tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 insure olayini biri tam oalrak aciklayabilirmi? normalde oldugumuz zaman gidecek oaln itemlari insure yaptirdiggimizda gitmemesi lazim ama zaten gitmiyo iitemlar ?[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Henüz SWG oynamayan ben bile biliyorum bak bu olayı tunca :) Henüz, sunucularda item ların gitmesi olayı açık değil. O yüzden de insure şimdilik gereksiz.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 acaba 1 kere insurence yaptigimiz itemi olup dirildikten sonra 1 daha yapmamiz gerekiyomu? simdilik gerekmiyo tabikide ilerde gerekcek mi acaba? gerekecekse patladik diyorum baska 1 sey diyemiyorum. her olumden sonra 15k 15k verirsek ben biterim 2-3 olumde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Insure olayı olmadığında ölünce tüm itemlar cesette kalır.Ve her ölünce de tekrar insure etmeniz gerekir.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Zaten insure ettiğin itemlarin sol üst köşesinde gri renkte parantez içinde i harfi görürsün, ölürsen bu i yokolur yani yeniden insure etmen gerekir, zaten duyururlar açacakları zaman :) [Bu mesaj Lynx tarafından 26 August 2003 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar