Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nip/Tuck

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Birisi su carver'in kim oldugunu ozel mesaj ile soyleyebilir mi?

Dizinin izlemedigim pek cok bolumu oldugu icin bir zahmet pek tahmin edemiyorum,nette buldum ama kimdi lan bu adam diye bakindim :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim,
dragonlarla savasir,
babamin kilicini bulmaya kasarim.
kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim,
er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten...

Paladin Rely On Chance
Sosyal ağlarda paylaş

said:
enema, 26 Aralık 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
carverin konusmasina dikkat ederseniz direk anlasiliyor kim oldugu. gerci yinede dumur oluyor insan olayini ogrenince:)

ben sesten bişiy cıkartamadım ya neyse :) bu arada carpenter mi,carver mı?benim aklımda carpenter diye kalmış ya,hadi neyse :)
edit:carver imiş...özürlerden bir demet :P

[Bu mesaj TooRan tarafından 28 Aralık 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya aklıma birisi geliyorda, neden estetiğe karşı olsun? top model lere karşı olsun? ancak böyle çirkin yada yarası olan birisi olabilir. Diziyi izlediğim bölümlerindende öyle birini hatırlamıyorum. Benim için kim çıkarsa çıksın sürpriz olacak :)[signature][hline]Voic3
Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki:
birsey biliyorsan soyle alim desinler
bilmiyorsan sus adam desinler...
newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki:
Çelik Ayna
Sosyal ağlarda paylaş

said:
solo_, 02 Ocak 2006 08:57 tarihinde demiş ki:
ya arkadaslar dun gece ne oldu oyle? Ava ameliyat oldu biri geldi ameliyata. Sonra matt ile ayrildilar. oglu kendini oldurdu. cok karisti noldu biri ozetlesin yav!

[spo1=Dünün özeti]matt Ava ile paris e kaçmak istediğini söledi. Ava bunun için doktor ve bazı ilaçlara ihtiyacı olduğunu söledi. matt babasının ofisinden 3 aylık ilaç stoklamak için çalarken troy a yakalandı. ilaç listesine bakıca şüphelendi ve paris planını öğrendi mattden. ava'nın yanına gidince onu Matt'denuzak tutmaya çalışırken Ava onu tahrik edince şüphelendiği şeyin olup olmadığını öğrenmek için tecavüzümsü kısa bişey yaptı. Ava'nın eskiden erkek olduğunu anladı. sean'a ve Matt'in annesine durumu söledi. Cristian ve Sean Avanın geçmişini tam olarak öğrenmek için ameliyatı ilk yaptığı yere gittiler. ordan onu ameliyat yapan doktora (alex baldwin) yolladılar. Orda Ava'nın o doktora aşık olduğu için kadın olduğunu ama sonradan doktorun yinede onu tam olarak kadın olarak göremediği için birde Ava'ya çocuk verdiklerini öğrendiler. yinede durum düzelmeyince Ava onu terk etmiş. Ava'nın tıbbi kayıtlarını alıp dönünce cristian ve sean, Matt ile Ava ile olan ilişkisini desteklediklerini söylerken, Matt'in annesini de Ava ile konuşup ona tıbbi kayıtları gösterip ilişkiyi bitirmeye ikna etmeye yolladılar. Ava Matt'i terk etmek için son bir ameliyat sayesinde tamamen kadın olmak istediğini söyledi. Alex Baldwin de Ameliyata yardım etti gerisini biliyon işte.[/spo][signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
solo_, 02 Ocak 2006 14:35 tarihinde demiş ki:
vaay! manyak olomus ya film. peki en sonra maskeli biri geldi christian'a once igne vurdu sonra da suratini kesti, sean'da elinde silahla uyudu. Neden boyle bisey yaptilar?

