pogodi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yılbaşında çok eğlendik abimle.Bütün bi yıl güzel geçer inşallah falan derken daha ilk günden başladı kötü olaylar ve babaannem vefat etti. Aynı şehirde olmamıza rağmen uzun zamandır göremiodum.En çok ona üzüldüm. Selası okunurken ailecek onun odasında ağladık.Kocam da kocam die tuttururdu hep, dedemle karşılıklı oldu mezarları... En çok şaşırdığım da anneannem eskiden helva kavururken kelebek gelirmiş ve anneme bu ölenin ruhu dermiş.Annem de anneannem için helva kavururken kelebek falan gelir bazen.O da bana anlatmıştı eskiden anneannemin sölediklerini ama saçma gelmişti.Bu sabah babaannemi götürdüklerinde bi kelebek geldi yatağına kondu ve hiç kıpırdamadı.O kadar çoluk çocuk kovaladı kelebeği ama yatağın üstünde yer değiştirdi sadece.Böle birden gidiceni hiç düşünmüodum...[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Başın sağolsun :([signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok üzüldüm senin adına :( benim babaaneme bir şey olsa naparım bilmiyorum annemle babam ayrıldıktan sonra beni o büyüttü :([signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 :( başın saolsun umarım huzur içindedir oda su an.allahtan rahmet sanada sabır diliyorum.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 canım babannem...[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başın saolsun kardeşim acını paylaşıyorum..benim de babaannem 7 ay önce vefat etti..hem de benim ki uzakta ta diildi 16 sene aynı ewde yaşamıştık..çok kötü bi durum[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başınız sağolsun cansın..:([signature][hline]Redogskim artık sevgilim değil, Tamamen benim... Gay de olsa insan insandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Basin saolsun...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 çok saolun[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm fak 1 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başınız saolsun ya çok üzüldüm..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başın sağolsun.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Çok üzüldüm anlatamam:( Başın sağolsun diyeceğim ama herşeyin çaresi bulunurken şu ölümün çaresinin olmayışı insanın elini kolunu bağlıyor sadece üzülebiliyoruz ve ağlıyoruz... Ağla..eğer gerçekten çok değerli bir varlıksa senin için arkasından avazın çıktığı kadar bağır ve ağla ...Ama unutmaman gereken bir şey var : ilerde sen de ben de birer kelebek olucaz ve ben şahsen kelebek olup bu dünyaya kelebek gözüyle bakarken , ardımdan birilerinin ağlamasını istemem.Huzurluyken birilerini gözyaşlarıyla ıslanmak zorunda bırakmak gibi bir şey olur bu.Bunun yerine gülümseyen gözlerde gördüğüm "canlanmış anılarım" beni daha çok mutlu eder asıl huzura o anda kavuşurum. Düşün bir kere senin için de böyle olmaz mı? Yas tutma zamanı yasını tut ama çok uzun sürmesin,bırak babaannen diğer taraftan sana bakarken gülen gözlerindeki parıltıdan huzur bulsun, onu bu huzurdan mahrum etme... Babaanneler her zaman torunlarının mutlu olmasını isterler ağlamalarını ya da üzülmelerini değil.Biliyorum senin babaannen de bunu istiyor... Kelebek olunca hepberaber olmayacak mıyız zaten?[signature] [hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." [Bu mesaj DesertRose tarafından 02 Ocak 2006 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DesertRose tarafından 02 Ocak 2006 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm. :( allah sabırlar versin..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 2 sene öncede 1 Ocakta benim anneannem vefat etti. Başın saolsun.[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU?!!? KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN!!.. Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başın saolsun. :( benim babannem ben doğmadan ölmüş :([signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kelebek olayı çok etkiledi beni cidden.. başın sağolsun :([signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 başın saolsun..:([signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 başınız sağulsun pogodi :([signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim, Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim, Saf şarapla yıkayın ölünce beni; Bir de bağ kütüğünden tabut isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 başın sağolsun...[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 başın sağolsun,toprağı bol olsun :([signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Başın sağolsun kardeşim...[signature][hline] ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnnaPerenna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Başın sağolsun babanenin toprağı bol olsun kelebek benide çok etkiledi :([signature][hline]Anlayabildiğimiz kadarıyla, insan varoluşunun tek amacı evrenin anlamsız karanlığında bir ışık başlatmaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 başın sagulsun:([signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Başın sağolsun, toprağı bol olsun... :([signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar