Redogski Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 böhüahehae 22 ekimdeki sınavda trafikten 2 puanla kalmıştım 10 aralık cumartesi bidaha giricem bu sefer geçmem farz oldu. bunda kitabı açıp bi okıcam öbüründe direk girmiştim hiç çalışmadan off yaa onu geçseydim şimdiye ehliyetim elimde olucaktı:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 selam, bol şans diliyorum. inşallah bu denemede olur :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 benimde gecmem lazim :) cunku direksiyon sinavinin hemen arkasindan yurtdisina cikicam.tekrar imkanim yok :) hic derslerine gitmedim,kitabi bir kere okumak yeterli umarim,sorulari ezberlemek acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 basligi gorunce yaris var sandim heycnalandim :D kolay gelsin sinavda basarilar...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 auhua benim arkadaşım 3. denemesinde almıştı ( o hala bir trafik canavarı) çalış yav ben de derslere girmedim sadece kitaptan çalıştım bayağı da iyi bir puan almıştım neyse çalış başarılar[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Derslere girmek gereksiz, soruları önceden bir kere çözün, sınav sabahı soruları bir kere okuyun. Rahat geçersiniz hepsinden. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Vallaha çalışsan ii olur. Bende hiç çalışmadan girdim vede jursada gitmedim am bir kerede aldım ehliyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sınawa girecek olanlara başarılar ama iş sınawlada bitmiyo bunuda biliyosunuz dimi. sınaw fasa fiso türkiyede. yanlıs anlasılma olmasın ama benim okuma yazması olmayan bir arkadasımın bile ehliyeti war.(kimseyi aşağılamıyorum!) önemli olan saygılı we düzgün bi şekilde araba kullanabilmek. Türkiyede ehliyet çok ucuz bir belge bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Derslere girmeyi zorunlu tutmuyorlar mı?[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 @bodrumlu:hyr:D saolun arkadaşlar:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ooof hiç çalışasım yok[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ehehe 10 dakka bakıveripde girdim inş geçerim bu sefer.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 giren arkadaşlarım kolaydı felan dediler[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ilkyardim trafik kolaydi. sadece bir sefer okuyup girdim. motor da 5-6 yanlis cikicak,kazayla fazla cikip kalmayiz umarim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ba$arılar bi kere oku gir kazanırsın :)[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Trafik aslında o kadar zor bir ders değil. Ama biraz çalışırsan geçeceğinden emin olabilirsin. Mesela şunuda söyliyeyim sana ben sınava girdiğimde trafikten hızlı hızlı yapıp bitirmiştim. Birde kontrol edeyim dedim iyikide kontrol etmişim 5-6 tane soru düzelttim. Yanıltmaca soruları olabiliyor dikkatli ol onlarıda karıştırmadan yaparsın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 sonuclar ne zaman aciklaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 tam tarihini bende bilmiorum.ama açıklandığının ertesi günü sürücü kursu aramıştı beni.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 umarım kazanırsın.[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 offf ilk sınavımı daha dikkatli yapsaydım ilkinde geçicekmişim:( yine çalışmadan girdim TRAFİK_B 92[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 www.meb.gov.tr adresınden ogrenebılıyorsunuz sonuclar acıklandı arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun (:[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 MOTOR_B 85 TRAFİK_B 94 İLKYARDIM_B 100 yeterde artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 direksiyon sınavı ne zmn olur bileniniz varmı?[signature][hline]Görmesende duymasanda Yaşardım yine,bu aşkı seninle;) G&A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 8 Ocak sabah saat 9da[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Redogski, 06 Aralık 2005 15:15 tarihinde demiş ki: böhüahehae 22 ekimdeki sınavda trafikten 2 puanla kalmıştım 10 aralık cumartesi bidaha giricem bu sefer geçmem farz oldu. bunda kitabı açıp bi okıcam öbüründe direk girmiştim hiç çalışmadan off yaa onu geçseydim şimdiye ehliyetim elimde olucaktı:( Katılıyorum sana. Bende 10.12.2005 de girmiştim çalışmadan. Ama trafikten geçtim motorla ilk yardımdan kaldım. Bir dahaki sınava çalışarak gireceğim. Sonra üzüntüsü koyuyor adama. Birde arkadaşlarından birisi karşına çıkarak benim tarihim senden önce dediğinde sinirlenmemek elde olmayabiliyor :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar