Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sefer geçmem lzm!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böhüahehae 22 ekimdeki sınavda trafikten 2 puanla kalmıştım 10 aralık cumartesi bidaha giricem bu sefer geçmem farz oldu.
bunda kitabı açıp bi okıcam öbüründe direk girmiştim hiç çalışmadan off yaa onu geçseydim şimdiye ehliyetim elimde olucaktı:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
benimde gecmem lazim :) cunku direksiyon sinavinin hemen arkasindan yurtdisina cikicam.tekrar imkanim yok :)
hic derslerine gitmedim,kitabi bir kere okumak yeterli umarim,sorulari ezberlemek acisindan.
Mesaj tarihi:
auhua benim arkadaşım 3. denemesinde almıştı ( o hala bir trafik canavarı) çalış yav ben de derslere girmedim sadece kitaptan çalıştım
bayağı da iyi bir puan almıştım
neyse çalış başarılar[signature][hline]laverda yalan oldu..
Mesaj tarihi:
Derslere girmek gereksiz, soruları önceden bir kere çözün, sınav sabahı soruları bir kere okuyun. Rahat geçersiniz hepsinden.
Başarılar.
Mesaj tarihi:
sınawa girecek olanlara başarılar ama iş sınawlada bitmiyo bunuda biliyosunuz dimi. sınaw fasa fiso türkiyede. yanlıs anlasılma olmasın ama benim okuma yazması olmayan bir arkadasımın bile ehliyeti war.(kimseyi aşağılamıyorum!) önemli olan saygılı we düzgün bi şekilde araba kullanabilmek. Türkiyede ehliyet çok ucuz bir belge bu konuda.
Mesaj tarihi:
Trafik aslında o kadar zor bir ders değil. Ama biraz çalışırsan geçeceğinden emin olabilirsin. Mesela şunuda söyliyeyim sana ben sınava girdiğimde trafikten hızlı hızlı yapıp bitirmiştim. Birde kontrol edeyim dedim iyikide kontrol etmişim 5-6 tane soru düzelttim. Yanıltmaca soruları olabiliyor dikkatli ol onlarıda karıştırmadan yaparsın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
tam tarihini bende bilmiorum.ama açıklandığının ertesi günü sürücü kursu aramıştı beni.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
umarım kazanırsın.[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
offf ilk sınavımı daha dikkatli yapsaydım ilkinde geçicekmişim:(
yine çalışmadan girdim
TRAFİK_B 92[signature][hline]Görmesende duymasanda
Yaşardım yine,bu aşkı seninle;)

G&A
Mesaj tarihi:
www.meb.gov.tr adresınden ogrenebılıyorsunuz sonuclar acıklandı arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun (:[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Mesaj tarihi:
8 Ocak sabah saat 9da[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Mesaj tarihi:
said:
Redogski, 06 Aralık 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
böhüahehae 22 ekimdeki sınavda trafikten 2 puanla kalmıştım 10 aralık cumartesi bidaha giricem bu sefer geçmem farz oldu.
bunda kitabı açıp bi okıcam öbüründe direk girmiştim hiç çalışmadan off yaa onu geçseydim şimdiye ehliyetim elimde olucaktı:(

Katılıyorum sana. Bende 10.12.2005 de girmiştim çalışmadan. Ama trafikten geçtim motorla ilk yardımdan kaldım. Bir dahaki sınava çalışarak gireceğim. Sonra üzüntüsü koyuyor adama. Birde arkadaşlarından birisi karşına çıkarak benim tarihim senden önce dediğinde sinirlenmemek elde olmayabiliyor :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
  • Yeni Oluştur...