[spo1=cevabı]Carver birkaç bölümdür saldırılar yapıyo biliyosun. Sean'a da saldırdı geçen bölümlerde. Sean güvenlik için kapısına polis koydurtmuştu ama Carverin bi kurbanını daha ameliyat ederken geçen sezonda yakalattırdıkları o kel vücudu dövmeli adam gözünün önüne geldi (rüya gibi bişiydi hatta rüyaydı sanırım bu ameliyat kısmı da bilemiyorum) Sean'a sana cesaret verdim ben Carver e elbet karşı gelmek zorundasın al kendine bi silah koru kendini dedi gaza getirdi sean da polisleri kaldırttı kamera yerleştirdi Carver gelsin de ona saldırsın Sean da onu vursun diye. Ama bölümün sonunda Sean'a diil Cristian 'a saldırıyo. Yanlız pis vuruyo Carver sonunda[/spo] ondan ben biter bitmez bu konuya girdim 15 saniyede bir refreshledim biri bişi yazar diye öldümü nooldu die ama yok işte.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya acaip gzdi bu dünkü bölüm..
başta deşiciyi(maskeli adamı) ava'nın oğlu sandım, çocuk bıçak almaya gidince...ama deilmş.
deşici irenç bi herif ya!
christiana yazık oldu, sadece yüzünü kesmiştir umarım adam.
..avanın oğlu da öldü..
x-files'dan daa gzl gelio artık bana...
bu arada yeni bölüm haftaya di mi, sezon finali fln dio da?[signature][hline]la la la..lay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MaUWw, 02 Ocak 2006 16:48 tarihinde demiş ki:
bu arada yeni bölüm haftaya di mi, sezon finali fln dio da?

sezon sonu buydu işte.

bu arada üstte yazıldığı gibi onun yerine 6-feet under geliyo o bi sezon yayınlanır o bitince de 1-2 tekrar koyarlar sonra yaz dönemi yani 3. sezon nip/tuck ancak yazın sonuna başlar.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=julia]ya geçtiğimiz bölümlerde, matt in aslında christian ile julia nın cocugu oldugu ortaya cıktı, o bölümden sonra sean julia yı evden attı, sonradan ise onsuz yapamayacagını fark ettiği için su sıralar iyi gidiyorlar, ama bayagı dagıtmıştı kadını zamanında[/spo]

dizi hakkında yorum yapmak mümkün degil, kalitesi tartışılmayacak ender dizilerden biri.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dün okulda arkadaşım Nip/Tuck üçüncü sezonu verdi saolsun DVD'ye çekip getirmiş, 3 paket sigara, bol kola ve cips ile kendimi eve kapattım, dün gece 3'de yatma, bu sabah da okula gitmeme suretiyle bütün sezonu izledim. Spoiler vermeden diyebilirim ki gelecek sezon izleyenleri daha iyi oyunculuklar, daha heyecanlı bir konu, kesinlikle çok daha fazla seks ve şiddet, daha iğrenç ameliyat sahneleri ve çok daha büyük süprizler bekliyor.
Neyse burdan sonra yazacaklarımı üçüncü sezonun tamamını izlemiş olanlar okusun ve yine spoiler içinde cevap yazsın... Ha bir de 4. sezon olup olmayacağı konusunda herhangi bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
[spo1=spoil me pls]Bir kere en çok merak ettiğim şey sezon finalinde Matt'in Cheri'yle adam öldürmesinin üstüne cesedi ne yapacaklar? Yani cesedi gömecekler mi yoksa polise mi gidecekler, nasıl o kadar kolayca kapanır ki öyle büyük bir konu? Bu adamın kızı falan bu konunun üstüne gitmez mi?
Ayrıca Quentin'in buz gibi morgda saatlerce nasıl yattığı, yolda nasıl canlı olduğunun anlaşılmadığı gibi konular fazla saçma geldi...
Bir de Kimber'ın tüm o ameliyatlardan sonra hayatta kalmasının mantıklı bir açıklaması var mı yahu? Anestesisiz bir şekilde breast implant'ler filan çıkarılır mı nasıl olur, çıksa bile kanamadan ölmez mi?
Bazı yerlerde fazla uçuyor dizi ama genel anlamda güzel yani.[/spo][signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
sıkruww yuuuğ şannn
bitirdim nihayet izlemeyi

seyrettiğim en gerçekçi dizilerden biri,
carverlı, escobarlı bölümlerden sonra, 4. sezonun son bölümleri çok yumuşak geldi, christianın onca pozisyon zenginliğinin ardından durulması filan
üstüne 2026 da geçen bölüm biraz soğuttu diziden

[spo]
4.15 te baya tatlıya bağladılar, herşeyin yoluna girmesi biraz garip geldi onca bölümden sonra
christian dan bir böbrek bağışı bekliyodum
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...