horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 seni eller aldi benden seni gözler çaldi benden diye yivrenç bi nakaratı olan bi parça. Ama bana "Nası?" şeklinde tepki verdirten bi bass partisyonu vardı. Hangi parçadır bu kimindir?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hayır bi kadın sölüyo. Son zamanların bi parçası olması lazım. herşeyi adi sıradan bi parça...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 up[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 az bişi daha hatırlasan şarkıyla ilgili...[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yav inanın hiç bilmiyom. takside radyoda çalarken aa! oldum "nakartını hatırlıyım da googledan bakar bulurum" dedim ama nerdee. Rezil darbukalı filan baya adi pop yani. Bi tane sıradan kadın vokali... Bilemiyom. Ama bassistte iyi cesaret varmış. :^)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 up, up and forward to beyond...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 şu an radyoda çalıyo ama kim söylüyo söylemedi seni eller aldı benden seni gözler çaldı benden aşk acısı geçermi sandın yaram büyük yok merhem sanırım sibel tüzün olabilir dilek budak da olabilir emin değilim not: çalan radyo power turk müş oha lan kafamda yer edinmiş şarkı seni eller aldı benden dedi otomatik olarak paticike girdim lol be[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 lol nası sallamışım isimleri araştırdım Tuğba Özerk - Aşk yarası www.powerturk.com/2003/top_40.asp?page=2 ohbeee rahatladım içime dert olmuştu :p[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 çok saol kardeşş.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yaw bu arada internette hiçbişi bulamadım ben bu tuğba özerk ve ekibi hakkında. sezen aksunun vokalistiymiş eskiden o kadar. bassist kim lan! kafayı yiycem.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Tugba Ozerk in bassisti (hehe odetecen anime forumlarinda yaptigini :P)[hline][i]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım![i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar