yok uehuehe :D Harbi çok güzel bölümdü gene.Özellikle çocuğunu adama verdiği sahne çok güzeldi.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 bebek bile estetikli duruyordu =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çok tatlıydı ama ya :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben her bolumunu izliyorum pazar gunleri saat : 11.00 cumartesi saat : 12.00'de ise bir onceki bolumun tekrari[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Tek istediğim var !!! Adminlik Herkez post kasıcı gelir bana... Balık baştan!!! Paticik sondan kokar... !!!!! Pati yabaniyim ben !!! Girerim Paticik'inize hepinizi yerim ben !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 gecen bolumun sonunda hay ben senin gibi karının taa..... (aklınıza gelecek tum kufurler)aptal karı madem bi yanlıs yaptın ve o yanlıs la senelerce herkesi kandırdın seni seven bi kocan var hayatında hersey guzel niye gider troy a matt senin oglun dersin bre mal kadın..yanlısınla yasa senin yaptıgın bi aptallık yuzunden 3 kisinin hayatı kararacak(sean matt troy) bole kadın olmaz olsun atsınlar su karıyı diziden imdak!!yazık gunah ya troy gidecek ki hakkı zaten matt e kendi oglu oldugunu soleyecek sean napacak?16 sene babalık yapmıs adam sırf kadın kendini rahatlatacak diye o kadar kisinin hayatını kararttı yazıklar olsun diyecek bisi bulamıyorum..bu bolumunu seyredecem dizinin istedigim gibi bitmezse olaylar karman corman olursa izlemeyecem diziyi bi daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar