Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sefer geçmem lzm!!!

Redogski

Öne çıkan mesajlar

böhüahehae 22 ekimdeki sınavda trafikten 2 puanla kalmıştım 10 aralık cumartesi bidaha giricem bu sefer geçmem farz oldu.
bunda kitabı açıp bi okıcam öbüründe direk girmiştim hiç çalışmadan off yaa onu geçseydim şimdiye ehliyetim elimde olucaktı:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

sınawa girecek olanlara başarılar ama iş sınawlada bitmiyo bunuda biliyosunuz dimi. sınaw fasa fiso türkiyede. yanlıs anlasılma olmasın ama benim okuma yazması olmayan bir arkadasımın bile ehliyeti war.(kimseyi aşağılamıyorum!) önemli olan saygılı we düzgün bi şekilde araba kullanabilmek. Türkiyede ehliyet çok ucuz bir belge bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Trafik aslında o kadar zor bir ders değil. Ama biraz çalışırsan geçeceğinden emin olabilirsin. Mesela şunuda söyliyeyim sana ben sınava girdiğimde trafikten hızlı hızlı yapıp bitirmiştim. Birde kontrol edeyim dedim iyikide kontrol etmişim 5-6 tane soru düzelttim. Yanıltmaca soruları olabiliyor dikkatli ol onlarıda karıştırmadan yaparsın.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Redogski, 06 Aralık 2005 15:15 tarihinde demiş ki:
böhüahehae 22 ekimdeki sınavda trafikten 2 puanla kalmıştım 10 aralık cumartesi bidaha giricem bu sefer geçmem farz oldu.
bunda kitabı açıp bi okıcam öbüründe direk girmiştim hiç çalışmadan off yaa onu geçseydim şimdiye ehliyetim elimde olucaktı:(

Katılıyorum sana. Bende 10.12.2005 de girmiştim çalışmadan. Ama trafikten geçtim motorla ilk yardımdan kaldım. Bir dahaki sınava çalışarak gireceğim. Sonra üzüntüsü koyuyor adama. Birde arkadaşlarından birisi karşına çıkarak benim tarihim senden önce dediğinde sinirlenmemek elde olmayabiliyor :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...